Μήνυμα στις 24/9/2018 στις 12:52 @Διάφορα
καλησπερα παιδια , σε λιγο καιρο αρχιζω πρακτικη αφου τελειωσα ιεκ στην ειδικοτητα web design-development... γενικα βρηκα σε μια καλη εταιρεια οπου θα μαθω και θα δουλεψω πανω στην java που πιστευω οτι γενικα την ζητανε εξω οπως κιαλλες γλωσσες προγραμματισμου...εχω επισης proficiency στα αγγλικα που βοηθαει για μετα.. απλα πιστευετε οτι η πρακτικη θα βοηθησει προκειμενου μετα να βρω καποια δουλεια στο αντικειμενο μου? δηλαδη ειναι ενα καλο οπλο για το βιογραφικο η οχι και τοσο? το αναφερω επειδη ειναι 6μηνη πρακτικη και δυστυχως απληρωτη..οποτε μην χασω 6 μηνες ετσι. Επισης αν ασχοληθω με την java θα υπαρχει τρελος ανταγωνισμος με τα υπολοιπα παιδια που εχουν τελειωσει καποιο ΑΕΙ η ΤΕΙ στον συγκεκριμενο κλαδο?
Πήγαινε στο θέμα: Πρακτικη ασκηση-προοπτικες
Μήνυμα στις 19/9/2018 στις 15:30 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια θα ηθελα οσοι εχουν εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα ακομα και ο admin της σελιδας αν μπορει να με βοηθησει να λυσω με τεραστια απορια που εχω στο θεμα. Ειμαι 21 γυμναζομαι κανα χρονο συστηματικα σε γυμναστηριο και παρολο που εχω χασει κιλα και εχω σφιξει σε ολα τα μερη ο ογκος του χεριου μου για παραδειγμα αλλα και του ποδιου δεν εχει μεγαλωσει σε σημειο που θελω...δηλαδη δεν φαινεται οτι παω γυμναστηριο πανω κατω στην εμφανιση μονο. Με τον καιρο αλλαζω ασκησεις , ανεβαζω το level στα κιλα που σηκωνω και ενω πρηζομαι την ωρα που γυμναζομαι και λιγο μετα , μετα αυτο το πρηξιμο φευγει και το χερι μου(δικεφαλοι και τρικεφαλοι) μενει σε μια πολυ φυσιολογικη μορφη λες και δεν εχω γυμναστει καθολου... Η μια λυση ειναι να παρω συμπληρωμα οπως ορο γαλακτος και πρωτεινη για μετα την προπονηση σε σκονη για να αποκατασταθει η "ζημια" της γυμναστικης το ξερω, απλα επειδη σπουδαζω ακομα και δεν εχω τα χρηματα ,οι γονεις μου δεν προκειται να μου δωσουν γιατι τα θεωρουν "αναβολικα" και κακο για την υγεια...μηπως μπορειτε να μου προτεινετε αλλη εναλλακτικη για να δω αυτο το "φουσκωμα" που επιχειρω τοσο καιρο ? δηλαδη μετα την προπονηση τι μπορω να φαω που να απορροφαται γρηγορα για να γινεται καλυτερη αποκαταση των μυων? Οταν δεν παω γυμναστηριο και αφηνω να ξεκουραζεται το σωμα, πρεπει να καταναλωνω επισης πολλες πρωτεινες για να δω ογκο? Οποιος μπορει ας με βοηθησει σε αυτο το θεμα γιατι το ψαχνω καιρο και νομιζω οτι η γυμναστικη παει τζαμπα..ειμαι 1.76 70 κιλα Πήγαινε στο θέμα: Αυξηση μυικης μαζας-διατροφη
Μήνυμα στις 12/4/2018 στις 13:46 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια, εχω να πω πως πηγαινω γυμναστηριο εχω δει καποια διαφορα καλη εννοειται απλα αυτο μου με προβληματιζει ειναι τα χερια μου, παρολο που στο πανω μερος (μπρατσο) ειναι σφιχτο και εχει ψιλοπαρει λιγο ογκο, στο κατω μερος (εκει που ειναι και η "παπια") ειναι αδυνατο, και στο σημειο που βρισκεται ο καρπος του χεριου επισης... Απο καποιον που ξερει μπορει να βοηθησει για να αυξησω τον ογκο στο χερι? Χρειαζεται ειδικη διατροφη και αν ναι τι στο περιπου να τρωω
Πήγαινε στο θέμα: Ογκο στα χερια (διατροφη)
Μήνυμα στις 9/4/2018 στις 12:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε δεν εχεις κανενα προβλημα, στους περισσοτερους δεν ειναι εντελως ισιο και "ψιλογερνει" αριστερα η δεξια, μην αγχωνεσαι δεν φταις εσυ για αυτο και δεν ειναι καποιο θεμα που πρεπει να σε απασχολειΠήγαινε στο θέμα: Στραβο πεος.
Μήνυμα στις 8/4/2018 στις 13:12 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια, λογω γονιδιων απο τον πατερα μου και την μανα μου(πιο λιγο απο κει) αρχισα να βλεπω ασπρες τριχες στα 17-18, τοτε ηταν λιγες και μονο με παρατηρηση στο μαλλι μου το διαπιστωνες..τωρα ειμαι 21 χρονων και εχουν γινει περισσοτερες προφανως δηλαδη στην φρατζα φαινονται καποιες φορες και συνεχεια οταν το βλεπει καποιος που το βλεπουν αρκετοι πετανε φρασεις τυπου "γερασες" η "ασπρισες" κλπ..ομολογω οτι αυτο στην αρχη με πειραζε αλλα σκεφτειτε οτι το ακουσα τοσες φορες ωστε να το συνηθισω και πλεον να μην με ενοχλει τοσο. Παρολα αυτα ξερω οτι καπου στα 30 μεγαλυτερο απο το 50%-60% των τριχων μου θα ειναι ασπρες, και βασικα αυτο με εριξε γιατι σκεφτομαι πως οι ασπρες τριχες στα 30 η στα 25 που θα εχω επισης μπορει να μην θεωρειται γοητεια για τετοια ηλικια...Ειναι ενα θεμα που λιγο ψυχολογικα με χαλαει και δεν θελω να βαλω μεσα βαφες κλπ...εσεις τι πιστευετε σε αυτο το θεμα? πως θα βλεπατε εναν νεαρο με ασπρες τριχες? και γενικα αν υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω καπως γιατι ως νεος θα θελω να κερδιζω εμπειριες με κοπελες και πιστευω οτι αυτο θα ειναι ενα μειον
Πήγαινε στο θέμα: Ασπρες τριχες σε μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 31/3/2018 στις 06:21 @Θ. Κλημεντίνη
Με καλυψες σε ολα αδερφε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Μαρεσει η κολλητη μου
Μήνυμα στις 30/3/2018 στις 05:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια, εχω ενα θεματακι με μια κοπελα με την οποια μιλαμε γυρω στα 3-4 χρονια αλλα τα τελευταια 2 εχουμε ερθει πιο κοντα και μιλαμε σε καθημερινη βαση και για ολα τα θεματα και τα προσωπικα...εκεινη με θεωρει ως πολυ καλο φιλο η και "κολλητο" ακομα και ετσι την θεωρουσα και εγω που δεν φανταζομουν οτι θα την εβλεπα ποτε ερωτικα. Ομως το τελευταιο διαστημα βλεπω πως αρχιζει να με πειραζει οταν μου λεει πως μιλαει με αλλα αγορια, δηλαδη τις προαλλες μου ειπε οτι γνωρισε εναν και μιλανε μεσω Facebook και εγω αντι να χαρω , ψιλονευριασα χωρις να ξερω το γιατι αλλα δεν της το εδειξα. Επισης ενας φιλος μου την ανεφερε συνεχεια και στο τελος μου ειπε οτι την γουσταρει, εγω με αυτο νευριασα και σκεφτηκα οτι σε περιπτωση που εκαναν κατι η γενικα αυτη ειχε σχεση δεν θα της μιλουσα τοτε και θα σπαζομουν...γενικα απο τι εχω καταλαβει αυτο δεν ειναι φυσιολογικο γιατι εκεινη οταν της λεω οτι εκανα κατι με μια κοπελα ισα ισα που χαιρεται. Πειτε μου τι πρεπει να κανω, να της το δειξω σιγα σιγα οτι μου αρεσει αλλα να διακινδυνευσω μια φιλια και ενα ατομο που μου εχει προσφερει παρα πολλα και με εχει στηριξει?
Πήγαινε στο θέμα: Μαρεσει η κολλητη μου
Μήνυμα στις 26/3/2018 στις 10:41 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σε ολα τα παιδια, 1 χρονο και λιγο παραπανω εχω διπλωμα αμαξιου, στην αρχη δεν το επαιρνα αλλα τωρα που το παιρνω για το θεμα της σχολης υπαρχουν 1-2 παιδια τα οποια μενουν κοντα στην περιοχη μου, δηλαδη κανα 5λεπτο-10λεπτο αποσταση και μου ζητανε αρκετες φορες να τους πηγαινω , δηλαδη πρωτα τον εναν και μετα τον αλλον....ο ενας σταματησε να μου το λεει και τωρα εχει μεινει το αλλο το παιδι που πραγματικα σας το λεω καθε φορα που σχολαμε η πηγαινουμε στην σχολη μου στελνει μηνυματα για να τον παρω. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν θελω να τον παιρνω μαζι , απλα με αυτο το παιδι δεν εχουμε σχεσεις, δηλαδη δεν ειμαστε αυτο που λεμε "φιλαρακια", μαλιστα περσυ ειχαμε τσακωθει κιολας και δεν τον παω σαν ατομο και ουτε πιστευω οτι θα γινουμε ποτε και φιλοι, για αυτο το λογο δεν θελω να τον παιρνω λες και ειναι κανας κολλητος μου καθε φορα. Πιστευετε οτι ειμαι υπερβολικος σε αυτο το θεμα? Και τι πρεπει να του λεω για να του δινω και καλα "ακυρο" οτι δεν θελω να τον παρω..του λεω οτι παω για καφε μετα την σχολη αλλα και παλι με ρωταει τις αλλες μερες...καμια ιδεα για να σταματησει να με πριζει τοσο?
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζητανε να τους πηγαινω(αμαξι)
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 09:31 @Θ. Κλημεντίνη
Admin ξανανοιγω μια αυτο το θεμα για μια τελευταια ερωτηση επειδη το ψιλοεψαξα και βρηκα οτι και καλα μπορεις να κανεις ενεσεις κορτιζονης η να βαλεις αλοιφη πανω στο σημειο που χαθηκαν οι τριχες στο μουσι...αυτες τελικα βγαινουν ετσι κι αλλιως μονες τους παλι η ειναι αναγκαιο να πας να στο δουνε? Σε ρωταω πανω κατω αν ειχες προσωπικη εμπειρια με αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Μουσι-Κενο σημειο
Μήνυμα στις 19/11/2017 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Μουσι-Κενο σημειο |