Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να γελάς με τα λάθη σου μακραίνει τη ζωή. Το να γελάς με τα λάθη των άλλων μπορεί να τη μικρύνει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

19 χρονων χωρις σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121786 από sanjiD. στις 13 Ιουλίου 2013, 8:08μμ

sanjiD.

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2013
Καλησπερα! οπως φαινεται και απ το τιτλο προβληματιζομαι γιατι εχω φτασει 19 χρονων και ακομα δεν εχω ολοκληρωσει με καποια κοπελα,δεν εχω κανει σεξ! Δεν νιωθω οτι ειμαι ασχημος ουτε κατι αλλο... και αρκετες κοπελες ειχα κτλπ! απλα προτιμουσα παντα να κανω σχεσεις που θα διαρκουσαν! εχω κανει και "φασεις" οπως λενε με διαφορες κοπελες αλλα δε μου αρεσαν ιδιαιτερα και ετσι δεν εφτασα μεχρι το σεξ! βγηκα απο μια σχεση προσφατα με μια κοπελα π ημασταν μαζι ενα χρονο...και ομως δεν ειχαμε κανει σεξ!και τωρα χωρισαμε! παραηταν αβγαλτη και απειρη,φοβοταν και εγω επειδη δεν ηθελα να τη κομπλαρω δε τη πιεσα...βρεθηκαμε μερικες φορες στο κρεβατι για τα προκαταρκτικα κτλπ αλλα λογω του φοβου της δεν ολοκληρωσαμε! ωσπου τελικα χωρισαμε για καποιο λογο και τελικα δεν εγινε τιποτα! αγχωνομαι που ειμαι 19 και δεν το εχω κανει... ειναι φυσιολογικο?? κανω κατι εγω λαθος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121787 από aglina στις 13 Ιουλίου 2013, 9:14μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Δεν ειναι κακο δεν κανεις κατι λαθος απλος δεν ετιχε. Την επομενη φορα κατι θα γινει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121795 από pantzos96 στις 14 Ιουλίου 2013, 12:00μμ

pantzos96

banned
μέλος από: 9/7/2013
Δικέ μου και εγώ είμαι 17 και ενώ η περισσότερη στα 17 έχουν κάνει σεχ εγώ δεν έχω κάνη δεν είναι κακό είναι να σου αρέσει η κοπέλα μόνο του έρχεται μόνο αγκαλιές φιλιά χάδια και μια φορά κάτι πίπες μόνο μια κοπέλα πέρυσι. Μην χαλιέσαι θα έρθει η ώρα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login