Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 13:47 @Sex
Kαλησπέρα και πάλι παιδιά του ftou. Ξανα εγραψα πριν 2 εβδομάδες περίπου και ρώτησα παρομοιο πραγμα σαν αυτο που θα ρωτησω τωρα απλα τοτε ηταν μολις ειχα ερθει σε επαφη και ειχε τελειωσει μεσα μου. Έχω σταθερο κυκλο 30 ημερων, τωρα ειμαι στην 3τη μερα καθυστερησης και (το στηθος μου ειναι πρησμενο, αισθάνομαι κόπωση, εχω φοβερη υπνηλια, μια εχω μια δεν εχω αναγουλες, Αισθάνομαι πόνακια αλλα σε πολυ πιο μικρο βαθμο (σαν της περιόδου) στην κάτω κοιλιακή χώρα, μια εχω μια δεν εχω ετσι ξαφνικα πονοκεφαλους, και κραμπες συνεχεια στα ποδια,λιγη ζαλαδα εδω και μερες) και τώρα οταν ειχα παει στην τουαλετα γιατι νομιζα οτι θα δω οταν σκουπιστηκα ειχα διαφανες καφε υγρα στο χαρτι και οταν ξανα σκουπιστικα τιποτα ξανα πηγα μετα απο λυγο να δω και παλι τιποτα τα πονακια φευγουν και εγω καθομαι και περιμενω δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβενη κατι τετοιο αραγε ειμαι εγκυος να περιμενω ακομη λιγες μερες μπας και δω να περιμενω λιγο ακομη για να κανω τεστ...τι να κανω..? Πήγαινε στο θέμα: καφε υγρα-καθυστερηση...εγκυος..???
Μήνυμα στις 10/5/2015 στις 05:14 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: Λυκειο στην Κυπρο
Μήνυμα στις 9/5/2015 στις 11:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν δεν τελειωσε μεσα σου δεν υπάρχει λογος να αγχώνεσαι...αποκλιετε να εισαι εγκυος....απο την στιγμη που σκουπισε το χερι του εστο και αν ειχε πανω σπερμα και εφοσον ηταν εξω που τελειωσε ΔΕΝ υπαρη λογος να αγχώνεστε...απο το αγχος σου θα καθυστερήσες να δεις και γιαυτο επισεις και απο την αλλαγη του καιρου ισως να καθυστερησες...αν συνεχισεις και δεν βλεπεις μετα απο κανα 2 βδομαδες πηγαινε σε γυναικολογο να σε δει ισος μπορει να υπαρχη καποιο προβλημα και γενικα αυτος ξερει και θα σε βοηθήσει...μην αγχώνεστε ομως για περιπτωση εγγυμοσινης δεν γινεται ετσι...ξεαγχωσου και θα δεις..!!!Αν σε κάλυψα αποδεκτη΄...!!! Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
Μήνυμα στις 9/5/2015 στις 09:43 @Διάφορα
υπαρχη και ενα αλλο παιχνιδι που δεν ξερω αν ηταν σε ομαδες που μετέφεραν με το στομα κατσαριδες,σκουλικια και ετσι και τρογανε νομιζω δεν θυμαμαι
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδια στην τηλεοραση
Μήνυμα στις 9/5/2015 στις 09:17 @Διάφορα
ΜΠΡΑΒΟΟ ευχαρηστω...πανε χρόνια δεν θυμαμαι...!!!
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδια στην τηλεοραση
Μήνυμα στις 8/5/2015 στις 19:49 @Διάφορα
Παιδιαα εχει καιρο που γυρευω ένα τηλεοπτικο παιχνιδι που επαιζε στην τηλεοραση πριν μερικα χρονια αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν ουτε σε πιο καναλι επαιζε.....ηταν 2 ομαδες παικτων νομιζω που μπαιναν σε διαδικασιες παιχνιδιων (με σκορπιους, μεσα σε ενα δωματιο που ηταν κλειστο το φως και επρεπε να ακολουθήσουν μια διαδρομη χωρις να πατήσουν τις ποντικοπαγιδες, που βαζανε το κεφαλι τους σε μια σωλήνα και προχωρουσαν για να δουν τη αρηθμο εγραφε στην μπαλα και να το σημειώσουν η αλλοι παικτες της ομαδας τους και περνούσανε αναμεσα απο εντομα και τ.λ.π) δεν θυμαμαι ποιος ηταν ο παρουσιαστης νομιζω ηταν παρουσιαστρια η Μπουλε. ΟΧΙ αυτο που παρουσιάζε ο Φερεντινος στο καστρο. Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδια στην τηλεοραση
Μήνυμα στις 7/5/2015 στις 11:54 @Διάφορα
Τι να σου πω εγώ πιο πολύ ξέρω για Λεμεσό η Λευκωσία
Πήγαινε στο θέμα: Λυκειο στην Κυπρο
Μήνυμα στις 7/5/2015 στις 11:18 @Διάφορα
Ε έλα τώραα σου λέω ζώ στην Κύπρο και ήμουν 1 χρόνο θέσσ και μου λες μην λεμε τρελες τωρα...αν εννοεις με το Π μπροστα "φουστοκαλαμαραδες" το λένε ΜΕΡΙΚΟΙ όχι όλοι και δεν είναι πάντα απο την κακή την έννια...δεν λέω ότι δεν το λένε παντού υπάρχει η ειρωνεία ακομη και σε κυπρέους σε κυπρέους..δεν θα υπαρξη στους ελληνες η στον οπιο δηποτε αλλο..? αλλα εξαρταται παντα στο που θα πας και ποιους θα συναντησης...δεν ειναι ΟΛΟΙ οι κυπρέοι το ιδιο. Εγώ προσωπικά έχω πολλούς φίλους και φίλες "καλαμαραδες" (ΔΕΝ είναι βρισια αυτό) π.χ μερικές φορές πάνο στην πλάκα μπορει να τους πώ ετσι όπως είχες πεί πιο πάνο και να μου που και αυτοί "π" κυπρέοι ή κυπριοι...αλλά ΔΕΝ το λέμε απο κακία σου είπα εξαρτάτε παντα στο πιούς θα πέσεις. Πήγαινε στο θέμα: Λυκειο στην Κυπρο
Μήνυμα στις 7/5/2015 στις 05:01 @Θ. Κλημεντίνη
ΝΑΙ το καθυστεράς...εγώ σου λέω σε γουστάρει...!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 7/5/2015 στις 04:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ έκανα Βιολογία κατεύθυνσης είναι ωραία έχει πράγματα μέσα που είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα σου χρειαστούν στο μέλλον και γενικά στην ζωή σου αλλά και στην δουλειά που θέλεις να κάνεις....Τώρα για να θές να πάς Ιατρική σημένη ότι είσαι πολύ καλός μαθητής (αλλά και να μην είσαι)θέλει διάβασμα αρκετό εντάξη δεν θα είσαι και απο πάνω απο το πρωί μέχρι το βράδι.... Να πας όπως δήποτε ιδιαίτερα γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ να τα καταλάβεις καλύτερα.... Να είσαι απλα πολύ προσεκτικός στην τάξη και ΜΗΝ διστάζεις να κάνεις ερωτήσεις για τυχόν απορίες. Ότι μα ότι απορία και να έχεισ να ρώτας και αν δεν την καταλάβης να ξανα λές να σου την ξανα εξηγήσουν είσαι προσεκτικός στην τάξη και επειδη θα τα εχεις προλαβη και λιγο πιο νωρής απο τα ιδιαιτερα σου θα σου είναι σαν άσκηση και αν καθε φορα διαβάζεις για μια ώρα το μαθημα που έκανες στα ιδιαίτερα σου και πας στην τάξη και το ξανα διαβαζεις εκεί και μετα στο σπιτι σου ακόμη μια φορα για κάνα μισάωρο πιστεψε με θα τα πας περίφημα και ΔΕΝ θα σου είναι καθόλου δύσκολη. Απλά άκουσε την συμβουλή μου και θα πας πολύ ψηλα....αλλά πάνο απο όλα ΜΗΝ τρομοκρατηθεις για τίποτα ούτε αν οι αλλοι σου λένε ότι είναι δυσκολα και δεν την καταλαβένουν κ.τ.λ. Αυτά απο εμένα αν σε κάλυψα αποδεχτε.!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ιατρικη |