Μήνυμα στις 7/1/2023 στις 05:35 @Μηχανήματα
Γεια χαρά σε όλους. Πρόκειται να ξεκινήσω γυμναστήριο από βδομάδα και θα ήθελα μια δύο συμβουλές: Α) διάδρομος ελλειπτικό και ποδήλατο είναι καλά για αρχή? Β) Βάρη και γενικά όργανα από που να αρχίσω ? Γ) Αποδυτήρια: να αλλάζω εκεί ή σπίτι μου ? Δ) Ντουζιέρες: να κάνω εκεί ??? Ε) Πώς κυκλοφορούμε στα αποδυτήρια ?? Πετσέτα και εσώρουχο ή άνευ χαλαρά ?? ΣΤ) Ντουζ με ανοικτή πόρτα /κουρτίνα θεωρείτε ότι δεν πρέπει ??? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ΥΓ Yava Ψυχικού πάει κάποιος από εδώ ?? Πήγαινε στο θέμα: Αρχή σε γυμναστήριο
Μήνυμα στις 10/8/2019 στις 09:23 @Sex
Στο γυμναστήριο που πηγαίνω και εγώ είναι δύο χώροι. Ντουλαπάκια και ντουζιέρες. Εγώ γυμνός μπαίνω στις ντουζιέρες γυμνός βγαίνω. Άλλοι πάλι με τα εσώρουχα η τυλιγμένοι με πετσέτες. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνήθεια ειναι όλα !! Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 4/3/2016 στις 08:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλημέρα. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά τελικά όλα είναι θέμα μυαλού. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Ακόμα και.... ανοδικές τάσεις να έχεις όλα θα περάσουν πολύ γρήγορα. Αποδεκτή αν θέςΠήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο γυμναστηριο
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 14:36 @Sex
Alektor προφανως και δεν μπορω να γραψω τετοιες λεπτομερειες εδω. Αν θες βρες καποιον τροπο να επικοινωνησεις μαζι μου. Παντως η ηλικια ηταν περιπου 14 *Σημείωση Moderator* Απαγορεύεται αυστηρά η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων όπως όνομα, email κλπ, και η παράβαση αυτού του κανόνα τιμωρείται με Ban. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 15/6/2014 στις 21:58 @Sex
Καλησπέρα. Εννοειται οτι αν μπορουσα να κανω κατι τετοιο θα το εκανα αλλα δυστυχως οι εγκαταστασεις ειναι τετοιες που δεν εχεις να ακουμπησεις καπου ουτε την πετσετα ουτε καν σαμπουαν κλπ. Πήγαινε στο θέμα: Ντουζ στην δουλεια
Μήνυμα στις 15/6/2014 στις 02:20 @Sex
Καλησπέρα. Μια ερωτηση για τους φιλους της παρεας. Εδω και λιγες μερες εχω πιασει δουλεια σε ενα εργοστασιο. Στο τελος της βαρδιας πρεπει να κανουμε ντουζ λογω αρκετης βρωμιας και μυρωδιας (μπλιαξξξ). Υποχρεωτικα πρεπει πριν και μετα το ντουζ να διανυσω μια αποσταση μικρη γυμνος,σε χωρους με συναδελφους ντυμενους. Και εχει τυχει να μου σηκωθει λογω ζεστης και ντρεπομαι. Λετε να με παρεξηγησουν ???
Πήγαινε στο θέμα: Ντουζ στην δουλεια
Μήνυμα στις 15/6/2014 στις 00:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1 περιπου ενα δακτυλο σε νεροποτηρο2 ειναι αρκετα ασπρα αλλα οσο περισσοτερες φορες χυσω τοσο πιο διαφανο γινεται 3 εμενα δεν πεταγονται μακρια εκει γυρω συνηθως 4 μπορει και μετα απο 5 λεπτα αν εχω καβλωσει απο πριν μπορει και 15 αν δεν εχω ερεθιστει πρωτα Αποδεκτη απαντηση αν θες Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 15/6/2014 στις 00:20 @Sex
Φιλε Πανο777 ναι το εχω κανει και εγω σε ατον και αυτος σε εμενα. Ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια, αρκετα ερεθιστικη που αν μου δινοταν η ευκαιρια θα το ξαναεκανα.Ελπιζω να σε καλυψα
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 13/6/2014 στις 17:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το να κανεις κατι με καποιον κολλητο σου ειναι θεμιτο και λιγο πολυ ολοι το εχουμε κανει... Αλλα ολα εχουν ενα οριο το οποιο βαζεις εσυ και μονο... Η αισθηση του να πιανεις το οργανο του αλλου ειναι ερεθιστικη απο μονη της.. Το προτεινω παντως.. Αποδεκτη αν θεςΠήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο |