Μήνυμα στις 25/12/2014 στις 04:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δώσε κάποιο καιρό στο θέμα και πρόσεξε την συμπεριφορά της κολλητής σου (η δικιά σου συμπεριφορά να μην αλλάξει προς αυτή. δηλαδή σαν να μην έγινε τίποτα)Υ.Γ Είχα κάπως μια παρόμοια ιστορία..Αυτό που έγινε ήτανε να χάσω μια φίλη και εγώ να "πληγωθώ" Πήγαινε στο θέμα: Εγω και η κολητη μου
Μήνυμα στις 3/12/2014 στις 08:25 @Sex
Δύστυχος ειναι ενα μεγάλο πλήγμα... Εγω θα έλεγα να μην πάρεις απο τα LIDL όπως σου προτείνει και ο φίλος απο πάνω.. Εαν πάρεις απο τα LIDL πάρε και τα παμπερς μαζι :P τωρα για πιο φτηνά δεν εχω ιδέα!!! Ίσος μια ερώτηση στον γουγλαρο μπορεί να σε βοηθήσει :)
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα
Μήνυμα στις 2/11/2014 στις 23:45 @Θ. Κλημεντίνη
λίγο άκυρο αλλά μου έκανα μεγάλη εντύπωση.. πως γίνετε να θυμάστε ακριβώς της ημερομηνίες;;; xD ζητώ συγγνώμη για το σχολειό και έχω να πω με την σειρά μου και από αυτά που έχω δει! σπάνια να ύπαρξη φιλία ανάμεσα σε αγόρι και κοπέλα.. Πήγαινε στο θέμα: Friendzoned ή ενδιαφέρεται;
Μήνυμα στις 30/9/2014 στις 01:00 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Εμάς μας έφερε ένας κουλουράκια-βουτήγματα... χωρίς να μας ξέρει προσωπικά η κάτι άλλο ήτανε καινούριος στην γειτονιά μπορώ να σου πω μου άρεσε πολύ η πράξη του..προτείνω να κανεις ακριβώς το ίδιο καθώς μονο η κίνηση μετράει..... Πήγαινε στο θέμα: τι παμε σε πενθος;
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 22:06 @Sex
μου φαίνεται σε δουλεύουνε και εσύ κάθεσαι και τους πιστεύεις άδικα....όταν αγόρι σου λέει ότι θέλει να Φασωθείτε μάλλον κάτι που έχεις επάνω σου τον ανάβει ;)
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα...
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 02:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα να δεις προσωπικά εγώ δεν θα σε έλεγα χοντρή!!!Δυστυχώς η ευτυχώς είσαι κανονική.τώρα εμείς τα αγόρια είμαστε και λίγο βλάκες και την λίγο πιο γεματούλα την λέμε χοντρή η τόφαλο(να πω ότι το λίγο πιο γεμάτο εμένα μου αρέσει..εξάλλου δεν είμαι σκύλος να μου δίνουνε τα κόκαλα :P)εσύ κοίτα να τους αγνοείς και να μήνης στα ίδια κιλά με τον καιρώ πιστεύω θα ρήξης και 5 πόντους μέχρι τα 17 και θα είσαι μια κούκλα και θα τρέχουνε όλοι από πίσω σου ;)Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 03:15 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Είμαι σίγουρος ότι έχεις τοποθέτηση σε λάθος σημείο το καλώδιο(η αλλιώς vga η hdmi ανάλογος τι έχεις) που συνδέει τον υπολογιστή με την τηλεόραση(Monitor-Tv)πιο πάνω όσου δείχνω που μπαίνει το καλώδιο Πήγαινε στο θέμα: Καρτες γραφικων
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 20:18 @Sex
μην ανήσυχης δεν έχεις τίποτα φιλαράκο :) Σε μερικούς όταν δεν είναι στύση είναι μικρό όπως λες 4-5 εκατοστά και όταν είναι σε πλήρης στύση είναι 15-16 το μόρια του άντρα παίρνει 2 με 3 φορές το αρχικό μέγεθος ;)Επίσης έχεις χρόνια για να αναπτυχτεί κι άλλο..
Πήγαινε στο θέμα: εχω θεμα.
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Το να μη κάνεις και τίποτα μου φαίνεται βλακεία για εμένα ενώ μιλάτε τόσο συχνά πιστεύω ότι πρέπει να της πεις βγείτε το ΣΚ για ένα cafe και σιγά σιγά να της το ξεφουρνίσεις το πως νιώθεις για αυτήνα και ότι θες να κάνεις το κάτι παραπάνω.Επίσης πρόσεξε να μην σε βάλει στην κατηγορία του φίλου ;)
Πήγαινε στο θέμα: δεν με αγαπαει-ΣΟΣ
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 20:01 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις πρώτα στον φίλο σου και μετά να κάνεις κάποια κίνηση εάν σου δόση αυτός "ok" τότε πες εάν μπορεί να σου κάνει και την γνωριμία εάν σου πει όχι τότε κανε πίσω και αστoν να κάνει παιχνίδι ;) Αφού είναι και κολλητοί σου πιστεύω θα εκτίμηση την ειλικρίνεια σου απέναντι σε αυτόν Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κολλητο και κοριτσι |