Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 03:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Κι εγώ είχα αίμα όχι μόνο στην πρώτη επαφή μου άλλα στις 3-4 πρώτες φορές είχα έστψ και λιγάκι πάντα... Δεν είναι κακό και το σώμα δεν είναι μηχανη, να κάνει μια τσικ και τέλος. Προφανώς και κάποια απ όλες τις φορές έσπασε, αλλά ίσως όχι εντελώς, όχι αμέσως, ίσως να έσπασε πιο μετά, δεν είμαι ειδικός να το εξηγήσω σωστά και ίσως λέω βλακείες... αλλά από τα λίγα που ξέρω αυτά συμβαίνουν, δεν είναι κατι τρελό, οπότε μην ανησυχείς. Η μόνη φάση που πρέπει να ανησυχείς είναι αν έχεις κάποιο πόνο ή κάτι τέτοιο... Εφόσον είσαι οκ, χωρίς κάποιο περίεργο πόνο και ένιωσες και νιώθεις καλά στο σεξ, τότε όλα μια χαρά....Πήγαινε στο θέμα: Ρηξη παρθενικου υμενα
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 02:53 @Sex
Εγώ ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία της άνετης μαμάς που τα συζητούσαμε όλα από μικρές. Και ήξερα ότι θα της το έλεγα όταν συνέβαινε. Βέβαια εμένα μου συνέβη στα 19, οπότε αν ήμουν πχ 15 ίσως να είχε σοκαριστεί πιο πολύ, αλλά είχα άλλο θέμα να αντιμετωπίσω... Το γεγονός δηλαδή ότι ο φίλος μου τότε ήταν αλλοδαπός, οπότε αυτό ήταν που την είχε απογοητευσει κάπως... Ευτυχώς το θέμα ξεπεράστηκε και συζητήσαμε και όλα οκ. Όπως και να χει, από την εμπειρία τη δική μου και φίλων μου, έχω καταλάβει ότι είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια πιο ειλικρινή και φιλική στάση έστω με την μαμά σου, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Το να ξέρει δηλαδή κάποια βασικά πράγματα για σένα (εντάξει όχι και λεπτομέρειες) ;) . Ακόμη κι αν απογοητεύτηκε θα το ξεπεράσει σύντομα, γιατί σίγουρα καταλαβαίνει και σε αγαπάει και μπορείτε να μιλήσετε για αυτό μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα. Πες της ότι ήσουν απολύτως σίγουρη για ότι έκανες και ότι το ήθελες και σου άρεσε και είσαι καλά με το φίλο σου. Ότι είσαι ευτυχισμένη με την επιλογή σου και σίγουρα θα χαρεί με την ευτυχία σου. Όσο άβολα και να νιώσεις πιστεύω στο τέλος θα έχετε παραπάνω εμπιστοσύνη η μια με την άλλη. Δεν είσαι και σε πολύ μικρή ηλικία αλλά σε φυσιολογικότατη για να κάνεις σεξ, οπότε αφού όλα είναι καλά στη σχέση σου κανένα θέμα... Τώρα φυσικά όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις, αλλά νομίζω ότι ειδικα΄την πρώτη φορά, μπορεί να σε βοηθήσει να μιλήσεις να νιώσεις πιο ελεύθερη και να ρωτήσεις πράγματα... Γιατί κακά τα ψέματα αν τη χρειαστείς για κάποια συμβουλη πχ σε σχέση με μια προφύλαξη ή κάτι σχετικό με το σώμα σου ή οτιδήποτε, κανείς δε θα σου δώσει πιο ανιδιοτελή βοήθεια και συμβουλές από εκέινη... Ελπίζω να βοήθησα.... Αν και μάλλον τα είπα πολύ μπερδεμένα και πολλά μαζί... :P Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα, να το πω στη μητερα μου;
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 02:37 @Sex
