Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διγαμία είναι να έχεις έναν/μία παραπανίσιο/-α σύζυγο. Μονογαμία είναι το ίδιο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Κτύπημα στο ποδόσφαιρο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128488 από Garry στις 26 Ιουνίου 2014, 7:55μμ

Garry

Εικονίδιο
μέλος από: 23/6/2014
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Βασικά θα ήθελα να με βοηθήσετε για κάτι. Πριν 2 μέρες καθώς έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου ένας από τους αντιπάλους έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα γεννητικά μου όργανα. Στην αρχή πόνεσα πολύ και ζαλίστηκα. Στο υπόλοιπο της μέρας ένιωθα μια ενόχληση αλλά όχι πόνο. Μέχρι σήμερα οι όρχεις μου είναι πολύ χαλαροί, ξεφούσκωτοι και νομίζω ότι ο αριστερός όρχις είναι λίγο πρησμένος. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ πάντως δεν πονάω αλλά δεν νιώθω το ίδιο με πριν. Εν τω μεταξύ κάποτε είναι φουσκωμένος κάποτε όχι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128491 από Gray στις 26 Ιουνίου 2014, 8:46μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
ο ενας απο τους 2 ορχεις σχεδον σε ολα τα αγορια ειναι μεγαλυτερος οποτε μπορει να νομιζεις οτι ειναι πρισμενο . Τωρα αν οντως νοιωθεις περιεργα και καποια ενοχληση καλο θα ηταν να επισκευτεις καποιον ειδικο . Αυτος θα ξερει καλυτερα απο εμας .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128492 από Garry στις 26 Ιουνίου 2014, 8:59μμ

Garry

Εικονίδιο
μέλος από: 23/6/2014
Παιδιά είχε κανείς παρόμοιο περιστατικό να με βοηθήσει; Δεν θέλω να πάω σε γιατρό. Το γεγονός όμως ότι νιώθω διαφορετικά από πριν με αγχώνει. Είναι ξεφούσκωτα και κρέμονται πολύ. Το αριστερό κινείται λίγο πιο ελεύθερα στο όσχεο και πονάω λίγο όταν το αγγίξω στο κάτω μέρος. Είναι φυσιολογικά αυτά;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128493 από Altair69 στις 26 Ιουνίου 2014, 9:29μμ

Altair69

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2014
Καλησπέρα ειναι φυσιολογικό μετά από τετοιο χτύπημα ακομα και σοβαρό προβλημα να μην υπαρχει να πονάς λίγο και να νιώθεις διαφορετικά
άσε μια 1-2 μέρες να περάσουν (μιας και δεν θες να πας σε γιατρό) να δεις πως θα εξελιχθεί

έχεις δοκιμάσει εκσπερμάτωση ? να δεις αν γίνετε φυσιολογικά

το καλύτερο βεβαία ειναι να πας να κάνεις μια εξέταση κάλου κακού
και εννοείτε αν δεν δεις βελτίωση σε 1-2 μέρες να πας άμεσα!!!     

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login