Μήνυμα στις 21/5/2015 στις 16:23 @Διάφορα
Καλησπερα σε ολους.Η ερωτηση μου ειναι απλη. Τι ειναι το 10% στις πανελληνιες?Και θα ηθελα και ενα παραδειγμα. Ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: Τι ειναι το 10%?
Μήνυμα στις 6/5/2015 στις 23:28 @Sex
Το τεστ εγκυμοσύνης δε πρέπει να το κάνεις όταν εκδηλωθεί καθυστέρηση ?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πιθανή εγκυμοσύνη και χάπι
Μήνυμα στις 6/5/2015 στις 22:40 @Sex
Καλησπέρα παιδιά. Με την κοπέλα μου κάνουμε εδώ και 1 χρόνο σεξ χωρις προφυλακτικό. Ποτέ δεν έχω τελειώσει μέσα της.την Κυριακή κάναμε πάλι σεξ ελεύθερα και όπως πάντα δεν τελείωσα μέσα της.απο προχθές όμως μου λέει ότι ζαλιζεται χωρίς κάποιο λογο.υπαρχει περίπτωση να είναι έγκυος? Αλλά συμπτώματα δεν έχει όπως ευαίσθητο στήθος και άλλους που διάβασα στο ίντερνετ μόνο τη ζαλάδα Και επίσης γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες μέρες μετά την εγκυμοσύνη μπορείς να χρησιμοποιησεις επιτυχώς το χάπι της επόμενης ημέρας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πιθανή εγκυμοσύνη και χάπι
Μήνυμα στις 10/4/2015 στις 19:42 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ με κάλυψες.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για λαδι
Μήνυμα στις 10/4/2015 στις 13:49 @Sex
Φυσικά και θα καταλάβει αφού δε θα βγάλεις καθόλου αίμα στο σεξ Πήγαινε στο θέμα: Ολοκληρωσα
Μήνυμα στις 9/4/2015 στις 10:43 @Sex
Καλημερα σε ολους.Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω ελαιολαδο στο σεξ.Εχει καποιες παρενεργειες?μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα υγειας,καποια σπυρακια ας πουμε κλπ? Γνωριζω για το προφυλακτικο οτι σπαει πιο ευκολα απλα θελω να μαθω για την υγεια. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για λαδι |