Μήνυμα στις 28/7/2009 στις 18:11 @Κλάψιμο
να ξεβρωμισει ο πλανητης απο τουσ μαλακες!!!!γιατι χωρις αυτους θα ειταν τελεια ολα.ουτε εγκλημα ουτε κακο στο περιβαλλον ουτε εκμεταλευσει ουτε... ουτε... ουτε....!!!αλλα δυστιχως οι μαλακες ζουν και βασιλευουν!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 26/7/2009 στις 02:21 @Κλάψιμο
προσοπικη αποψη για μενα η οπερα δεν ακουγετε!!!αλλα αυτα ειναι γουστα.τιποτα δεν ειναι αδερφηστηκο man στην μουσικη.οτι ο καθενας γουσταρει ακουει.πχ εγω ειμαι ραπας αλλα ποτε δεν κατακρινω τουσ αλλουσ η ιδικα τουσ ροκαδες παροτι δεν μου αρεσουν καθολου.αφου το γουσταρουν ασ το ακουν.αρκει να μην κρινουν τη δικια μου μουσικη.αυτα γιατι στα επριξα και λιγο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Oπερα??
Μήνυμα στις 24/7/2009 στις 12:23 @Sex
λοιπον παιδια θελω να με help σε ενα τελευταιο φενομενο που γινετε.κατω απο το πετσακι εχει δημιουργηθει μια παρα πολυ μικρη πληγη που ανοιγει ωρες ωρες και βγαζει πολυ λιγο αιμα και οταν ακουμπαει στο boxeraki ο π.....ος μου με ψηλοτζουζη!!!ξερετε τι ειναι περιπου και απο τη εγινε?επησης τι μπορω να κανω για να το αντιμετοπισω?παντοσ δεν με ανυσιχει πολυ γιατι δεν ειναι κατι το ιδεετερο!!!αυτα ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: paidia provlhma!!!
Μήνυμα στις 21/7/2009 στις 01:25 @Κλάψιμο
συμφωνω απολυτα με τον RGXRISTO κανε οτι σου λεει και ειδικα το 1 οπωσδηποτε!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: όλα μπλεγμένα και δεν βρίσκω άκρη
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 14:55 @Διάφορα
yo man!!!!!!!etsi re dj dp takaros!!!
Πήγαινε στο θέμα: pio goustarete
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 17:41 @Sex
sorry kopelia pou se eipa pontia aplos etsi mou fenotan!!!!sorryyy
Πήγαινε στο θέμα: please λυσετε μου καπιες αποριες μου
Μήνυμα στις 14/7/2009 στις 23:45 @Sex
κοπελια sorry kiolas αλλα δεν καταλαβενω αυτα που λες.πρεπει να εισαι ποντια σε καταγωγη.πχ το μιτσιοι τι ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: please λυσετε μου καπιες αποριες μου
Μήνυμα στις 26/6/2009 στις 00:29 @Sex
ρε κοπελια δεν ειναι τιποτα πραγματικα.και εγω ετσι ημουν την πρωτη φορα!!!δεν ηξερα αλλα σιγα σιγα με τον καιρο εμαθα τα παντα!!
Πήγαινε στο θέμα: prwto fili
Μήνυμα στις 19/6/2009 στις 14:03 @Θ. Κλημεντίνη
απλως μην ανχωνεσε για τετοια πραματα.οτι και να ειναι ειτε αγορακι ειτε κοριτσακι να ευχεσε να ειναι γερο και δυνατο.ειτε ειναι κοριτσι ειναι αγορι.!!!!χαλαρωσε!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: filo pediou
Μήνυμα στις 18/6/2009 στις 13:39 @Ftou.gr admin
ρε webmaster σορρυ κιολασ αλλα το απαθα και εγω κανε κατι.και μιλα κανονικα γιατι δεν ταλαωενω τπτ απο αυτα που ειπες πριν κατι JUNK SPAMMER?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου έρχεται ο κωδικός με email |