Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 11:41 @Sex
Καλυτερα να το σκεφτητε λιγο παραπανω, ειστε ακομα πολυ μικροι. Δωστε χρονο στο θεμα αυτο εχετε μια ολοκληρη ζωη μπροστα σας
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχει κοπει το πετσακι
Μήνυμα στις 4/1/2016 στις 12:07 @Sex
Ευχαριστω πολυ :')
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα, να το πω στη μητερα μου;
Μήνυμα στις 4/1/2016 στις 12:05 @Sex
Προφανως και θα το βγαλεις. Δεν τειθεται θεμα για την δικη σου ζωη μονο αλλα για του παιδιου. Απο τη στιγμη που εισαι ανηλικη και απ'οσο βλεπω αρκετα παιδι ακομα για να μεγαλωσεις ενα αλλο μονη σου, το να μην γεννησεις αυτο τον ανθρωπο θα'ναι η καλυτερη λυση. Ζητα σε καποιο γυναικολογο να σε βοηθησει με τα 200 που εχεις. Δεν φανταζομαι να σου πει οχι. Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 4/1/2016 στις 11:58 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν κοριτσι θα σου ελεγα να ηρεμισεις γιατι οσο πιο ανχομενος εισαι τοσο πιο περιεργο φαινεται σε μας. Δεν ειναι μονο οτι ο αντρας πρεπει να κανει πρωτη κινηση αλλα πρεπει να την υποστηριξεις. Μην κανεις πισω, απλα οταν θα μιλατε πολυ χαλαρα πες της πτι θελεις να της δειξεις κατι και πηγαινετε μαζι καπου... Αν δεις οτι η ατμοσφαιρα ειναι πολυ κομπλε και δεν ειναι ανχωμενη η δεν θελει να φυγει πλησιασε την, ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ (θα σου δειξει αν θελει η οχι) και φιλα την Ελπιζω να βοηθησα ;) Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω φαση μαζι της...
Μήνυμα στις 4/1/2016 στις 01:20 @Sex
Το ειπα στην μητερα μου. Δεν ηταν αυτο που περιμενα , δηλαδη ενιωσα να απογοητευεται και στεναχωρηθηκα... Το γενικο στμπερασμα ηταν οτι ειμαι πολυ μικρη για αυτο και πως ειναι επικινδυνο (πραγμα που γνωριζω). Τωρα νιωθω περιεργα για το οτι ειμαι μικρη. Ενιωθα ετοιμη και ολα ηρθαν πολυ φυσιολογικα... Ειναι καπως περιεργη η κατασταση. Αισθανομαι πως οταν με κοιταει ειναι με ενα βλεμμα που ξερει οτι το εχω κανει και ψιλοντρεπομαι. Πως θα το ξεπερασω? Και τι να κανω για να το ξεχασει η μητερα μου? Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα, να το πω στη μητερα μου;
Μήνυμα στις 29/12/2015 στις 18:58 @Sex
Καλησπερα σας (και χρονια πολλα), Ειμαι καινουργια εδω αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι δινετε καλες απαντησεις σε κρισημες ερωτησεις οποτε παιρνω και εγω το θαρρος να θεσω την δικη μου ανυσηχεια.. Ειμαι 16.5 (παω δευτερα λυκειου) και πριν απο εναν μηνα περιπου ολοκληρωσαμε με το αγορι μου. Ολα πανε καλα, δεν εχουμε καποιο προβλημα. Το μονο που με απασχολει ειναι μηπως θα επρεπε ηθικα τωρα, να το πω στην μητερα μου μιας και ηταν η πρωτη μου φορα. Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα (με υμενα η με προφυλακτικο -φοραμε παντα). Πειτε μου πως το ειπατε εσεις στους γονεις σας αν το ειπατε,και πως αντεδρασαν. Ευχαριστω εκ των πρωταιρων! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα, να το πω στη μητερα μου; |