Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ο τέλειος εραστής, είναι αυτός που μετατρέπεται σε πίτσα στις 4 το πρωί!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρωτη φορα, να το πω στη μητερα μου;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135967 από GeiaXara στις 29 Δεκεμβρίου 2015, 6:58μμ

GeiaXara

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2015
Καλησπερα σας (και χρονια πολλα),
Ειμαι καινουργια εδω αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι δινετε καλες απαντησεις σε κρισημες ερωτησεις οποτε παιρνω και εγω το θαρρος να θεσω την δικη μου ανυσηχεια..
Ειμαι 16.5 (παω δευτερα λυκειου) και πριν απο εναν μηνα περιπου ολοκληρωσαμε με το αγορι μου. Ολα πανε καλα, δεν εχουμε καποιο προβλημα. Το μονο που με απασχολει ειναι μηπως θα επρεπε ηθικα τωρα, να το πω στην μητερα μου μιας και ηταν η πρωτη μου φορα. Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα (με υμενα η με προφυλακτικο -φοραμε παντα).
Πειτε μου πως το ειπατε εσεις στους γονεις σας αν το ειπατε,και πως αντεδρασαν.
Ευχαριστω εκ των πρωταιρων!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135968 από Ana-menos στις 29 Δεκεμβρίου 2015, 8:44μμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015

Αποδεκτή απάντηση

Αν η μητερα σου ειναι συντηριτικη και ξερεις οτι θα σου φωναξει και οτι θα δημιουργηθει προβλημα μετα με τον πατερα σου και γενικα με την οικογενεια τοτε καλυτερα να μην το πεις. Σου μιλαω σαν ουδετερος τωρα ασχετα αν ειμαι αγορι απλα επειδη και η ξαδερφη μου ειχε την ιδια απορια. Ειναι βασικα τι σχεση εχεις με την μητερα σου, Πχ αν μοιραζοσαστε προσωπικα σου θεματα και εχεις συνηθισει να της λες αν εχεις αγορι και τετοια τοτε μπορεις και να της το πεις. Βεβαια φανταζομαι οτι δεν θα θες να το μαθει ο πατερας σου γιατι οι πατεραδες ειναι λιγο αυστηροι σε αυτα τα θεματα στις κοπελες.

Τωρα αυτο που λες "ηθικα πρεπει να το πω" δεν νομιζω οτι ειναι σωστο γιατι στην κοινωνια που ζουμε δεν εχουμε μαθει να καταλαβαινουμε τον αλλον και ειδικα οι περισσοτεροι γονεις με την τοσο γρηγορη εξελιξη των παιδιων τους σε πολλα θεματα (club,σχεσεις,σεξ κ.α) δεν τα καταλαβαινουν και η αντιδραση τους ειναι να φωναζουν.

Για να σκεφτηκες ομως να το πεις στην μητερα σου σημαινει οτι εχετε καπως καλες σχεση η εστω μια επικοινωνια για το τι γινεται με σενα οποτε πιστευω οτι ειναι καλο να το πεις γιατι θα της δειξεις οτι την εμπιστευεσαι και εκεινη απο την μερια της θα το εκτιμησει πιστευω.
Αλλα πες οτι εχεις σχεση και οτι το αγορι ηταν προσεκτικο , ηταν και απο δικη του και απο δικη σου θεληση και δεν σε πιεσε για κατι.

ΥΓ: Στο σεξ παντα προφυλακτικο, στην ηλικια που ειστε τα αγορια θελουν να πειραματιζονται και μερικες φορες να προτεινουν στις κοπελες να μην χρησιμοποιουν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136025 από GeiaXara στις 04 Ιανουαρίου 2016, 1:18πμ

GeiaXara

Εικονίδιο

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136026 από GeiaXara στις 04 Ιανουαρίου 2016, 1:20πμ

GeiaXara

Εικονίδιο
Το ειπα στην μητερα μου. Δεν ηταν αυτο που περιμενα , δηλαδη ενιωσα να απογοητευεται και στεναχωρηθηκα...
Το γενικο στμπερασμα ηταν οτι ειμαι πολυ μικρη για αυτο και πως ειναι επικινδυνο (πραγμα που γνωριζω). Τωρα νιωθω περιεργα για το οτι ειμαι μικρη. Ενιωθα ετοιμη και ολα ηρθαν πολυ φυσιολογικα...
Ειναι καπως περιεργη η κατασταση. Αισθανομαι πως οταν με κοιταει ειναι με ενα βλεμμα που ξερει οτι το εχω κανει και ψιλοντρεπομαι. Πως θα το ξεπερασω? Και τι να κανω για να το ξεχασει η μητερα μου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136027 από Ana-menos στις 04 Ιανουαρίου 2016, 3:17πμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015
Να μην απογοητευεσαι για αυτο το θεμα...εισαι 16μιση οχι 13-14 για να ντρεπεσαι. Δεν υπαρχει σταθερη ηλικια για αυτο και δεν μπορουμε να βαλουμε οριο, Ενιωσες ετοιμη το εκανες και τελος, πηρες την σωστη αποφαση. Απλα η μητερα σου ισως να στεναχωρηθηκε επειδη μπορει να περιμενε να το κανεις στα 18-20. Αλλες εποχες ηταν τοτε και τοτε το κανανε οι γυναικες μετα τα 20 , οχι επειδη δεν ηθελαν αλλα επειδη φοβοντουσαν τι θα πει καποιος που θατο μαθαινε. Δεν εκανες κατι για να ντρεπεσαι να ξερεις. Τωρα για την μητερα σου καλο ειναι να μην της μιλας λες και εισαι στεναχωρημενη η βλεπει οτι σε πειραζει ολο αυτο. Να συμπεριφερεσαι φυσιολογικα και θα δεις οτι μετα απο λιγο καιρο ολα θα ειναι καλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136030 από GeiaXara στις 04 Ιανουαρίου 2016, 12:07μμ

GeiaXara

Εικονίδιο
Ευχαριστω πολυ :')
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136063 από khaleesi στις 10 Ιανουαρίου 2016, 2:53πμ

khaleesi

Εικονίδιο
μέλος από: 10/7/2015
Εγώ ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία της άνετης μαμάς που τα συζητούσαμε όλα από μικρές. Και ήξερα ότι θα της το έλεγα όταν συνέβαινε. Βέβαια εμένα μου συνέβη στα 19, οπότε αν ήμουν πχ 15 ίσως να είχε σοκαριστεί πιο πολύ, αλλά είχα άλλο θέμα να αντιμετωπίσω... Το γεγονός δηλαδή ότι ο φίλος μου τότε ήταν αλλοδαπός, οπότε αυτό ήταν που την είχε απογοητευσει κάπως... Ευτυχώς το θέμα ξεπεράστηκε και συζητήσαμε και όλα οκ.

Όπως και να χει, από την εμπειρία τη δική μου και φίλων μου, έχω καταλάβει ότι είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια πιο ειλικρινή και φιλική στάση έστω με την μαμά σου, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Το να ξέρει δηλαδή κάποια βασικά πράγματα για σένα (εντάξει όχι και λεπτομέρειες) ;) . Ακόμη κι αν απογοητεύτηκε θα το ξεπεράσει σύντομα, γιατί σίγουρα καταλαβαίνει και σε αγαπάει και μπορείτε να μιλήσετε για αυτό μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα. Πες της ότι ήσουν απολύτως σίγουρη για ότι έκανες και ότι το ήθελες και σου άρεσε και είσαι καλά με το φίλο σου. Ότι είσαι ευτυχισμένη με την επιλογή σου και σίγουρα θα χαρεί με την ευτυχία σου. Όσο άβολα και να νιώσεις πιστεύω στο τέλος θα έχετε παραπάνω εμπιστοσύνη η μια με την άλλη. Δεν είσαι και σε πολύ μικρή ηλικία αλλά σε φυσιολογικότατη για να κάνεις σεξ, οπότε αφού όλα είναι καλά στη σχέση σου κανένα θέμα...

Τώρα φυσικά όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις, αλλά νομίζω ότι ειδικα΄την πρώτη φορά, μπορεί να σε βοηθήσει να μιλήσεις να νιώσεις πιο ελεύθερη και να ρωτήσεις πράγματα... Γιατί κακά τα ψέματα αν τη χρειαστείς για κάποια συμβουλη πχ σε σχέση με μια προφύλαξη ή κάτι σχετικό με το σώμα σου ή οτιδήποτε, κανείς δε θα σου δώσει πιο ανιδιοτελή βοήθεια και συμβουλές από εκέινη... Ελπίζω να βοήθησα.... Αν και μάλλον τα είπα πολύ μπερδεμένα και πολλά μαζί... :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login