Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:45 @Sex
Παιδιά, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά νιώθω τόσο κάυλα όταν χτηπάω με ένα παππούτσι π.χ. τους όρχεις μου. Πονάω αλλά νιώθω τόσο καυλα μέσα μου. Είναι επικίνδυνο να μήνω στήρος ε;
Πήγαινε στο θέμα: Όρχεις
Μήνυμα στις 24/8/2013 στις 22:17 @Sex
γεια σας, πως μπορώ να κάνω να εξπερματώνω περισσότερο; Στις ταινίες λέγετε Great Cumshot Compilation,
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτηση
Μήνυμα στις 22/8/2013 στις 09:21 @Sex
Να βάλει το δάκτυλο του στο τέτοιο σου :P
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 12/8/2013 στις 23:09 @Sex
Γεια σας, θα βγω αύριο με ένα κορίτσι όπου μετά θα τις τα ζητήσω, θέλω να μου δώσεται συμβουλές για το τί να κάνω. Μηλάμε στο FB μέρες τώρα και έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον. Θα πάμε πρώτα για καφέ και μετά θα τις πρωτήνω να πάμε μια βολτίτσα και θα τις το πώ. Βοηθήστε λίγο οι πιο έμπειροι. Πήγαινε στο θέμα: Ραντεβού
Μήνυμα στις 30/7/2013 στις 13:50 @Sex
"Επισης να εχεις πλυνει καλα δοντια..." Δεν το κατάλαβα αυτό :P @chaoticgirl: Αυτό τον καιρό δεν το βλέπω να παίζεται κάτι... ε και θα ήθελα να αποκτήσω την εμεπιρία και όταν το κάνω με μια κοπέλα σε σχέση, δεν θέλω να μην έχω ιδέα το πως είναι :P Πήγαινε στο θέμα: 1η φορά
Μήνυμα στις 29/7/2013 στις 18:58 @Sex
Γεια σας, Σε λίγες μέρες θα πάω σε οίκο ανοχής για να δω και εγώ την εμπειρεία, Είμαι 16 χρονών και έίχα μερικές σχέσεις χωρίς σεξουαλική δραστιριότητα. Θα ήθελαν να μου πείτε αν θα σπάσει το πετράκι με το προφιλακτικό την 1η φορά και καμια συμβουλή. Αυτά ;) Πήγαινε στο θέμα: 1η φορά
Μήνυμα στις 28/7/2013 στις 18:24 @Sex
Γεια σας, είχα δει σε κάτι τσόντες όπου η γκόμενα σιγα σιγα επαιζε το πεος του αντρα και την ώρα που πήγενε να χύσει εβγαζέ πολύ μα πολύ χίσι, αυτό πως λέγετε και που οφήλεται; ξέρει κανείς; Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτηση |