Φαντασιωσεις-Μεγεθος
Μήνυμα #128699 από Starkiller3000 στις 06 Ιουλίου 2014, 1:36πμ
![]() ![]() μηνύματα: 4 ![]() |
Γεια σαε Μελη τουφτου θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα.Πρωτον ειμαι 14 σχεδον και τον εχω 11 εκ περιμετρος δεν ξερω,Δευτερον τι φαντασιωσεις εχεται??? Εγω θα ηθεα για παραδειγμα να το κανω με την γυναικα του φιλου μου αν ηταν μουναρα εννοεαι η την μανα του φιλου μου αν ηταν κι αυτη μουναρα βεβεα!!!.Εσεις? ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128704 από pi8hkos97 στις 06 Ιουλίου 2014, 10:24πμ
![]() |
Για το μέγεθος μην σε ανησυχεί, θα μεγαλώσει με τον καιρό. Τώρα για φαντασιώσεις δεν έχω και τις περίσσιες, βλέπω τσόντες κυρίως (οι αγαπημένες μου είναι αυτές με τους διευθυντές που "τιμωρούν" τις μαθήτριες). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #128706 από panagiotis97 στις 06 Ιουλίου 2014, 12:45μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΜια χαρά το μέγεθος σου, θα μεγαλώσει κι άλλο. Φαντασιώσεις πάνω-κάτω όλα τα αγόρια έχουμε. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να γαμήσω κάπου δημόσια. Επίσης θα γαμούσα αδερφή η μάνα φίλου μου. Και αυτό που είπε ο πίθηκος από πάνω είναι σκιερή καύλα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128712 από nurcer στις 06 Ιουλίου 2014, 1:44μμ
![]() ![]() μηνύματα: 41 ![]() |
Μην φοβάσαι για το μέγεθος θα μεγαλώσει και άλλο... Φαντασιώσεις 1)Σεξ στην παραλία μια ήσυχη καλοκαιρινή βραδιά με πανσέληνο 2)Σεξ σε ένα δάσος από θα υπάρχει ξέφωτο και μακριά να υπάρχει ποταμάκι 3)Σεξ μεσα σε μια μπανιέρα γεμάτη από κόκκινο κρασί 4)Σεξ κρυμένοι στην έξοδο κινδύνου ενός τούνελ 5)Σεξ σε έναν ουρανοξύστη με ανοιχτές τις κουρτίνες 6)Σεξ σε μια οικοδομή 7)Σεξ σε ιδωτική πισινα ένος ξενοδοχείου στην Σαντορίνη 8)Να με έχει δεμένο χέρια πόδια και να με βασανίζει με το να με χαιδεύει απαλά παντού να με χτυπάει να με δαγκώνει και να με γρατζουνάει και ύστερα δεμένο να έρθει από πάνω μου και να το κάνουμε 9)Να την πάρω στο ασανσέρ στα όρθια ή κάτω στο πάτωμα την ώρα που θα μαγειρεύει. 10) Να είμαι καθισμένος σε ένα καναπέ και η άλλη απέναντι μου να αυτοικανοποιείται κάνοντας αυτά που θα της λέω ακριβώς να κάνει . 11)Σε ένα πολύ ψηλό βουνό την ώρα που από κάτω θα φάινονται από ψηλά τα φώτα της πόλης (Παραθαλάσσια) μέχρι το ξημέρωμα που θα γίνουν όλα κόκκινα από τον ήλιο 12)Στις τουαλέτες ενός αεροπλάνου ένα στα γρήγορα (Αν υπήρχε παράθυρο θα την έβαζα εκεί να κοιτάει 13) Πάνω σε ένα άλογο την ώρα που τρέχει ανάμεσα σε ποτάμι 14)Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα γλυκά προφιτερόλ παγάκια κλπ κλπ 15)Να το κάνω μέσα σε μια σπηλιά στην θάλασσα (Ερωτοσπηλιά πχ) 16)Σεξ στο κήπο την ώρα που βρέχει 17)Σεξ στο τζάκι ενώ έξω θα ρίχνει χιόνι Κάποια από αυτά μπορεί να μην είναι καν φαντασιώσεις ..Κάποια δεν θα γίνουν ποτέ...Τέλος πάντων αυτά μου έρχονται τώρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128726 από Starkiller3000 στις 06 Ιουλίου 2014, 10:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 4 ![]() |
Σας ευχαριστω παιδια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |