Μήνυμα στις 25/1/2017 στις 01:57 @Sex
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάνω στο θέμα που με προβληματίζει. Η πρώτη απάντηση είναι πως το πρόβλημα αυτό δεν γίνεται σε κανέναν άντρα και η δεύτερη είναι ότι γίνεται σε όλους, το θέμα όμως είναι τι γίνεται τελικά; Έχω ακούσει για προσπερματικά υγρά και μπλα μπλα μπλα αλλά όχι και σε τέτοια φάση. Μήπως φταίνε η ορμόνες μου; Μήπως επειδή όταν κάνουμε διάφορα με την κοπέλα σκέφτομαι άλλα πράγματα όπως π.χ σέξ και ερεθίζομαι περισσότερο; Δεν έχω κάνει πολλές φάσεις και σχέσεις στην ζωή μου, ίσως να είναι λίγες αλλά σε μεγάλα χρονικά διαστήματα η μία απο την άλλη και είμαι ακόμα χωρίς κάποιο 'δείκτη' γνώσης στο να συγκεντρώνομαι σε όλο αυτό το θέμα, ίσως επειδή είμαι κάπως 'καινούργιος' σε όλα αυτά. Τώρα όταν βάλει το χέρι της μέσα στο εσώρουχο μου η κοπέλα μου θα νιώσω σίγουρα πολύ άσχημα και σίγουρα θα νιώσει και εκείνη το ίδιο καθώς θα είμαστε και οι δύο σε μια άβολη κατάσταση. Δεν είναι έμπειρη και η κοπέλα μου, είναι η πρώτης της σχέση και όλα αυτά μπορεί να της είναι καινούργια και μερικά εντελώς άγνωστα. Εδώ ντρέπομαι που γίνεται όλο αυτό και το ξέρω μόνο εγώ και δεν θα ντραπώ όταν βάλει χέρι η ίδια; Αποκλείεται.. Πάντως επειδή με προβληματίζει δυστηχώς πάρα πολύ αυτό το θέμα προσπαθώ όταν είμαστε μαζί να ελέγχω τον εαυτό μου και επίσης να σκέφτομαι άκυρα θέματα για να μην ερεθίζομαι και ίσως να υπάρχει μια ελάχιστη διαφορά αλλά είναι ακόμα εμφανές το πρόβλημα. Όπως όταν νιώθω να βγαίνουν τα υγρά προσπαθώ να μην δίνω πίεση στο πέος μου για να μην βγάζει άλλα υγρά, πιστέυω καταλάβατε τι εννοώ.Αλλά δηστυχώς μικρή η διαφορά. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 19/1/2017 στις 00:29 @Sex
Ναι εντάξει και σε εμένα το ίδιο γινόταν όταν ήμουν ελεύθερος και τώρα όποτε τύχει να μαλακιστώ καμιά ώρα.Προχθές έτυχε το απόγευμα να δω τσόντα και έχυσα κανονικά,πήγα κάπου και μετά απο 2 ώρες που βρεθήκαμε ένιωθα πάλι τα υγρά να βγαίνουν και τα ένιωθα επίσης.Και δεν είχαμε κάνει κάτι το σπουδαίο,μια απλή βόλτα πήγαμε και μετά για 2 λεπτά καθόμασταν κάπου και φιλιόμασταν. Περισσότερες γνώμες; Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 02:07 @Sex
Καλησπέρα στο community,θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημα που έχω,μαζί σας καθώς και να μοιραστώ τις γνώμες σας και εάν τυχόν συμβαίνει αυτό και σε εσάς. Λοιπόν,είμαι σε σχέση με μια κοπέλα την οποία γουστάρω και λατρεύω πολύ.Την κυνηγούσα καιρό να τα φτιάξουμε επειδή μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ταιριάζουμε σε πολλά θέματα.Σαν εγώ που γράφω τώρα δεν έχω κάνει πολλές σοβαρές σχέσεις με κοπέλες παρά μόνο φάσεις με 2-3 αλλά σε μεγάλα χρονικά διαστήματα,μόνο φιλία και χουφτώματα πάνω από τα ρούχα τίποτα το ιδιαίτερο. Λοιπόν σαν πρωτάρης που είμαι όποτε βρίσκομαι με την κοπέλα μου εκσπερματώνω χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα..μόνο φιλιά και αυτά τα χάζια που κάνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε.Και νιώθω στο μποξεράκι μου τα υγρά που βγάζω κάθε φορά και με προβληματίζει αυτό.Σκέφτομαι πως εάν προχωρήσουμε πιο κάτω και βάλει χέρι μέσα θα νιώσει άβολα όπως νιώθω και εγώ τώρα δίχως να το ξέρει. Ναι μεν,ξέρω πως είναι προσπερματικά υγρά γιατί δεν είναι σπέρμα κανονικό (θέλω να πω,πως δεν είμαι σε φάση να χύσω) απλά τα νιώθω να βγαίνουν μόνα τους.Αλλά έχει καταντήσει αηδία γιατί νιώθω άβολα και κάθε φορά γυρνάω σπίτι και αλλάζω μποξεράκι,συν ότι την βλέπω πάρα πολλές φορές και συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά. Θα σταματήσει κάποτε αυτό ή είναι πρόβλημα το οποίο θα μείνει οριστικά; Συμβαίνει καθόλου σε εσάς αυτό; Να αναφέρω πως είμαι 18 χρονών και παλία καθώς έβλεπα τσόντα τελείωνα και στο τρίλεπτο ανάλογα με την διάθεση που είχα.Τώρα τελευταία το έχω ελλατώσει στο λεπτό λόγω ότι το κλίμα στο σπίτι δεν με βολεύει κάποιες ώρες που είμαι μόνος,συν ότι το κάνω κάθε 5-6 μέρες επειδή τώρα με την κοπέλα μου δεν μου βγαίνει αφορμή να δω τσόντα. Συγγώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 28/10/2016 στις 07:12 @Sex
