Μήνυμα στις 12/8/2023 στις 16:33 @Sex
Στύση μπορεί να προκύψει αλλά οχι τόσο συχνά. Υπαρχουν τρόποι να την κρυψεις, να κατσεις, να μπεις στη θάλασσα για να πέσει κλπ. Το πιο συνηθισμενο ειναι να είσαι σε μια ημικαυλη κατάσταση, εξαιτίας και της ζεστης και της γενικότερης ελευθερίας που σου προσφερει η φύση. Τώρα αν σε παρει ο υπνος δεν μπορεις να το ελέγξεις. Μου εχει τύχει και το χω δει να συμβαίνει αρκετές φορες. Αλλα κανείς δεν παρεξηγει γιατι αντρες ειναι και καταλαβαίνουν.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός
Μήνυμα στις 7/7/2023 στις 16:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το κάνω συστηματικά πλεον καθε καλοκαίρι. Περισσοτερο με φίλους και φίλες. Το εχω κανει και με σχέσεις μου και πιο ερημικα και μπροστα σε περισσοτερο κοσμο. Ολα κομπλε, ειναι ωραία φάση, απελευθερωτικη. Δειχνω και τα αποτελεσματα του γυμναστηριου.Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός
Μήνυμα στις 26/6/2023 στις 12:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα μπορούσε να το έβαλες ανάποδα, το εχω παθει αρκετές φορές. Επίσης θα μπορούσε και να μην σου κάνει. Αυτά για τα 25 εκ ειναι βλακειες, σημασία εχει το πάχος του πεους για το προφυλακτικό. Τα κλασσικά τα durex με στενεύουν απίστευτα και δεν τα προτιμω. Δοκίμασε και κάνα xl και θα δεις αλλη ανεση κατευθείαν.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με πρώτη φορα προφυλακτικό
Μήνυμα στις 8/1/2023 στις 11:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά από τα 15 μου πήρα σίγουρα 3 πόντους μήκος και μπόλικο πάχος. Στα 21 περίπου νομίζω σταμάτησε να μεγαλώνει εντελώς. Έχεις χρόνο ακόμα.Πήγαινε στο θέμα: Μηκος πεους
Μήνυμα στις 14/7/2022 στις 16:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω μέχρι τα 17 υπήρξε μπόλικη ανάπτυξη και μετά κέρδισα λιγάκι ακόμα σε πάχος μέχρι τα 21. Από τότε έχει πάρει την τελική του μορφή νομίζω και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά.Πήγαινε στο θέμα: Μέχρι ποια ηλικία αναπτύσσεται το πέος
Μήνυμα στις 1/7/2022 στις 03:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πολύ κομπλέ μέγεθος, μεγάλο και εντυπωσιακό. Τόσο ήμουν κι εγώ στην ηλικία σου και πήρα και κανα ποντακι ακομα μήκος και πάχος. Είσαι πολύ καλά.Πήγαινε στο θέμα: 18 χρονων μέγεθος
Μήνυμα στις 16/6/2022 στις 04:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά μόνο τα αρχιδια ξυρίζω και λίγο στη βάση τους πεους. Την ηβικη χώρα την τριμαρω απλά για να μην είναι εντελώς γουλί. Δεν ξυρίζομαι πουθενά αλλού και είμαι γενικά λίγο τριχωτός αλλά μ' αρέσει.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα αγοριών
Μήνυμα στις 7/5/2022 στις 12:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Συνήθως με το αριστερό και μερικές φορές με το δεξί επειδή είμαι αμφιδέξιος. Άλλες φορές με πιάνει να τον παίζω και με τα δύο πάνω κάτω σε όλο το μήκος για δυνατότερους οργασμούς. Αλλά συχνότερα με το αριστερό και κυρίως σφιχτά προς το κεφάλι και τριγύρω.Πήγαινε στο θέμα: Τροπος παιξιματος
Μήνυμα στις 28/4/2022 στις 14:31 @Sex
Τι να σου πω, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από προσωπική πείρα μίλησα, μπορεί να πάρεις και παρακάτω και παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Thema peous
Μήνυμα στις 27/4/2022 στις 19:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καθόλου μικρό δεν είναι. Πάνω από τον μέσο όρο και σε μήκος και σε πάχος. Έχεις ακόμα αρκετή ανάπτυξη μπροστά σου και καλό θα ταν να μην προσπαθήσεις να αυξήσεις το μέγεθος σου γιατί πολλές μέθοδοι δεν είναι ούτε αποτελεσματικές ούτε ασφαλεις. Θα δεις ότι το πέος σου θα αλλάζει ως και τα 20 σου κι ίσως και πιο μετά μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Έχεις ακόμα περιθώριο ίσως για 2-3 ποντάκια.Πήγαινε στο θέμα: Thema peous |