Ερωτηση για πιθανή εγκυμοσύνη και χάπι
Μήνυμα #133515 από giannis57 στις 06 Μαΐου 2015, 10:40μμ
μέλος από: 9/4/2015 μηνύματα: 6 0 |
Καλησπέρα παιδιά. Με την κοπέλα μου κάνουμε εδώ και 1 χρόνο σεξ χωρις προφυλακτικό. Ποτέ δεν έχω τελειώσει μέσα της.την Κυριακή κάναμε πάλι σεξ ελεύθερα και όπως πάντα δεν τελείωσα μέσα της.απο προχθές όμως μου λέει ότι ζαλιζεται χωρίς κάποιο λογο.υπαρχει περίπτωση να είναι έγκυος? Αλλά συμπτώματα δεν έχει όπως ευαίσθητο στήθος και άλλους που διάβασα στο ίντερνετ μόνο τη ζαλάδα Και επίσης γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες μέρες μετά την εγκυμοσύνη μπορείς να χρησιμοποιησεις επιτυχώς το χάπι της επόμενης ημέρας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133516 από Azatoth στις 06 Μαΐου 2015, 11:16μμ
μέλος από: 11/11/2014 μηνύματα: 62 0 |
Αν δεν τελείωσες μέσα της τότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή περίπτωση (1%) να μείνει γυναίκα έγγυος απο προσπερματικά υγρά, αλλα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Λογικά απλά θα έτυχε. Αν βέβαια η ζαλάδα επιμείνει και εκδηλωθούν και άλλα συμπτώματα, τότε ένα τέστ εγγυμοσύνης δεν βλάπτει, πουλάνε στα φαρμακεία. Το χάπι έχει επιτυχία 95% αν ληφθεί σε 24 ώρες, 85% από 25-48 ωρες και 58% από 49-72 ώρες κ.ο.κ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133517 από giannis57 στις 06 Μαΐου 2015, 11:28μμ
μέλος από: 9/4/2015 μηνύματα: 6 0 |
Το τεστ εγκυμοσύνης δε πρέπει να το κάνεις όταν εκδηλωθεί καθυστέρηση ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #133520 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 1:01πμ
μέλος από: 6/5/2015 μηνύματα: 17 0 |
Αποδεκτή απάντησηΝαι για να κάνεις το τεστ πρέπει να έχεις καθυστέρηση "μετα αλλα που λένε ότι δύχνουν πιο νωρής εγώ δεν τα πιστεύω."Πότε πρέπει να δεί..? Το χάπι της επόμενης μέρας το πίνεις όταν κάνεις π.χ σεχ και πιστεύεις ότι έγινε κάποιο ατύχημα για να μην προλάβει να γονιμοποιηθεί και όχι αν γονιμοποιηθεί και μετά....αν γονιμοποιηθεί και μετά σημένη έιναι έγκυος..οπόταν αν δεν το θέλετε ακολουθει η άμβλοση. Απο την Κυριακή που κάνατε τη κάνατε και μετα απο κάτι μέρες έχει ζαλάδες δεν πιστεύω να είναι επειδη μπορει να είναι έγκυος...τα συμπτώματα της εγκυμοσίνης δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά μετα απο 2 με 3 μήνες....εντάξη υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που γυναικες που συλληψαν ένιωθαν συμπτόματα απο την αρχή της κύησης αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι και τόσο συχνό. Αν σε κάλυψα αποδεχτεί..!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |