Μήνυμα στις 1/7/2014 στις 00:19 @Κλάψιμο
Φίλε Dieftharmene εγώ αυτο που κατάλαβα από τα λεγόμενα σου ειναι οτι ωρίμασες μέσα σου άλλαξες θες κάτι το διαφορετικό κάτι το παραπάνω πήγες ένα βήμα παραπέρα ο κύκλος σου όμως μένει ίδιος στάσιμος όπως τους ήξερες πάντα με αποτέλεσμα να μην σου προσφέρουν τιποτα πνευματικά και συναισθηματικα έχεις γινει πιο απαιτητικός με τους ανθρώπους θέλεις το κάτι καλύτερο κάτι παραπάνω αυτο δεν ειναι κακό η σχέσεις μας τούς ανθρώπους ειναι ένα διαρκές αλισβερίσι ακομα και οταν δεν το καταλαβαινουμε αυτο γίνετε κάτι δινεις κάτι παίρνεις (και δεν μιλάω για υλικά αγαθά εννοειτε) έχω πέραση και εγω κατι παρόμοιο σαν και εσένα και πλέον νομίζω το εχω ξεπεράσει. Έχεις ζήσει πολλα σε για την ηλικία σου (κατά τα λεγόμενα σου) χρειάζεται νέες εμπειρίες και ανθρώπους που θα ερεθίζουν το μυαλό και το πνεύμα σου εισαι πολυ νεος ακομα εχεις να ζησεις πολλα φρόντισε μονο να μην απομονώνεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά αυτοί φαίνονται ποιοι ειναι γιατί ακομα και όταν τους βάζεις τύχω ειναι διπλα σου σταμάτα να το κάνεις και δειξε την αγαπη σου αν πραγματικά τους αγαπάς ακομα βρες κάτι να κάνεις που να σε γεμίζει και να σε ενθουσιάζει κατή σαν χόμπι βαλε ενα στοχο μακροχρόνια ... και το τελευταίο άπλα σκέψου βαλε σε μια λίστα τα αρνητικά της ζωής σου και τα θετικά θα δεις ειμαι σιγουρος τα θετικά ειναι πολλα περισσότερα.... Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγη Προσωπικοτητας
Μήνυμα στις 30/6/2014 στις 23:37 @Sex
Εγώ απ ότι κατάλαβα ο φίλος σου ειναι ντροπαλός ειναι και πρωτάρης όποτε δώσε του λιγο παραπάνω ώθηση (ίσως ειναι και ευαίσθητο παιδί ) ίσως φοβαται μην σε χάσει και δεν θέλει να σε πίεση.... (δεν μας είπες και πόσο χρονών ειναι για να καταλάβουμε μια συμβουλη όταν κάνετε ερωτά η φεσωνόσαστε παίρνε πρωτοβουλίες όχι λογία και κουβέντες μόνο ο ήχος τον φίλιων σας θα ξεθαρεψει με το καιρό δύσκολο να του κάνεις κάτι που δεν του αρεση απλα δεν εκδηλώνετε... κατέβασε του το παντελόνι αν θες μην τον ρωτάς και μην φοβασαι αν λερωθείς με το σπέρμα του ( το θεωρώ τέλειος αντισεξουαλικο )το σπερμα δεν ειναι βρωμιά ειναι η αποδειξη για το πόσο σε θέλει (άλλωστε μετά θα πλυθείς αν σε ενοχλεί ) και πάντα να παίρνετε προφυλάξεις σε περίπτωση που προχωρήσετε Πήγαινε στο θέμα: πώς προχωράς όταν both είστε πρωτάρηδες
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 21:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:τιποτα δεν ειναι άπλα το πέος σου ειναι πολύ ευερέθιστο/ εβεστιτο ακομα και λόγο ηλικίας με τον καιρό και την εξάσκηση θα πέρασητο ότι ειναι έξω ο βάλανος μην σε ανησυχεί σε αλλου ειναι απέξω σε σε αλλους όχι Πήγαινε στο θέμα: πεος και πονος
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 21:29 @Sex
Καλησπέρα ειναι φυσιολογικό μετά από τετοιο χτύπημα ακομα και σοβαρό προβλημα να μην υπαρχει να πονάς λίγο και να νιώθεις διαφορετικά άσε μια 1-2 μέρες να περάσουν (μιας και δεν θες να πας σε γιατρό) να δεις πως θα εξελιχθεί έχεις δοκιμάσει εκσπερμάτωση ? να δεις αν γίνετε φυσιολογικά το καλύτερο βεβαία ειναι να πας να κάνεις μια εξέταση κάλου κακού και εννοείτε αν δεν δεις βελτίωση σε 1-2 μέρες να πας άμεσα!!! Πήγαινε στο θέμα: Κτύπημα στο ποδόσφαιρο |