ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα #124818 από kamos2111 στις 17 Ιανουαρίου 2014, 5:40μμ
μέλος από: 17/1/2014 μηνύματα: 12 0 |
μαγκες εχω ενα προβλημα εδω και τοσο καιρο εχω ολοκληρωση με 3 γυναικες καθε φορα που παω να ουρησο μπορο να ανιξω τν κεφαλη μου εως τερμα ... οταν ειναι σε μικρη στιση ανιγη με τα χιλια ζορια ... οταν ειναι σε πλιρος στιση δν ανιγη με τπτ φενετε το μισο κεφαλακη μπορι και λιγοτερο απο το μισο και καθε φορα που κανω εροτα δν ποναω ακριβως απλα τραβιεμε λιγο καπος ετσι .. δεν μπορω να το εξιγισω δν ειναι πονος κατι ειναι τελος παντον ... αμα ανιξω το κεφαλακη μου οταν δν εχω στιση και μετα ερεθιστο και μπο σε στιση τι μπορι να παθω ?? καμια ιδεα η αμα λινετε το προβλημα αυτο ! ειμαι 17 χρονων :) ευχαριστω πολλή για τν κατανοηση και συγνωμη για τιν ορθογραφια δεν ειμαι καθαρος ελληνας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #124823 από Snipers στις 17 Ιανουαρίου 2014, 6:25μμ
μέλος από: 7/11/2013 μηνύματα: 89 0 |
Αποδεκτή απάντησηΓεια σου φιλε,απο οτι συμπερανω μαλλον εχεις φιμωση! Εχεις ψαξει ποτε για αυτο το θεμα? Αν οχι φιμωση ειναι Φίμωση είναι η συγγενής ή επίκτητη στένωση του στομίου της ακροποσθίας (του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο, κεφαλή του πέους), με συνέπεια αδυναμία αποκάλυψης της βαλάνου με έλξη της ακροποσθίας προς τη βάση του πέους. Στα παιδιά υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης βαλανοποσθίτιδων, συνεπεία της αδυναμίας απομάκρυνσης του σμήγματος ή και ουρολοιμώξεωνΗ φίμωση των ενηλίκων είναι μία σοβαρή κατάσταση διότι από την μία πλευρά είναι αδύνατη η αποκάλυψη της βαλάνου και από την άλλη πέραν των πολλών κινδύνων αναπτύξεως καρκινωμάτων στο πέος μπορεί να συμβεί και η παραφίμωση κατά την οποία το στενεμένο δέρμα και στην φάση στύσης κατέρχεται προς την στεφανιαία αύλακα της βαλάνου και λόγω του οιδήματος είναι αδύνατη σχεδόν η ανάταξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την νέκρωση του πέους, αν η κατάσταση αφεθεί χωρίς θεραπεία. Αυτα για την φιμωση..αμα σε καλυξα πατα ΑΠΟΔΕΚΤΗ και αν οχι προσπαθησε να το περιγραψεις λιγο καλυτερα γιατι εγω αυτο καταλαβα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124824 από kamos2111 στις 17 Ιανουαρίου 2014, 6:32μμ
οχι δεν νομιζω να εχω φιμωση που λες γιατη η φιμωση ειναι ακομα και οταν δεν ειναι σε στιση δν ανιγη εμενα απλα οταν ειναι σε πληρως στιση δεν ανιγη ολο , οταν ερεθιστο λιγο και ξεκινιση να στινετε μπορω να το ναιξω αλλα απο μια στιγμη και μετα στενεβει και αρχιζη να ποναη και μου ηρθε το μιαλο αμα ανηξω το κεφαλη μ και το αφισο να σικοθη ολο σε στιση το μπορει να προκαλεσει ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124826 από kamos2111 στις 17 Ιανουαρίου 2014, 6:39μμ
????? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124828 από DefileThePure στις 17 Ιανουαρίου 2014, 7:17μμ
μέλος από: 1/1/2014 μηνύματα: 11 0 |
Γειά σου φίλε! Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Όταν πήγα σε ουρολόγο μου είπε ότι έχω αρχή φίμωσης. Καλό θα ήταν να πας και εσύ σε γιατρό καθώς αυτό που έχεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Υπάρχουν δύο λύσεις, μία είναι η χρήση κάποιας κρέμας που το όνομα δεν θυμάμαι και η δεύτερη είναι η περιτομή την οποία θα πρότεινα ΜΟΝΟ σαν τελική λύση από προσωπική εμπειρία :Ρ Ελπίζω να βοήθησα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124829 από Snipers στις 17 Ιανουαρίου 2014, 7:42μμ
μέλος από: 7/11/2013 μηνύματα: 89 0 |
Αμα δεν ειναι φίμωση περα απο αυτο δεν ξερω γιατί,δεν εχω κάποιο πρόβλημα με το πετσακι οπότε δεν μπορω να σου πω.Πρέπει όμως να πάρεις και καμια συμβουλη απο γιατρο που ξερει απο αυτα,δεν ξερω πιον αλλα μαλλον ο φιλος απο πανω νομιζω σου ειπε ποιόν οπότε πρέπει να δεις ουρολογο αρα κλείσε ραντεβού σε κάποιον να σου εξήγηση τι ακριβως έχεις,καλή τύχη :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124830 από kamos2111 στις 17 Ιανουαρίου 2014, 7:54μμ
πεδια φιμωση δεν εχω απλα ο χαλινος δεν με αφινη να ανιξη τερμα και αμα ανιξη γιατη πριν εκανα ενα τεστακη ανιξε τερμα κανονικοτατα αλλα νιοθο περιεργα και ποναω λιγο οταν αυνανιζομε , και γενικος νιοθο πολυ πιεση και στεγνωνη το κεφαλακη μ :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |