Κρεμαστα μπαλακια..@@
Μήνυμα #125405 από nikospote στις 16 Φεβρουαρίου 2014, 2:30πμ
![]() |
Καλησπερα παιδια, πηρα το θαρος να σας γραψω το ''προβλημα'' μου η τουλαχιστον να μου πειτε αν ειναι οντος προβλημα.. Ενω το μεγεθος του πεους μου ειναι αρκετα φυσιολογικο εχω ενα θεμα με τα μπαλακια@@..Ειναι αρκετα κρεμαστα και εχω κομπλεξ με αυτο.. Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο θεωρειται αρκετα αντιαισθητικο και γενικοτερα αν το θεωρειται προβλημα.. Σορρυ αν σας κουρασα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125408 από panagiotis97 στις 16 Φεβρουαρίου 2014, 11:35πμ
![]() |
Φίλε μου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάποιους είναι κρεμαστά, σε κάποιους όχι. Βέβαια εξαρτάται και από την ηλικία σου, γιατί όσο πιο πολύ μεγαλώνεις τόσο πιο πολύ κρεμανε. Αλλά άμα είναι φυσιολογικού μεγέθους και κάνουν και τη δουλειά τους δεν τρέχει τίποτα. Και όχι δεν ειναι αντιαισθητικό. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125605 από sotirisblack στις 24 Φεβρουαρίου 2014, 2:47πμ
![]() ![]() μηνύματα: 19 ![]() |
Θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω. κανενα προβλημα δεν εχεις. το ιδιο εζω και γω και απο λειτουργικης αποψης δεν υπαρχει θεμα. καποιες το θεωρουν και πολυ σεξυ συν οτι βοηθα και σε περιπτωση ασχολησης της κοπελιας μαζι τους...χαχαχα... αν θεωρεις σωστη την απαντηση κανε αποδοχη !!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125608 από MixHarder στις 24 Φεβρουαρίου 2014, 11:38πμ
![]() |
Επίσης είχα τσεκάρει και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα ο γιατρός μου είπε αντί για μποξεράκια να φοράω βρακί γιατί λέει ότι είναι επάνω στην ανάπτυξη η όρχις και θα κρέμονται υπερβολικά μετά άμα συνεχίζω να φοράω μποξεράκια (φυσικά αυτό δεν συμβαίνει σε όλους αλλά οκ).Άρα η λύση στο πρόβλημα για να μην σου κρεμάσουν άλλο(που μπορεί να μη κρεμάσουν κιόλας) να φοράς εφαρμοστό βρακί η να πάρεις αυτά τα λαστιχωτά μποξεράκια.Παντα να θυμάσαι ομως αυτό που θα πάρεις να μην σε σφίγγει! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |