Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 20:59 @Sex
Παιδιά είχε κανείς παρόμοιο περιστατικό να με βοηθήσει; Δεν θέλω να πάω σε γιατρό. Το γεγονός όμως ότι νιώθω διαφορετικά από πριν με αγχώνει. Είναι ξεφούσκωτα και κρέμονται πολύ. Το αριστερό κινείται λίγο πιο ελεύθερα στο όσχεο και πονάω λίγο όταν το αγγίξω στο κάτω μέρος. Είναι φυσιολογικά αυτά;
Πήγαινε στο θέμα: Κτύπημα στο ποδόσφαιρο
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 19:55 @Sex
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Βασικά θα ήθελα να με βοηθήσετε για κάτι. Πριν 2 μέρες καθώς έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου ένας από τους αντιπάλους έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα γεννητικά μου όργανα. Στην αρχή πόνεσα πολύ και ζαλίστηκα. Στο υπόλοιπο της μέρας ένιωθα μια ενόχληση αλλά όχι πόνο. Μέχρι σήμερα οι όρχεις μου είναι πολύ χαλαροί, ξεφούσκωτοι και νομίζω ότι ο αριστερός όρχις είναι λίγο πρησμένος. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ πάντως δεν πονάω αλλά δεν νιώθω το ίδιο με πριν. Εν τω μεταξύ κάποτε είναι φουσκωμένος κάποτε όχι.
Πήγαινε στο θέμα: Κτύπημα στο ποδόσφαιρο
Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 23:29 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδιά είμαι 17 ετών και είμαι καινούριος! Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Χθες καθώς έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ένας από τους αντιπάλους έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα γεννητικά μου όργανα. Ο πόνος είναι αφόρητος. Είναι κάτι φευγαλέο που θα περάσει με τον χρόνο ή πρέπει να ανησυχώ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!
Πήγαινε στο θέμα: Κτύπημα στο ποδόσφαιρο |