Μήνυμα στις 7/2/2014 στις 19:38 @Sex
Καλημέρα/καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε με την κοπέλα μου σε σπίτι και λίγο πριν φύγουμε...ανέβηκε από πάνω μου, έβαλε τον πέος μου στο αιδίο της και άρχισε να κατεβαίνει. Είναι παρθένα και υπήρχε κάποια αντίσταση από τον υμένα. Το θέμα μου είναι όμως ότι έφτασε σε σημείο να έχει αρχίσει να λυγίζει το πέος μου οπότε και της είπα να σηκωθεί. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο σκληρός ο υμένας; Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ στην ζωη μου οπότε δεν έχω καμία εμπειρία. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Υμένας
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 23:56 @Sex
Γρηγορη ναι,δεν υπαρχει λογος να φοβαται ναι αλλα ρε φιλε ανωδυνη δεν τη λες.Βεβαια σε καθε ανθρωπο δεν ειναι το ιδιο και ειναι αναλογως το προβλημα(εμενα δεν κατεβαινε η πετσα ουτε οταν δεν ειχα στυση) αλλα ανωδυνη οχι...καθε βραδυ να ξυπνας απο τον πονο οταν εχεις στυση,να μην μπορεις να περπατησεις τις πρωτες μερες χωρις να σε περνανε οι γιαγιαδες,να σε πιανει φαγουρα απο τα ραμματα και να μην μπορεις να ανακουφηστεις...για τις 2 ωρες μετα την επεμβαση που πονας απιστευτα απο τις βελονες και για τις πρωτες φορες που κανεις μπανιο να μην μιλησω επισης.Ουτε να περιγραψω την εγχειρηση δεν πρεπει :) Πρεπει να απαντας ειλικρινα...βεβαια εγω μπορει να ειχα απλα μια πιο επωδυνη εγχειρηση... Πάλι καλά που καθησύχασες το παιδί :Ρ Όντως διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, εγώ σύγκρινα τον πόνο από τις βελόνες με τον πόνο που είχα μετά ίσως για αυτό να μου φάνηκε ανώδυνο.
Ε τότε μια χαρά φίλε! Απλά αν εμφανιστεί πάλι αυτό το πρόβλημα πάνε κοιταξέ το και μην ντρέπεσαι! Καλή συνέχεια! Κάτι έγινε με τα quotes sorry :/ Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 21:20 @Sex
Μην αγχώνεσαι φίλε μου! Απλά πρέπει μια μέρα να το πάρεις απόφαση και να το πεις στον πατέρα σου ή σε κάποιο έμπιστο πρόσωπο και θα πράξουν αναλόγως. Και εγώ τότε το κατάλαβα και σε αυτό βοήθησε το ftou ;) Δεν είναι τίποτα τρομερό. Απλά έχεις ένα βαζάκι και ανακατεύεις τις δύο κρέμες, κατεβάζεις το δέρμα που περιβάλλει την βάλανο, το απλώνεις και μετά απλά κλείνεις το δέρμα και το αφήνεις για λίγες ωρες και ξανά το ίδιο μέχρι να φτιαξει. Εγώ στην αρχή διάλεξα τις κρέμες αλλά μετά επείδη είχα κουραστεί αποφάσισα να κάνω περιτομή. Είναι μια σχετικά γρήγορη επέμβαση και σχεδόν ανώδυνη οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Και πάνω από όλα μην ντρέπεσαι γιατί ότι είναι να κάνεις είναι για το καλό σου και κανείς δεν θα σε κρίνει ούτε θα σε κοροιδεύει για αυτό το πρόβλημα. Οπότε καλή τύχη φίλε και ότι άλλο θες πες μου Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 01:05 @Sex
Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα! Αυτό που έχεις σύμφωνα με αυτά που λες και με αυτά που μου είπε ο γιατρός είναι ότι έχεις αρχή φίμωσης. Καλό θα ήτανε να πας σε έναν γιατρό για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Μην ντραπείς να το πεις στους γονείς σου (δεν ξέρω και την ηλικία σου) γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική φίμωση και τότε τα πράγματα θα σοβαρέψουν! Στην αρχή λογικά θα σου πει να βάζεις καποιες ειδικές κρέμες και μετά αν βαρεθείς ή οτιδήποτε θα σου πει για μερική ή ολόκληρη περιτομή. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τις κρέμες ειδικά αν φοβάσαι τις βελόνες...όπως εγώ