To θέμα δεν είναι ο τρόπος που έχεις επιλέξει να διαχειριστείς τη ζωή σου, αυτό είναι δικαίωμά σου, αλλά ότι έχει φερθεί μέχρι τώρα ανεύθυνα και συνεχίζεις να μη θες να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και λυπάμαι που σου μιλαω σκληρά, αλλά έτσι θα μιλούσα και στην κολλητή μου... Καταρχάς η πρώτη σοβαρή κίνηση που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις είναι να μιλήσεις με ένα γιατρό, να του πεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και να τον συμβουλευτείς. Δευτερόν, δεδομένης της κατάστασης θεωρώ σωστή την απόφασή σου να κάνεις έκτρωση. Φυσικά μια έκτρωση δεν είναι ούτε κάτι καλό, ούτε σωστό, αλλά είναι ένα μέτρο ανάγκης και κρίνοντας από σενα δεν έχεις ούτε τη θέληση και πιθανότατα ούτε την ικανότητα για την ευθύνη ενος παιδιού (και συγχώρεσέ με δεν το λέω υποτιμητικά το λέω με καλή πρόθεση). Επιπλέον, τα θέματα των υιοθεσιών είναι πολύ βασανισμένα θέματα στην ελλάδα ειδικά, οπότε δε νομίζω αυτη να ήταν η καλύτερη λύση. Αλλά πάνω απ όλα να μην ξεχνάς ΠΟΤΕ ότι εσύ και μόνο εσύ έχεις την αποκλειστική αυτοδιάθεση του σώματός σου, οπότε αν δεν το θες, δεν έχεις καμία μα καμία υποχρέωση να το κρατήσεις και ας σου πουνε άλλοι ότι θέλουν. Έπειτα, μίλα είτε αυτό που σου είπαν με το χαμόγελο, είτε με κάποιο ειδικό ψυχολόγο για να μιλήσεις ελεύθερα και εμπιστευτικά και να σε βοηθήσουν με συμβουλες. Και τέλος, νομίζω ότι είναι πρακτικά αδύνατον να το κρύψεις από τους γονείς σου ότι και να γίνει κάποια στιγμή θα το μάθουν και θα είναι επίσης ανεύθυνο και κρίμα... Αν δε θες να τους πεις όλη την αλήθεια, πες έστω την μισή ότι ας πουμε έχεις μια σχέση και έσπασε το προφυλακτικό, ή κάτι τέτοιο. Ούτε βέβαια να πεις ψέματα είναι σωστό, αλλά ίσως να είναι καλύτερο. Αν πάλι είναι πααααρα πολύ συντηρητικοί δε ξέρω ειλικρινά τι να σου πω, γι αυτό και όπως σου πρότεινα θεωρώ ότι μια κουβέντα με έναν ειδικό θα βοηθούσε πολύ. Βρες κάποιον μεγαλύτερο ή έστω κάποια φίλη να σε στηρίξει γιατί καλό θα ήταν να μην κάνεις κάτι μόνη σου χωρίς να το ξέρει κανείς της εμπιστοσύνης σου... Ελπίζω να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα και όλα να γίνουν καλά και από δω και πέρα να προσέχεις πολύ να μην κάνεις τα ίδια λάθη... Ελπίζω να γίνουν όλα καλά...
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 02:21 @Sex
Καταρχάς μην αγχώνεσαι... Η μισή δουλειά για το καλό σεξ είναι η καλή ψυχολογία χωρίς άγχος και φόβο... Έπειτα, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν κάνουν όλες οι στάσεις για όλα τα ζευγάρια πάντα... Κάποια βολεύονται έτσι κάποια αλλιώς και αυτό είναι καλό, δεν πειράζει... Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πειραματιστείτε. Πες στην κοπέλα να βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση-κώλο της έτσι ώστε να ανέβει παραπάνω το σώμα της μέχρι να σας βολέψει. Έπειτα, δοκιμάστε τις διάφορες παραλαγές της στάσης, πχ. πιάσε τα πόδια της ή βάλε τα στους ώμους σου έτσι ώστε να βολεύεσαι. Γενικά μη φοβάστε να πειραματιστείτε αυτό είναι το πιο ωραίο κομμάτι. Και αν δε σας βολεύει τόσο πολύ, δεν πειράζει, δοκιμάστε άλλες στάσεις και βρείτε τι σας ταιριάζει... ;)
Πήγαινε στο θέμα: προβληματακι βοηθεια
Μήνυμα στις 11/7/2015 στις 01:11 @Sex
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο προτινόμενο κάζουαλ... Ο καθένας όπου θέλει και όπως θέλει το ζευγάρι. Αυτό θα το συζητήσεις με το ταίρι σου ανάλογα με το τι προτιμά ο καθένας και τι θέλετε...
