Μήνυμα στις 20/9/2013 στις 04:11 @Sex
Θελω να μου πει αν ξερει καποιος σχετικα με τις εξετασεις που κανεις για να διαγνωστει το αν εχεις aids ή οχι! φιλος μου τρεχει απο χθες και προσπαθω να βοηθησω οπως μπορω! στα νοσοκομεια ακουμε κατι τρελα οτι πρεπει να χεις κλεισει ραντεβου κανα μηνα πριν για τις εξετασεις και βαλε και το χρονο που κανουν μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα! οποτε εγω προσωπικα του προτινα εξετασεις σε ιδιωτικο κεντρο ωστε να του φυγει αυτο το βαρος! δε γνωριζω τιποτα ομως... που να παμε, ποσο θα πρεπει να πληρωσουμε,ποσο αργουν τα αποτελεσματα! οποιος ξερει κατι θα το εκτιμουσα αν βοηθουσε Πήγαινε στο θέμα: Παρακαλω βοηθηστε οποιος ξερει
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 16:08 @Sex
Καλησπερα! εχω ενα θεμα που δε ξερω αν ειναι κατι φυσιολογικο ή κατι σοβαρο! οταν ειμαι σε πληρη στηση μπορω να βγαλω εξω μονο το κεφαλι του πεους! παρακατω δε παει σχεδον με τιποτα...τσουζει πολυ...ειναι φυσιολογικο να μη πηγαινει πιο κατω? σε τσοντες κτλπ πως κατεβαινει? να πω οτι το πετσακι που το συνδεει με το κεφαλι το εχω αφαιρεσει με εγχειρηση λογω προβληματος! οταν δεν ειμαι σε στηση κατεβαινει πολυ ευκολα οσο θελω... μερικοι μου εχουν πει οτι ζοριζομαι να βγαλω εξω το κεφαλι γιατι δεν εχω συνηθισει (δεν εχω κανει σεξ) και επειδη ειναι ξερο τ δερμα,κολλαει κτλπ... κ οτι εφοσον το βγαζω εστω και καπως ζορικα δεν εχω προβλημα με φιμωση απλα πρεπει να συνηθισει..ειναι οντως ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχω για οταν εχω στηση
Μήνυμα στις 18/7/2013 στις 01:16 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια! Εχω κλεισει με τη παρεα ενα ταξιδακι σε κανα διμηνο στη πραγα! ψαχνωντας για χοστελ να μεινουμε βρηκαμε ενα καλο και επειδη δεν ειχε πολλα διαθεσιμα δωματια το κλεισαμε κατευθειαν! μετα απο κανα διωρο βρηκαμε ακομα ενα παρα πολυ ωραιο και καλυτερο! μιλησα με τους ανθρωπους στο χοστελ που καναμε κρατηση και μου ειπαν οτι γινεται επιστροφη των χρηματων της κρατησης μεσω paypal! εγω δε πληρωσα κατα αυτο το τροπο αλλα με πιστωτικη... πως λειτουργουν αυτα? ξερετε? δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει paypal,ειναι ασφαλης?
Πήγαινε στο θέμα: Επιστροφη χρηματων
Μήνυμα στις 16/7/2013 στις 00:22 @Μηχανήματα
Καλησπερα! ετοιμαζομαστε για ταξιδι με τη παρεα και αγορασαμε τα εισητηρια μεσω ιντερνετ απο τη πιστωτικη ενος φιλου! δεν ειμαστε στην ιδια πολη και δε μπορουμε ολοι να του δωσουμε τα λεφτα! μας εδωσε τον αριθμο της καρτας του για να καταθεσουμε τα λεφτα εκει,αλλα και αυτος δεν ειναι σιγουρος οτι δουλευει αυτο! ξερετε πως δουλευει το ολο πραγμα? για να βαλω λεφτα στη καρτα του πρεπει να παω στη τραπεζα,να πω το 16ψηφιο κωδικο της καρτας , το ονομα του και υστερα να καταθεσω τα χρηματα? οποιος ξερει ας βοηθησει
Πήγαινε στο θέμα: Κατάθεση Χρημάτων
Μήνυμα στις 13/7/2013 στις 20:08 @Sex
Καλησπερα! οπως φαινεται και απ το τιτλο προβληματιζομαι γιατι εχω φτασει 19 χρονων και ακομα δεν εχω ολοκληρωσει με καποια κοπελα,δεν εχω κανει σεξ! Δεν νιωθω οτι ειμαι ασχημος ουτε κατι αλλο... και αρκετες κοπελες ειχα κτλπ! απλα προτιμουσα παντα να κανω σχεσεις που θα διαρκουσαν! εχω κανει και "φασεις" οπως λενε με διαφορες κοπελες αλλα δε μου αρεσαν ιδιαιτερα και ετσι δεν εφτασα μεχρι το σεξ! βγηκα απο μια σχεση προσφατα με μια κοπελα π ημασταν μαζι ενα χρονο...και ομως δεν ειχαμε κανει σεξ!και τωρα χωρισαμε! παραηταν αβγαλτη και απειρη,φοβοταν και εγω επειδη δεν ηθελα να τη κομπλαρω δε τη πιεσα...βρεθηκαμε μερικες φορες στο κρεβατι για τα προκαταρκτικα κτλπ αλλα λογω του φοβου της δεν ολοκληρωσαμε! ωσπου τελικα χωρισαμε για καποιο λογο και τελικα δεν εγινε τιποτα! αγχωνομαι που ειμαι 19 και δεν το εχω κανει... ειναι φυσιολογικο?? κανω κατι εγω λαθος?
