Μήνυμα στις 18/6/2007 στις 13:08 @Sex
αυτο δεν ισχυει παντα..αλλα το κανει η πλειοψηφια..
Πήγαινε στο θέμα: cyber sxesi...
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 22:28 @Διάφορα
απο τη στιγμη που θελει να κερατωσει ας χωρισει πριν κανει οτιδηποτε
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 21:18 @Sex
βασικα ερωτευεσαι τον χαρακτηρα του αλλου.. συνηθως οι νεοι κοιτανε μονο την εμφανιση κ οχι τα μυαλα του καθενος/μιας κ αυτη ειναι η διαφορα με το τσατ,, αν ομως ερωτευθεις τον χαρακτηρα καποιου ειναι πιο ευκολο να δεχτεις αυτο που ειναι,.. αν ποτε υπαρξη επαφη απο κοντα... Πήγαινε στο θέμα: cyber sxesi...
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 20:57 @Sex
πιστευω οτι παιζουν πολλοι παραγωντες ρολο.. κ πιστευω οτι τετοιοι ερωτες ειναι πραγματικη γιατι ερωτευεσαι το ατομο κ οχι το σωμα.. Πήγαινε στο θέμα: cyber sxesi...
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 20:28 @Sex
[..(loud)..] για πες ενα τετοιο τσατ ρουμ γιατι εγω δεν βρισκω... Πήγαινε στο θέμα: phone or msn sex
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 19:11 @Sex
οτι κ να ακουσει καποιος αν δν δοκιμασει δεν θα μαθει.. εγω δν το εχω κανει ποτε αλλα θελω..(αν βρω ποτε καποια που να θελεi :P) Πήγαινε στο θέμα: phone or msn sex
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 02:10 @Διάφορα
αγιου βερναρδου...5μηνων
Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 12:55 @Sex
οπως εχει ηδη αναφερθει μην κανεις τπτ χωρις προφυλαξεις.. δεν πας στον πολεμο χωρις οπλα κ προστασια :P εσυ κοιτα να εισαι χαλαρη κ να μην εισαι σφιγμενη γιατι αυτο θα δυσκολεψει τα πραγματα.. κ να ξερεις οτι κανεις δεν ηταν τελειος... σιγα σιγα μαθαινουμε ολοι..ολοι το περασαμε ή θα το περασουν μερικοι αυτο το σταδιο..δεν εισαι η πρωτη κ ουτε η τελευταια Πήγαινε στο θέμα: Είμαι παρθένα
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 20:40 @Sex
1)αν σ'αγαπαει δεν θα εχει προβλημα αν εισαι καλη ή οχι 2)αν ξερει να το κανει δεν θα σε πονεσει πολυ.. 3)το αιμα ειναι σχετικο..αλλες βγαζουν πολυ αλλες λιγοτερο αλλες μπορει κ καθολου ή μπορει οχι εκεινη τη στιγμη.. 4)το αν θα εισαι καλη μην σε απασχολει..κοιτα να το ευχαριστιθεις εσυ κ ολα τα αλλα θα γινουν απο μονα τους.. 5)μην κοιτας τι κανουν οι αλλοι για να κανεις κ εσυ..ειναι το μεγαλυτερο λαθος.. αυτα απο μενα Πήγαινε στο θέμα: Είμαι παρθένα
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 20:35 @Sex
σιγα σιγα με τη σεξουαλικη επαφη θα ερθει απο μονο του εκειπου πρεπει..εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να σταματησεις να σκεφτεσαι αυτο κ να το ριξεις στο σεξ..:P Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει |