Μήνυμα στις 28/11/2016 στις 01:12 @Διάφορα
Χωρίς να θέλω να ακουστώ κακός, συνήθως τα μέλη τέτοιων φόρουμ ζητάν συμβουλές πριν (ή για να αποφύγουν) να ρωτήσουν κάποιον ειδικό και όχι για να αντικαταστήσουν την γνώμη των ειδικών. Αμφιβάλλω για την εγκυρότητα των όποιον απαντήσεων λάβεις εδώ σε σύγκριση με αυτά που σου έχουν πει οι ορθοπεδικοί που έχεις επισκεφτεί. Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να σου δώσω είναι να ξαναεπισκεφτείς έναν ορθοπεδικό (ιδιώτη αν μέχρι τώρα πήγαινες σε δημόσιους), να μοιραστείς μαζί του τις ανησυχίες σου και να λάβεις μια ακόμα γνώμη. Σημείωση moderator: Είναι προφανές πως ένα οποιοδήποτε φόρουμ δεν υποκαθιστά την ιατρική εξέταση. Μπορεί όμως ένας διάλογος στο φόρουμ να εμπνεύσει, να οδηγήσει σε καλύτερη αντιμετώπιση, να δώσει πληροφορίες για καλύτερο γιατρό, να βοηθήσει πολλές φορές περισσότερο (και δωρεάν). Δεν μας αρέσει να εκφράζονται υποτιμητικά για το τσίφτικο φόρουμ. Banned. Πήγαινε στο θέμα: βάρος στο πόδι
Μήνυμα στις 19/11/2016 στις 20:38 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε TOTERASSTOKREBA και καλώς ήρθες στην παρέα μας!Όντας φαν της χειμερινής κολύμβησης επέτρεψε μου να μοιραστώ τις όποιος γνώσεις έχω αποκομίσει. Το χειμερινό κολύμπι όχι μόνο δεν προκαλεί κρυοπάγημα ή κρύωμα όπως πολλοί πιστεύουν αλλά έχει και τρομερά πλεονεκτήματα για την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα εφόσον γίνεται σωστά (μέχρι 15 λεπτά για αρχάριους, 30 λεπτά για πιο τακτικούς χειμερινούς κολυμβητές). Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να σου προκαλέσει είναι καρδιακό επεισόδιο αλλά μόνο αν πάσχεις ήδη από καρδιά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ακριβής αριθμός βαθμών κελσίου πέρα από τον οποίο κάποιος παθαίνει κρυοπάγημα, αλλά σίγουρα δεν συμβαίνει από ένα μπάνιο σε κρύο νερό εφόσον μετά στεγνώσεις, και βάλεις ζεστά ρούχα. Ελπίζω να βοήθησα. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, χαρά μου να προσπαθήσω να την επιλύσω. Πήγαινε στο θέμα: απορία
Μήνυμα στις 13/11/2016 στις 15:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλη babygirl212 και καλώς ήρθες στην παρέα μας.Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να σου φύγει η ντροπή για τις σεξουαλικές πράξεις με το αγόρι σου. Η ντροπή είναι κάτι που θα φύγει φυσικά με τον καιρό, από μόνη της. Δεν χρειάζεται να βιαστείς για τίποτα. Όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη και άνετα, τότε και μόνο τότε μπορείς να προχωρήσεις την σχέση. Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω όσων αφορά την ντροπή είναι απλά να το πάτε αργά αργά, με βηματάκια. Την επόμενη φορά που θα φασωθείτε (που θα φιλίεστε δηλαδή), μπορείς να κατεβάσεις το χέρι σου προς το πέος του και να το χαϊδέψεις πάνω από την φόρμα/jeans. Την μεθεπόμενη φορά μπορείς να κάνεις το ίδιο απλά να βάλεις το χέρι μέσα από την φόρμα και πάνω από το μποξεράκι. Μετά, όποτε εσύ νιώσεις άνετα και καλά, μπορείς να προχωρήσεις και σε πράγματα μέσα από το εσώρουχο. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε! Πήγαινε στο θέμα: Πονηρα ονειρα
Μήνυμα στις 12/11/2016 στις 23:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα Κωνσταντίνα και καλώς ήρθες στην παρέα του Ftou.Αν και αγόρι, επέτρεψε μου να μοιραστώ τις γνώσεις που τόσο εύκολα αποκόμισα με μια ολιγόλεπτη έρευνα στον αγαπημένο μας Γούγλη. Οι εξετάσεις αίματος δεν δείχνουν αν είσαι παρθένα ή όχι εκτός και αν έχεις μείνει έγκυος και ζητήσεις ειδική εξέταση για αυτόν ακριβώς τον λόγο (εξέταση που δεν συμπεριλαμβάνεται σε ένα τυπικό check-up). Γενικά, ο μόνος τρόπος για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει ρήξη του παρθενικού υμένα είναι με κλινική εξέταση που γίνεται σε εκείνο το σημείο και μόνο. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, μη δυστάσεις να ρωτήσεις! Πήγαινε στο θέμα: epigon