Ξέρετε τι παίζει με την εκσπερμάτιση ενώ κάποιος κοιμάται; Μου έχει γίνει κάποσες φορές στο παρελθόν και μόλις τώρα επίσης.Αρχίζω να ανυσηχώ διότι δεν ξέρω εάν συνεχιστεί.Μήπως πρέπει να ξεκολήσω λίγο απο της τσόντες; Έχω ψιλοκαεί λίγο στο pc πάλι και όταν έχω χρόνο και όρεξη μπαίνω,μην φανταστείτε πολύ απλά μπορεί κάθε 1 με 2 μέρες απο μία φορά.Επίσης θυμάμαι λεπτομερές το όνειρο και μπορώ να πω,πως δεν άντεξα αρκετά για να τελειώσω.Είναι και αυτό ένα επιπλέον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί απο της τσόντες και το ότι τελειώνω γρήγορα; Η μήπως μπορεί να φταίει πως κοιμήθηκα κουρασμένος και πριν κοιμηθώ είχα όρεξη για ''διάφορα πράγματα'';
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτιση στον ύπνο!
Μήνυμα στις 15/10/2016 στις 15:46 @Διάφορα
Χαίρεται! Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση και συγνώμη για την καθυστέρηση..Όλα όσα είπες είναι κομπλέ αλλά τι εννοείς να καθαρίζω το πρόσωπο μου κάθε βράδυ; Με απλό κρύο/ζεστό νερό; Πήγαινε στο θέμα: Κρέμες
Μήνυμα στις 6/10/2016 στις 21:06 @Διάφορα
Παιδιά γνωρίζεται καμιά κρέμα για σπυράκια; Έχω αρχίσει να βγάζω στο πρόσωπο και στην πλάτη λίγα,όχι πολλά πολλά απλά δεν μου αρέσουν εμένα για θέμα αισθητικό.Επίσης καμία άλλη κρέμα για πρόσωπο που να το κάνει πιο απαλό; Εννοώ για τονιστεί το πρόσωπο και να φύγουν μάυρες σακούλες και ραγάδες.
Πήγαινε στο θέμα: Κρέμες
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 03:34 @Μηχανήματα
Φιλε μου,εχω της μη αναγκαιες αφαρμογες κλειστες και οτι δεν χρειζομαι αλλα ακομα εξακολουθω να εχω το προβλημα...Επισης σημερα ανοιξα το κουτι και εβγαλα την σκονη και εβαλα επιπλεον 2 μυλους..μικρους με μια πατεντα με USB που εφτιαξα διχως να εχω πειραξει καλωδια αλλα και να ειχα το προβλημα ηταν απο παλια.Δεν ξερω τι πεζεται με αυτο το θεμα,γαμησετα ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: PC reboots
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:04 @Μηχανήματα
Παιδια ο υπολογιστης μου μετα απο καποσα λεπτα που παιζω games κανει εππανεκιννηση μονος του,γιατι γινεται αυτο; Εχω 3gb ram και παιζω LoL σε χαλια γραφικα εχω 50-60fps αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κλεινει...γιατι γινεται αυτο; Επισης εχω ολα τα αχρηστα προγραμματα κλειστα και εχω μονο το LoL ανοιχτο...Help wanted asap
Πήγαινε στο θέμα: PC reboots
Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 19:36 @Διάφορα
Παιδια θελω να μου πειτε πως μπορω να καταφερω να χοντρυνω λιγο...ειμαι πολυ αδυνατος σε σημειο που φενονται λιγο τα κοκκαλα μου στην κοιλια και θελω να βγω καλος το καλοκαιρι,επισης εχω λιγο λιπος στην κοιλια κατω και κανω ασκησεις για κοιλιακους για να δυναμωσει λιγο η κοιλια και να μην φενονται τα κοκκαλα...αν θελετε να γραψω κατι αλλο πειτε το γτ δεν εχω χρονο τωρα και θα απαντησω μετα:/
Πήγαινε στο θέμα: Πως να παρω κιλα;
Μήνυμα στις 18/4/2015 στις 13:41 @Μηχανήματα
Παιδια ανεβασα το βραδυ μια φωτο στο facebook αλλα την κατευασα-διεγραψα για να τη ανεβασω το μεσημερι.Τελος παντων την ανεβασα πριν κανενα μισα ωρο και γραφει οτι εχει δημοσιευθει 10 ωρες πριν,τι στο πουτσο γινεται; Και λογικα αν ειναι ετσι δεν θα φενεται καθολου στης προσφατες αναρτησεις η στην αρχικη σελιδα του καθενος! Λιγο Help ;/
Πήγαινε στο θέμα: Facebook |