Μήνυμα στις 28/6/2007 στις 01:45 @Sex
Δυστηχως το πηρε πολυ στραβα το θεμα..... Απο οτι καταλαβα το πηρε σαν να μην με ευχαριστει σεξουαλικα αυτος ετσι κΑΙ γω αναγκαστικα να αγορασω δονητη.. Αρα βλακεια εκανα που το το εδειξα συνεπεια ηταν να μαλωσουμε.... Τεσπαα .. ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή;
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 17:58 @Sex
Συγνωμη... Καταλαβες την ερωτηση? Εγω ειπα εαν ειναι κακο που πηρα δονητη και εαν πρεπει να το μαθει το αγορι μου. Η σεξουαλικη μου ζωη ειναι ΣΟΥΠΕΡ.. οτι καταλαβες ..καταλαβες Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή;
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 01:53 @Sex
Ενω εχω παει με αρκετους μου ετυχε 2 φορες ενω εκανα στοματικο να ηθελε ο αλλος συνχρονως να καπνιζει, λεγοντας μου οτι το απολαμβανει ετσι καλυτερα. Και παρεξενευτικα. Και σε μια γνωστη ειχε τυχει το αγορι να ηθελε να βλεπει τηλεοραση εκεινη την ωρα. Ειναι σωστο κ λογικο να γινεται αυτο η απλα δεν γουσταρουν? Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα ταυτόχρονα
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 21:54 @Sex
Μου αρεσει να αλλαζω γιατι δεν εχω βρει τον καταλληλο. Κ οσους εχω γνωρισει μετα απο λιγο τους βαριεμαι. Πιστη ειμαι γιατι οπως δεν θελω να με απαταει ο αλλος ετσι κ εγω το σεβομαι και δεν το κανω. Οσο για το πουτανος γαι τον αντρα το να εχει παει με πολλες γυναικες θεωρειται στην εποχη μας υπερηφανεια ενω αντιθετα απο αυτο ενας αντρας μπορει πολυ ευκολα να αποκαλεσει μια γυναικα που εχει παει με αρκετους π@υ@τ%ν$... Πήγαινε στο θέμα: κακο το πολυ σεξ?
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 21:39 @Sex
Ειμαι η Σοφια η φιλη της Χριστινας. Εχω να κανω και εγω την ερωτηση μου. Μου αρεσει το σεξ. Μεχρι τωρα εχω κανει μια μακροπροθεσμη σχεση, αλλα τελειωσε γιατι εχασα το ενδιαφερον μου. Το προβλημα μου ειναι οτι μου αρεσει να αλλαζω συντροφους, μεχρι να βρω κατι που να με γεμιζει. Πως θα σας φαινοταν αν μαθαινατε οτι η κοπελα σας εχει παει με αρκετους? Γιατι σε αλλους αρεσει η κοπελα τους να εχει εμπειριες ενω αλλοι θα την αποκαλουσαν π#υ#τ#ν#? Ποια ειναι η αποψη σας? Πήγαινε στο θέμα: κακο το πολυ σεξ?
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 20:48 @Sex
Ειμαστε 2 κοπελες 21 χρονων. Η μια δεν εχει σχεση ενω η αλλη (δηλαδη εγω ) εχω 4 χρονια! Προχτες πηγαμε κ αγορασαμε 2 δονητες. Στην αρχη για περιεργια αλλα μετα ανακαλυψαμε οτι εχουν ενδιαφερον....! Θα ηταν σωστο να το αναφερω στο φιλο μου? Δεν ξερω πως θα το παρει . (Ετσι κιαλλος των πηρα μονο για εκτακτες περιπτωσεις...) Πως θα σας φαινοταν αν ανακαλυπτατε οτι η κοπελα σας εχει δονητη... (Και κατι τελευταιο να πω η σεξουαλικη μου ζωη ειναι soyper για να μην νομιζεται..) Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή; |