Της ηλικίας το ανάγνωσμα
Μήνυμα #125703 από giorgoss στις 02 Μαρτίου 2014, 12:12πμ
μέλος από: 7/1/2014 μηνύματα: 10 0 |
Γεια σας παιδιά σας χαιρετώ είμαι σχεδον 13,5 χρονών και τους 2 τελευταίους μήνες παρατηρησα οτι Αρχισα ευτηχως να βγαζω τριχες στην μασχαλη αρκετες μαλιστα κια εχω παρει καλο υψος σχεδον 1,70 και εχω βγαλει και μουστακι.Το θεμα ειναι οτι το μεγεθος του πεους μου ειναι 11,5 εκαατοστα και επειδη δεν ξερω να μετραω το παχοσ αλλα ειναι λιγο χοντρο.Επιπλεον η φατσα μου ειναι αρκτεα <<παιδικη>> και αυτο δεν μου αρεσει καθολου πραγματικα.Επιπλεον ενας φιλος μου στην ιδια ηλικια με εμενα μου ελεγε οτι τον εχει 15 εκατοστα και τωρα με τα απο 2 μηνες μου λεει 17 εκατοστα γινονται αυτα?.Και θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο ποτε ερχετε η <<μεγαλη αλλαγη στο πεος?>> που χοντραινει και τα λοιπα και ποσο λετε να παει το δικο μου?.Και κατι τελευταιο η φωνη μου ειναι και αυτη λιγο παιδηκη αυτο ποτε θα αλλαξει?.Σας ευχαριστω που διαβασατε αυτο το μεγαλο κειμενο και περιμενω αρκετες απαντησεις . Ευχαριστω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #125704 από Dieftharmenos στις 02 Μαρτίου 2014, 12:37πμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αποδεκτή απάντησηΛοιπον μαγκα μου,Εισαι μικρος ακομα και γι αυτο εχεις τετοια παιδικα χαρακτηριστικα.Καποια ατομα μπαινουν γρηγορα στην εφηβεια(απο τα 13) και αλλα αργουν(πχ. στα 15)Το πεος σου θα μεγαλωσει κι αλλο αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν μπορουμε να το ξερουμε.Θεωριτικα θα μπορει να μεγαλωνει μεχρι τα 21 σου χρονια.Η φωνη,το πεος σου και γενικως ο σωματοτυπος σου θα αλλαξει μεσα στα επομενα 3-4 χρονια αλλα το ποτε δεν μπορεις να το προσδιορισεις...ειναι αναλογα τον οργανισμο του καθε ανθρωπου(μπορει να γινει γρηγορα αλλα μπορει και σιγα σιγα). Οσο για τον φιλο σου να μην πιστευεις τιποτα σε τετοιες ηλικιες γιατι ολοι θελουν να το παιξουν μαμιαδες...δεν λεω οτι δεν μπορει να ειναι αληθεια αλλα το 99% απο αυτα που θα σου λενε για το μεγεθος τους ειναι ψεματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125705 από Deadsell στις 02 Μαρτίου 2014, 12:39πμ
μέλος από: 20/1/2012 μηνύματα: 129 0 |
ακόμα μικρός είσαι φίλε χαλάρωσε... μέχρι τα 18 περίπου αναπτήσετε ο οργανισμός και θα μεγαλώσει το πεος σου κι άλλο και θα αλλάξει η φωνή σου... μην ανχώνεσε...μπορεί να φτάσει το πεος σου και μέχρι 18 δεν το ξέρεις αυτο... οπότε χαλαρα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125706 από giorgoss στις 02 Μαρτίου 2014, 3:10πμ
μέλος από: 7/1/2014 μηνύματα: 10 0 |
Ευχαριστω παιδια αλλες αποψεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |