Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 02:10 @Sex
Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω2 παραξενες αποριες.Πρωτον πως μπορεις να κανεις αιτησεις για πορνοσταρ στους ΒΡΑΖΖΕΡΣ.Kαι δευτερον γιατι οι πορνοσταρσ κανουν σεξ χωρις προφυλακτικο δεν φοβουνται για το aids?.Και το τελευταιο ποσο κοστιζει η ειμικυνση πεους περιπου?.Συγνωμη αν σας κουρασα
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες για...
Μήνυμα στις 9/4/2014 στις 22:31 @Sex
Γεια σας μελοι του φτου εχ μια απορια.Σας εχει τυχη ποτε να εχεε κανει σεξ με καποια ξαδελφησας μακρινη αν ναι πειτε την ιστορια σας αν οχι θα θελατε? (Ενοω με καμια 3η ξαδελφη
Πήγαινε στο θέμα: Περι.....Πηδηματοςςς
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 23:25 @Sex
Καποιος αλλος βρε παιδια?
Πήγαινε στο θέμα: Της ηλικίας το ανάγνωσμα
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 03:10 @Sex
Ευχαριστω παιδια αλλες αποψεις
Μήνυμα στις 2/3/2014 στις 00:12 @Sex
Γεια σας παιδιά σας χαιρετώ είμαι σχεδον 13,5 χρονών και τους 2 τελευταίους μήνες παρατηρησα οτι Αρχισα ευτηχως να βγαζω τριχες στην μασχαλη αρκετες μαλιστα κια εχω παρει καλο υψος σχεδον 1,70 και εχω βγαλει και μουστακι.Το θεμα ειναι οτι το μεγεθος του πεους μου ειναι 11,5 εκαατοστα και επειδη δεν ξερω να μετραω το παχοσ αλλα ειναι λιγο χοντρο.Επιπλεον η φατσα μου ειναι αρκτεα <<παιδικη>> και αυτο δεν μου αρεσει καθολου πραγματικα.Επιπλεον ενας φιλος μου στην ιδια ηλικια με εμενα μου ελεγε οτι τον εχει 15 εκατοστα και τωρα με τα απο 2 μηνες μου λεει 17 εκατοστα γινονται αυτα?.Και θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο ποτε ερχετε η <<μεγαλη αλλαγη στο πεος?>> που χοντραινει και τα λοιπα και ποσο λετε να παει το δικο μου?.Και κατι τελευταιο η φωνη μου ειναι και αυτη λιγο παιδηκη αυτο ποτε θα αλλαξει?.Σας ευχαριστω που διαβασατε αυτο το μεγαλο κειμενο και περιμενω αρκετες απαντησεις . Ευχαριστω...
Μήνυμα στις 26/1/2014 στις 17:26 @Sex
Παιδια εχω μερικες ερωησεις σας αρεσει το πρωκτικο σεξ κια αφου παθαινεις μολυνση χωρις προφυλακτικο γιατι οι πορνοσταρς το κανιυν χωρις προφωλακτικο?Επισης εγω ιχαινομε το γλυφομουνι αυτο ειναι κακο?
Πήγαινε στο θέμα: Αποριεςςς
Μήνυμα στις 9/1/2014 στις 15:59 @Sex
Είπα συγγνώμη για τα greeklish admin Ρε παιδια πειτε και αλλες γνωμες εχω αρχισει να προβληματιζομαι
Πήγαινε στο θέμα: 2 erotiseis
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 23:36 @Sex
mexri poso mporrei na paei? 9a i9ela k alles gnomes
Πήγαινε στο θέμα: 2 erotiseis
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 22:57 @Sex
gia sas zito signomi gia ta greeklish alla den eimai sto pc.exo na kno 2 erotiseis .eimai 13 k ton exo 10 cm einai kala ?.enas filos m m elege oti ton exei 15cm prin 2 mines . kai tora m leei oti ton exei 17cm einai k aftos 13 ginete na exei tetio mege9os? Πήγαινε στο θέμα: 2 erotiseis |