Μήνυμα στις 20/10/2016 στις 04:18 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε Rossonero,Απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει καλώδιο HDMI-to-Scart. Αυτό που θα μπορούσες να πάρεις είναι μετατροπέας στον οποίο συνδέεις το PC με HDMI και την τηλεόραση με Scart. Είναι σχετικά ακριβά (γύρω στα 40-50 ευρώ) οπότε αν είναι να αγοράσεις, ρώτα και στο μαγαζί πριν το πάρεις, μη σε πάρω στον λαιμό μου. Όσον αφορά την ποιότητα, η εικόνα θα είναι όσο καλή όσο της τηλεόρασης και όχι του PC καθώς η σύνδεση θα γίνεται ουσιαστικά με το scart και όχι με το HDMI. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν χρειαστείς κάτι άλλο, μη ντραπείς, ρώτα! Πήγαινε στο θέμα: Συνδεση TV με hdmi-scart
Μήνυμα στις 30/9/2016 στις 19:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε ΑναμένεΠαρόλο που δεν βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, αποφάσισα να απαντήσω στο θέμα σου και να σε βοηθήσω με όσες γνώσεις τυχαίνει να έχω πάνω στο θέμα. Το πρώτο που θα σου πω είναι πως το εξωτερικό θέλει είτε να έχεις πολύ χρήμα, είτε να ξεσκιστείς όσο σπουδάζεις μεταξύ διαβάσματος και δουλειάς για να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου. Ανάλογα με την χώρα και την πόλη που θα διαλέξεις για τις σπουδές σου, οι τιμές μπορούν να γίνουν πάρα πολύ υψηλές για τα δεδομένα ενός μέσου Έλληνα πολίτη, ή φοιτητή στην δική σου περίπτωση. Το αν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά είναι θέμα δικό σου και της οικογενείας σου, οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε προειδοποιήσω. Όσον αφορά τα αγγλικά, το proficiency είναι πολύ καλό πτυχίο (ειδικά αν πάρεις το Cambridge) για την Ελλάδα, ειδικά αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι έχουν μέχρι lower -και αν έχουν Proficiency είναι το Michigan), αλλά δεν γνωρίζω για το πόσο καλό είναι στο εξωτερικό Οι απόψεις διίστανται, άλλοι λένε ότι συντρίβει άλλα πτυχία και άλλοι λένε πως δεν αναγνωρίζεται. Φαντάζομαι εξαρτάται από το πανεπιστήμιο. Καλά θα κάνεις να ρίξεις μια ματιά στο IELTS (International English Language Testing System Examination - General Training Module) και το TOEFL (Test of English as a Foreign Language). Το 2ο έχει το κακό ότι ισχύει μόνο για 2 χρόνια από την ημερομηνία εξέτασης Δεν είμαι εξπέρ πάνω στο θέμα, αλλά προτείνω να το ερευνήσεις λίγο στο Internet και να δεις ποιο πτυχίο ταιριάζει σε αυτό που επιθυμείς να κάνεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως το proficiency θα σε βοηθήσει σίγουρα στο να περάσεις οποιοδήποτε άλλο test καθώς κατά την γνώμη μου είναι πιο δύσκολο. Όσο για τον χρόνο που "χάνεις", δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Εδώ υπάρχουν φοιτητές που ενώ έχουν περάσει σε ένα παν/μιο 4 ετών, το βγάζουν σε 6 και σε 8. Αφού αποφάσισες να κάνεις κάτι, ακολούθησε το και μη σε νοιάζει το πόσο χρόνο θα πάρει και το τι κάνουν οι άλλοι. Καλύτερα να τελειώσεις ένα παν/μιο στο εξωτερικό στα 27, παρά να τελειώσεις ελληνικό παν/μιο στα 24 και να πηγαίνεις κάθε μέρα ΟΑΕΔ. Αυτά απο εμένα. Αν θές να ρωτήσεις κάτι άλλο, εδώ είμαστε! Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με το μελλον μου.
Μήνυμα στις 27/9/2016 στις 15:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα προσπερματικά υγρά ή το σπέρμα γίνεται να κυλίσουν και να βγουν έξω από το προφυλακτικό μόνο εάν αυτό είναι πολύ μεγάλο για το εκάστοτε πέος, πράγμα σπάνιο.Τα προφυλακτικά εφαρμόζουν στο πέος και δεν αφήνουν χώρο στα υγρά για να κινηθούν προς τα κάτω. Άσε που για να γίνει αυτό πρέπει το πέος να έχει μια κάποια ανοδική κλίση. Επίσης, τα προφυλακτικά είναι σχεδιασμένα με χώρο για αυτά τα υγρά (η μυτούλα στην κορυφή), ακριβώς για να μην πηγαίνουν όπου να'ναι. Ελπίζω να σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να γινει αυτο?
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 15:50 @Διάφορα
Καλησπέρα φίλη Demy και καλωσήρθες στην παρέα μας. Είναι φυσικό πολλές οικογένειες να αντιμετοπίζουν οικονομικά προβλήματα, ειδικά εκείνες με πολλά παιδιά. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους γονείς σου αν δεν έχουν τα λεφτά για να σε στείλουν στην εκδρομή, όπως δεν μπορείς να κατηγορήσεις και τα αδέλφια σου που θα σπουδάσουν. Αν τώρα βέβαια τα αδέλφια σου σπαταλάνε λεφτά σε ακριβά ρούχα, καφέδες και ποτά, τότε μπορείς να εξηγήσεις στους γονείς σου οτι εσυ θες να ξοδέψεις λεφτα σε κάτι διαφορετικό, σε αυτήν την περίπτωση, την εκδρομή. Βέβαια να θυμάσε, διαφορετικό είναι το ποσό που ξοδεύει κάποιος σε εναν καφέ ή σε μια μπλούζα, και διαφορετικό αυτό που ξοδεύει σε ενα ταξίδι. Η καλύτερη λύση κατα την γνώμη μου είναι να μαζέψεις ότι λεφτά έχεις στην άκρη, και να ζητήσεις απο τους γονείς σου να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα. Αν όμως δεν μπορούν, μη τους κρατήσεις κακία, δεν φταίνε αυτοί! Πήγαινε στο θέμα: Τετραημερη
Μήνυμα στις 6/9/2016 στις 15:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεία σου φίλε Γιώργο και καλωσήρθες στην παρέα μας.Ο μόνος τρόπος για να αφήσεις την γκόμενα σου έγγυο με αυτό που περίεγραψες είναι να είχες πολλά προσπερματικά υγρά στο πέος σου όταν το έπιασες, και να της έβαλες δάχτυλο όσο τα υγρά ηταν στο χέρι σου. Οι πιθανότητες βέβαια είναι ΠΑΡΑ πολυ μικρές, οπότε δεν θα ανυσηχούσα αν ήμουν στην θέση σου. Αν έχεις κάποια αλλη απορία, μη διστάσεις να ρωτήσεις! Πήγαινε στο θέμα: Σοσ βοήθεια επιγοντος
Μήνυμα στις 31/8/2016 στις 21:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου Κατερίνα και καλωσήρθες στην παρέα μας.Παρ'όλο που δεν έχω και πολλές γνώσεις σχετικά με τον κόλπο και τον γυναικείο αυνανισμό, αποφάσισα να σου απαντήσω κυρίως για να καλύψω το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου. Το οτι ο γυναικείος αυνανισμός εξακολουθεί να είναι θέμα ταμπού, στην Ελλάδα τουλάχιστον -αλλες χώρες έχουν κάνει πρόοδο σε αυτό το θέμα, δε σημαίνει οτι είναι κάτι το ανήθικο ή "πουτανιά" όπως το θέτεις κι εσύ. Είναι άκρως φυσικό να εκτονώνουν τις ορμές τους και τα κορίτσια, ειδικά στην εφηβεία όπου οι ορμόνες βαράνε κόκκινο και για τα 2 φύλα. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την μητέρα σου, αλλα άν είστε κοντά, θα μπορούσε να σου λύσει κάποιες απορίες. Ακριβώς όπως κάνουν και πολλά αγόρια με τους πατεράδες τους (εγώ δεν είχα την τύχη καθώς οι γονείς μου είναι χωρισμένοι)Δεν είναι ντροπή. Μη ξεχνάς οτι η μητέρα σου είναι το άτομο που σου έμαθε να χρησιμοποιείς την τουαλέτα και να τρώς με κουτάλι και πιρούνι. Εν συντομία, το να αυνανίζεσαι δεν είναι κακό. Αντίθετα, είναι φυσιολογικό και μάλιστα κάτι που σε καθιστά υγιή. Τώρα για το αν θά το συζητήσεις με την μητέρα σου ή με τις φίλες σου, αυτό το αποφασίζεις εσύ, ανάλογα με το πόσο καλά νιώθεις μαζί τους. Μη ξεχνάς όμως οτι στο internet μπορείς να βρείς απάντηση σε όποια ερώτηση και αν έχεις, οπότε μη βαριέσαι να ψάξεις 5-6 πράγματα στον αγαπημένο Γούγλη. Αυτά απο εμένα, ελπίζω να σε βοήθησα. Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, μη ντραπέις να ρωτήσεις. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος αυνανισμός |