Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στις τρεις πίτες το τζατζίκι δώρο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ραντεβού

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122355 από kwstasotrelos στις 12 Αυγούστου 2013, 11:09μμ

kwstasotrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/7/2013
Γεια σας,
θα βγω αύριο με ένα κορίτσι όπου μετά θα τις τα ζητήσω, θέλω να μου δώσεται συμβουλές για το τί να κάνω. Μηλάμε στο FB μέρες τώρα και έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον. Θα πάμε πρώτα για καφέ και μετά θα τις πρωτήνω να πάμε μια βολτίτσα και θα τις το πώ.
Βοηθήστε λίγο οι πιο έμπειροι.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122359 από Rossonero στις 13 Αυγούστου 2013, 1:50πμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Λοιπον θα σου πω τι ακριβως εκανα εγω πριν 1 μηνα που ειμουν ακριβως στην ιδια θεση με εσενα...πηγαμε για καφε κανονικα και μιλουσαμε τελως παντων αυτη γουσταρε οπως και εγω και περιμενε να της το πω εγω πρωτος...μιλουσαμε για ασχετα θεματα εε και σε μια στιγμη λεω δεν γαμιεται θα το πω..της λεω <τοσο καιρο που μιλαμε και αυτα θα εχεις καταλαβει πιστευω πως μου αρεσεις και δεν ηθελα να σου το πω απο το φβ και στο λεω τωρα απο κοντα> δηλαδη με λιγα λογια της το ειπα χυμα...κατα την γνωμη μου αυτο κανε και εσυ εφοσον θελεις

ελπιζω να βοηθησα

Υ.Γ καλη επιτυχια μακαρι να τα βρειτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122362 από Thomas94 στις 13 Αυγούστου 2013, 2:03πμ

Thomas94

μέλος από: 31/12/2012
Έτσι όπως θα πάτε βόλτα ποια στης το χέρι πνίγεται κάπου μόνη σας να βλέπετε το φεγγάρι έτσι κάπως ρομαντικά ε και μετά πες ότι μου άρεσεις και μετά μπορεί να πει και αυτή το ίδιο και άμα όλα οκ δωστης ενα φίλη κάτω το το φεγγάρι :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122403 από kwstasotrelos στις 14 Αυγούστου 2013, 7:47μμ

kwstasotrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/7/2013
Rossonero, την φιλάω κατευθιαν;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122405 από Rossonero στις 15 Αυγούστου 2013, 1:46πμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Αμα σου πει οτι της αρεσεις και αυτης τοτε ναι την φιλας..βασικα θα το κρινεις και εσυ ο ιδιος ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login