Μήνυμα στις 2/10/2013 στις 13:43 @Θ. Κλημεντίνη
χμμμ!! δεν την έχεις συνάντησή πότε μονή της? στο χωρώ αναμονής? η να έχεις πάει ποιο νωρίς μήπως είναι μονή της άμα είναι στον χωρώ αναμονής λογικά θα έχει και καθίσματα πήγαινε κάθισε και εσύ δίπλα της. πες της τη τάξη πας ότι και καλά δεν ξέρεις θα σου πει αυτή τρίτη λυκείου μπορεί να σε ρωτήσει και εσένα το ίδιο και πες της πως σου φαίνεται η τάξη πως είναι τα μαθήματα? που θέλει να περάσει? ε σιγά σιγά θα ρωτάει και αυτή κάποιες ερωτήσεις αλλά πρόσεχε μην είσαι υπερβολικώς στης απάντησης σου να είσαι ο εαυτό σου μην κάνεις υπερβολές γιατί θα περιμένει άλλα, για αυτό να είσαι εσύ! αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! και περιμένω νέα σου :) καλή επιτυχία
Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση κοπέλας στο φροντιστήριο
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 03:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πες Στον φίλο σου να μην χωρίσει ακόμα. Για εσένα φίλος ειναι θα καταλάβει.άμα το δεν χωρίσει βάλε το σχέδιο μπροστά πες του να ε φέρει σε επαφή με το κορίτσι του μετά αφού γνωρίστηκε καλα πες της να φέρει καμία φίλη της για να μην είσαι.μόνος Ε λογικά θα φέρει και αυτή που θες Ε και μετά θα μιλάτε μετά θα έρθουν μόνα τους τα αλλά ελπίζω να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: Τρελα ερωτευμενος με κοριτσι
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό λέω και εγω για αυτό περιμένουμε και καμία γνώμη από τα κορίτσια ;)
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 02:38 @Θ. Κλημεντίνη
Για αυτό ρωτάω για να μάθω ;) και να ρωτήσω εξωτερικά κοιτάτε το ντύσιμο τα μαλλιά ? Τι?? Να ξέρω πάνω κάτω. Και ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις.απαντήσεις Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 22/8/2013 στις 15:45 @Sex
Μην ανχονεσε πρώτα από όλα. Θα σου κάνω μια ερώτηση, νομίζεις ότι όλα τα κορίτσια ήξεραν πως να τα κάνουν όλα? Όχι θα μου πεις. Ωραία οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβαλεσε αδικα. Θα συμφωνήσω μαζι σου ότι το παιδί βιάζεται πολύ σε ξέρει και τον ξέρεις μόνο 10 μέρες τίποτα στην ουσία αυτό που θα σου προτηνα να κανείς ειναι να του εξηγήσεις κάποια πράγματα αυτά που μας είπες εδω άμα δεις και φύγει πάει να πει ότι μόνο για το Σεξ σε ήθελε και πρόσεξε δίνεις κατι πολύτιμο σε αυτό το Άτομο. Οπότε μην στεναχωριθεις αν τον χάσεις θα βρεις άλλους τόσους. Ελπίζω να σε βοήθησα και να προσεχείς!!!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σχεση βοηθειαααααα!!!
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 02:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι είναι όλα στο μυαλό δεν είναι τίποτα πρέπει μα τ ξεκαθαρίσεις λίγο μόνο σου. Κοίτα μπορεί ακόμα να είσαι στην Εφηβεία και ακόμα να μην έχεις δει γυμνό άνθρωπο από κοντά ενώ και αυτό είναι κόμπλεξ για εσένα λογικό είναι γιατί με ενα αγόρι να θέλεις να κανείς κάποια σύγκριση δεν είναι κακό. Απλός προσπάθησε να είσαι ποιο άνετος σαν να είσαι σπίτι σου. Το να ντρέπεσαι είναι το χειρότερο πράγμα, και δεν θα μπορείς να ανοιχτής ποιο μετά στο μέλλονΠήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος με φιλους
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 02:14 @Θ. Κλημεντίνη
Πανό πολύ αστείο χαχα γελάσαμε. θα πεις και άλλη εξυπνάδα ? Αντί να το δεις έξυπνα και να δεις και εσύ τη στοιχεία κοιτάνε Τα κορίτσια και να γίνεις καλύτερος κοροϊδεύεις. Σκέψου λίγο έξυπνα ;) Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 02:03 @Sex
Έτσι όπως θα πάτε βόλτα ποια στης το χέρι πνίγεται κάπου μόνη σας να βλέπετε το φεγγάρι έτσι κάπως ρομαντικά ε και μετά πες ότι μου άρεσεις και μετά μπορεί να πει και αυτή το ίδιο και άμα όλα οκ δωστης ενα φίλη κάτω το το φεγγάρι :)
Πήγαινε στο θέμα: Ραντεβού
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 01:55 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως λέω και στο τίτλο θα ήθελα να μου πείτε τη κοιτάτε στα αγόρια πρώτα πχ τα μαλλιά, το ντύσιμο κλπ... Περιμένω πολλές γνώμες :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 00:17 @Sex
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για της συμβουλές σας αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες άποψης οποίος έχει να μου προτείνει κάτι άλλο καλοδεχουμενω
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μπερδεμένος |