Πήγαινε στο θέμα: Πως τελειωνω
Μήνυμα στις 10/7/2015 στις 03:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το καλύτερο είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Λογικά θα έχεις κάποια στιγμή μόνη μαζί του χωρίς την μαμά σου αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι πολλές φορές οι κόρες δεν τα λένε στις μαμαδες και φροντίζουν να ρωτούν τις ίδιες. Αν δεν το έκανε αυτό πάρτον εσύ τηλέφωνο ή συνάντησέ τον και μίλησέ του να σου πει την άποψή του. Και όσο για την μαμά σου αν δε θες να της το πεις είναι δικό σου θέμα αλλά πιστεύω πως ίσως σε βοηθήσει να της μιλήσεις. Σε αγαπάει και σίγουρα θα καταλάβει και θα γίνει κ η ζωή σου πιο εύκολη αφού δε θα χρειάζεται να κρύβεις τίποτα και θα μπορείς να ζητάς και συμβουλές. Αυτό βέβαια είναι επιλογή σου... Με το γιατρό σου όμως καλό θα ήταν να μιλήσεις όπως και να χει.Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 10/7/2015 στις 02:54 @Sex
Αντε καλέ φυσικά και δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, δεν είναι ούτε κακό, ούτε κάτι άσχημο, μη ντρέπεσαι καθόλου. Εσύ είσαι αυτή που είσαι και θα το κάνεις όποτε και με όποιον νιώσεις καλά. Μη νιώθεις άσχημα αν θεωρείς ότι είναι πολύ αργά ή πολύ νωρίς σε σχέση με φίλες σου, απλά κάνε αυτό που νιώθεις. Να είσαι σίγουρη εσύ τι θες πάνω απ όλα και ότι το θες πολύ και νιώθεις καλά μαζί του. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι άλλο. Και αν αγχώνεσαι ίσως πρέπει να μιλήσεις μαζί του να δεις πως θα σε αντιμετωπίσει και τι θα σου πει και ίσως σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 10/7/2015 στις 02:41 @Sex
Όχι, άντρας και γυναίκα δε χύνουν μαζί. Μπορεί να τύχει κάποιες φορές να τελειώσουν μαζί, αλλά δεν είναι ούτε πολύ συνηθισμένο, ούτε απαραίτητο. Μπορεί ένα ζευγάρι να κάνει σεξ και να τελειώσουν μαζί, μπορεί να τελειώσει η γυναίκα πριν από τον άντρα και να έρθει σε οργασμό (σε κάποιες λίγες περιπτώσεις ίσως να έρθει σε οργασμό και παραπάνω από 1 φορά) και μετά να τελειώσει ο άντρας ή μπορεί να τύχει να τελειώσει ο άντρας και να μην έχει έρθει καθόλου σε οργασμό η γυναίκα. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν και εξαρτώνται από πολλά πράγματα, όπως από την εμπειρία, από την ανατομία του καθενός, την ευαισθησία σε εκείνα τα σημεία και τη γενικότερη κατάσταση. Η διαφορά είναι ότι συνήθως στον άντρα το ζητούμενο είναι να τελειώσει, ο αντρικός οργανισμός είναι πιο απλός... Κάνουμε, τελειώνουμε, το ευχαρηστηθήκαμε... Η γυναίκα όμως είναι πιο πολύπλοκη και αφ ενός μπορεί να μην τελειώσει κατά τη διάρκεια μιας επαφής, αφ εταίρου ακόμη κι αν τελειώσει αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είχε οργασμό. Οπότε το ζητούμενο στη γυναίκα είναι πιο δύσκολο να το πετύχεις και εξαρτάται και από τη γυναίκα καθώς όλες είμαστε διαφορετικές. Άλλες μπορούν να ολοκληρώσουν μόνο με συγκεκριμένους τρόπους ενώ με άλλους καθόλου, ενώ παίζουν και πολλά ακόμη ρόλο... Μη σε αγχώνουν όλα αυτά ακόμη, θα τα βρεις σιγά σιγά με την εμπειρία. Ωστόσο ότι άλλο θες μπορείς να ρωτήσεις...
Πήγαινε στο θέμα: Πως τελειωνω |