Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σεξ χωρις προφλακτικο και αιμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121826 από kon/nos στις 14 Ιουλίου 2013, 11:01μμ

kon/nos

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2013
Εκανα σεξ χωρις προφυλακτικο με την κοπελα μου. Ολα εγιναν μια χαρα μεχρι το τελος και τελειωσα εξω, μονο πο σε καποια φαση εκανα εν αποτομο και πονεσα λιγο.. δεν ξερω αμα πονεσαι και αυτη. Μου ειπε οτι παρατηρησε πολυ λιγο αιμα. Προφανως ειναι απο το αποτομο που λεω? Επειδη ειμαι και φοβιτσιαρης δεν παιζει να εχει γινει κανα κακο να εχει μινει εγκυος και το αιμα να εινα σημαδι ? ευχαρσιτω
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #121832 από Maria_Maraki στις 15 Ιουλίου 2013, 1:32πμ

Maria_Maraki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

το πολυ πολυ να γδαρθηκε λιγο με την αποτομη κινηση εκτος και αν ηταν η πρωτη της φορα που ειναι φυσιολογικο να εχει λιγο αιμα...σημαδι εγκυμοσηνης παντως δεν ειναι...αλλα για να μην εχετε προβλημα με εγκυμοσηνη να χρησιμοποιειτε παντα προφυλακτικο γιατι μπορει να μεινει εγκυος και με τα προσπερματικα υργα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121836 από kon/nos στις 15 Ιουλίου 2013, 10:11πμ

kon/nos

Εικονίδιο
Οχι δεν ηταν η πρωτη της φορα. Μου ειπε επησης σημερα που ξυπνησε οτι νιωθει πολυ κουρασμενη. για να μου το ειπε θα ηταν ασυνηθηστα κουρασμενη αυτο εινι κνα σημαδι η οχι ?? αν και την τελευταια βδομαδα δουλευε και ειχε διαφορα και λογικο το βρισκω να ειναι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121838 από Gray στις 15 Ιουλίου 2013, 11:44πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
πρωτα απ'ολα απο την πρωτη στιγμη που κανατε σεξ χωρις προφυλαξη , υπαρχουν πιθανοτητες να μεινει εγκυος . Δεν εχει σημασια αν δεν τελειωσες μεσα της , τα προσπερματικα μπορει να κανουν το κακο , αν θελετε να κανετε χωρις προφυλακτικο , ασ παρει η ιδια αντισυλληπτικα , ολλα αυτα του τυπου "θα προσεχω" ειναι μπουρδες .

Ολα αυτα δεν θα επρεπε να σου τα λεω καθως θα επρεπε να τα ξερεις ΗΔΗ αφου εχεις αρχισει να γινεσαι ενεργητικος στις σεξουαλικες πραξεις .

Το αιμα δεν μπορει να ειναι σημαδι για εγκυμοσινη , μαλλον καπου τραυματιστηκε .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121841 από kon/nos στις 15 Ιουλίου 2013, 1:21μμ

kon/nos

Εικονίδιο
Ναι το ξέρω. έχεις δίκιο. ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login