Πήγαινε στο θέμα: 19 χρονων χωρις σεξ
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 03:33 @Διάφορα
Γεια σας ! ειμαι 20 χρονων και τις τελευταιες μερες με απασχολουν πολυ καποιες σκεψεις! νιωθω την αναγκη να βοηθησω! και οχι γιατι με επιασε ξαφνικα να κανω φιλανθρωπιες ή ειμαι κανας αγιος ανθρωπος... απλα εχω συνηδιτοποιησει οτι στη ζωη μου με απασχολουσαν παντα τοσο πεζα θεματα οταν εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που χρειαζονται ουσιαστικη βοηθεια! θα παω σιγουρα για αιμοδοσια αλλα θα ηθελα να μου προτινεται και αλλους τροπους με τους οποιους θα μπορουσα να βοηθησω ατομα που το εχουν αναγκη!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπορώ να βοηθήσω??
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 01:39 @Διασκέδαση
Συγκεκριμενα μαγαζια δεν εχεις στο μυαλο σου!! Σα περιοχες ξερω... μαγαζια δε ξερω... νταξει δε θελω να παμε καπου και δε της αρεσει...πειτε μου και απο δικη σας εμπειρια που σας αρεσε να πηγαινετε με τη κοπελα σας
Πήγαινε στο θέμα: Μερη να παω με τη κοπελα μου-Θεσσαλονικη
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 01:00 @Διασκέδαση
Ρε παιδια η κοπελα μου μονιμως παραπονιεται οτι και καλα δεν αποφασιζω εγω να παμε καπου κτλπ! Και με αυτα ξενερωνουν λιγο οι γυναικες απ οτι ξερουμε! Απλα ξερετε με τη παρεα μου παμε λιγο σε πιο ακυρα μερη,παρειστικα πιο πολυ για μπιρα,κρασι,ναργιλε η οτι αλλο ρε παιδι μου και δεν ειναι καθολου στο στυλ της κοπελας μου! Δε ζω καιρο θεσσαλονικη και για καφε δε πολυπαω και θα ηθελα να μου προτινεται καφετεριες καλες για να πας με τη κοπελα σου και αλλα μερη γιατι δεν εχω γυρισει και πολυ τη πολη και παραπονιεται οτι δε τη παω καπου
Πήγαινε στο θέμα: Μερη να παω με τη κοπελα μου-Θεσσαλονικη
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 20:43 @Sex
Εγω νομιζα οτι ναι για καλυτερη αισθηση και κατα τη διαρκεια π γαμας αλλα πραγματικα δε καταφερνω να το βαλω το προφυλακτικο και με αγχωνει αυτο... οπως ειπα ειναι λες και εχω πολυ δερμα...ισως βεβαια δεν ερχομαι και σε πληρη στηση
Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα βαλω το προφυλακτικο?
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 12:54 @Sex
Μα μετα οταν γαμας αμα δεν ειναι το κεφαλι εξω πως θα το νιωθεις? εννοω ρε παιδι μου μπορεις να τελειωσεις και ετσι? δε το καταλαβαινεις καλυτερα με το κεφαλι εξω?
Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα βαλω το προφυλακτικο? |