Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν ήμουν νέος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην παντρευτώ προτού βρω την ιδανική γυναίκα. Τελικά την βρήκα - αλλά, έψαχνε και αυτή για τον τέλειο άνδρα.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

κακο το πολυ σεξ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39482 από kristina στις 18 Μαΐου 2007, 9:39μμ

kristina

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2007
Ειμαι η Σοφια η φιλη της Χριστινας.
Εχω να κανω και εγω την ερωτηση μου.
Μου αρεσει το σεξ.
Μεχρι τωρα εχω κανει μια μακροπροθεσμη σχεση, αλλα τελειωσε γιατι εχασα το ενδιαφερον μου.
Το προβλημα μου ειναι οτι μου αρεσει να αλλαζω συντροφους,
μεχρι να βρω κατι που να με γεμιζει.
Πως θα σας φαινοταν αν μαθαινατε οτι η κοπελα σας εχει παει με αρκετους?
Γιατι σε αλλους αρεσει η κοπελα τους να εχει εμπειριες ενω αλλοι θα την αποκαλουσαν π#υ#τ#ν#?
Ποια ειναι η αποψη σας?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39483 από Giacharadan στις 18 Μαΐου 2007, 9:44μμ

Giacharadan

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2007
Ενδιαφέροντα ερωτήματα μας βάζετε και οι δύο...
Λοιπόν, σου αρέσει το sex, αυτό είναι ΜΟΝΟ θετικό. Εχεις κάνει, ή θέλεις να κάνεις πολλές σχέσεις, ούτε εδώ δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα.
Για το αν θα πειράξει έναν υποψήφιο δεσμό οι πολλές σχέσεις σου, πιστεύω πως όχι. Ισως να υπάρξει λίγη ζήλεια αλλά δεν μπορεί να είναι εμπόδιο εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο. Για παράδειγμα, θα είσαι πιστή σε έναν σύντροφο αφού λες ότι σου αρέσει να αλλάζεις?
Σημειώνω ότι οι περισσότεροι άντρες αρέσκονται να έχουν πολλές σχέσεις και επίσης τους αρέσει το sex αυτό τους κάνει πούτανους?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39486 από kristina στις 18 Μαΐου 2007, 9:54μμ

kristina

Εικονίδιο
μέλος από: 18/5/2007
Μου αρεσει να αλλαζω γιατι δεν εχω βρει τον καταλληλο.
Κ οσους εχω γνωρισει μετα απο λιγο τους βαριεμαι.
Πιστη ειμαι γιατι οπως δεν θελω να με απαταει ο αλλος ετσι κ εγω το σεβομαι και δεν το κανω.
Οσο για το πουτανος γαι τον αντρα το να εχει παει με πολλες γυναικες θεωρειται στην εποχη μας υπερηφανεια ενω αντιθετα απο αυτο ενας αντρας μπορει πολυ ευκολα να αποκαλεσει μια γυναικα που εχει παει με αρκετους π@υ@τ%ν$...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39487 από Giacharadan στις 18 Μαΐου 2007, 9:59μμ

Giacharadan

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2007
Συμφωνώ για αυτό περί αντρών αλλά απλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Οπως ο άντρας έτσι και η γυναίκα πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα στην διερεύνηση της σεξουαλικότητας της
Καλά κάνεις λοιπόν και συνεχίζεις να ψάχνεις και αν κάποτε καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ο άντρας που ψάχνεις τότε θα σου έχει μείνει η αναζήτηση που θα είναι αξέχαστη...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39488 από ArkOuDoS στις 18 Μαΐου 2007, 10:36μμ

ArkOuDoS

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2007
εγω πιστευω οτι που..α ειναι μονο στο μυαλο..
δλδ για μενα που...α αυτη που παει με πολλους
αλλα αυτη που στο μυαλο της ειναι που...α
αλλα για αυτο που ειπες δεν ειναι αναγκη να μαθει με ποσους εχεις παει..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39498 από ArkOuDoS στις 19 Μαΐου 2007, 1:13μμ

ArkOuDoS

Εικονίδιο
αυτα ειναι μλκιες..γιατι δλδ τις γυναικες να τις λεμε
πουτανες κ εμεις να ειμαστε οι μαμιαδες επειδη κ οι δυο πηγαινουμε με διαφορους/ες...?
δλδ πχ εσενα θα πρεπε να ρθουν 3-4γκομενς μαζι να σε πηδηξουν κ μετα αν σε αφισουν με τον λουτσο εξω σε καμια παραλια ετσι για να γουσταρουν?κ ολα αυτα γιατι επειδη πας με πολλες?
αυτα ειναι ηλιθιοτητες..κ για μενα οσοι σκεφτονται ετσι
εχουν κολλημενα μυαλα κ πιστευουν οτι αυτοι μπορουν να κανουν τα παντα κ οι αλλοι τιποτα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39512 από ArkOuDoS στις 19 Μαΐου 2007, 5:01μμ

ArkOuDoS

Εικονίδιο
καταρχας εγω ποτε δεν ανεφερθηκα σε προσωπικο επιπεδο..
δεν τα κανω αυτα γιατι ψαχνω να βρω τρυπα να βαλω τον ΛΟΥΤΣΟ μου
γιατι αν περιμενα να βρω απο το ιντερνετ ημουν χαμενος απο χερι..στον τομεα σεξ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κ δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα..κ πιστεψε με αυτα που γραφω τα εννοω..οσο παραξενο κ αν ειναι υπαρχουν κ ατομα που δεν σκεφτονται με το κατω κεφαλι οπως το 99%των αντρων..
γιατι τι εχεις εσυ που δεν το εχει αυτη??εχεις πιο πολυ μυικη δυναμη..και?εχει πιο πολυ ψυχικη..ειααι πιο εξυπνος ειναι πιο καπατσα..δεν μπορει να σε αφησει εγκυο αλλα μπορει να γενηση κατι που εμεις οχι..οποτε παντου ισια με μας ειναι..
οσο γιατι τα γραφω ετσι πρωτα θεμα σεβασμου μιας κ δεν ξερω απο χτες καποιον απο τους υπολοιπους του φορουμ κ δευτερο λογο συνηθεις γιατι μπορει εδω να ειναι πιο "απελευθερομενοι"
στις συζητησεις του σεξ στα αλλα φορουμ οχι..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39552 από breakboy στις 20 Μαΐου 2007, 7:36μμ

breakboy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/5/2007
KATHOLOY MANARI MOY.EINAI POLY WRAIA KAI POLY GAYLA......
MAKARI NA AXOYME KATHE MERA APO 2 ME 3 M....NIA NATA KSEPATONOYME...............
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login