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 19:17 @Sex
Γειά σου φίλε! Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Όταν πήγα σε ουρολόγο μου είπε ότι έχω αρχή φίμωσης. Καλό θα ήταν να πας και εσύ σε γιατρό καθώς αυτό που έχεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Υπάρχουν δύο λύσεις, μία είναι η χρήση κάποιας κρέμας που το όνομα δεν θυμάμαι και η δεύτερη είναι η περιτομή την οποία θα πρότεινα ΜΟΝΟ σαν τελική λύση από προσωπική εμπειρία :Ρ Ελπίζω να βοήθησα :)
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα στις 9/1/2014 στις 23:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτον πρέπει να ξυρίζεσαι κόντρα. Αυτό όμως ίσως να αλλάξει την φορά των τριχών οπότε θα μπορούσες να ξυρίζεσαι μια φορά κόντρα και τις τέσσερις επόμενες κανονικά και ούτω καθεξής. Όμως ίσως να χρειάζεται να μεγαλώσεις πιο πολύ για να μπεις στα καλά στην εφηβεία και να βγάλεις τρίχες.Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 15:34 @Sex
Μμμ καταλαβαίνω απλά κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι το ότι αυτή θέλει να της βάλω δάχτυλο σαν να μην είναι παρθένα...δηλαδή όλο μέσα :Ρ Με το ποσό υγρή είναι δεν υπάρχει θέμα γιατί κάθε φορά στάζει σχεδόν :Ρ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως ;)
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα και παρθενιά
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 05:46 @Sex
Το 3ο μάλλον. Είναι η πρώτη μου σχέση οπότε δεν είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι παρόμοιο. Μμμ το θέμα είναι όμως ότι όταν το δοκίμασα την πρώτη φορά πόνεσε και δεν είχε μπει καν μέσα. Οπότε φοβάμαι λίγο μην πονέσει. Και επιπλέον δεν θα σκιστεί ο υμένας αν βάλω δάχτυλο?
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα και παρθενιά
Μήνυμα στις 1/1/2014 στις 17:25 @Sex
Μην τραβήξεις για καμιά 2-3 μέρες, μετά μια μέρα που οι γονείς σου θα λείπουν κάτσε στο PC, βάλε μια τσόντα του γούστου σου και πάρ'το χαλαρά. Μην αυξήσεις τον ρυθμό, απλά όταν είναι να τελειώσεις σταμάτα και μετά από λίγο συνέχισε. Όταν δεν θα μπορείς άλλο απλά αύξησε ρυθμό και λογικά θα είναι πιο πολύ.
Πήγαινε στο θέμα: Οργασμός ( για τα αγόρια )
Μήνυμα στις 1/1/2014 στις 17:16 @Sex
Δεν νομίζω. Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό πιο δύσκολα από τους άντρες. Δηλαδή, ένας άντρας μπορεί να έρθει σε αποκορύφωση μέσα σε 5-15 λεπτά αναλόγως τα προκαταρκτικά, ενώ η γυναικά μπορεί να χρειαστεί και 40+ λεπτά. Απλά κατά την γνώμη μου τα προκαταρκτικά πρέπει να έχουν μεγάλη σχετικά διάρκεια και να σου αρέσουν π.χ. δαγκώματα στο λαιμό, φιλιά και ότι άλλο σε ανάβει για να μπορέσεις να έρθεις πιο εύκολα σε οργασμό. Από εκεί και πέρα μπορεί να φταίει και ο σύντροφος. Ελπίζω να βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: οργασμος |