Μήνυμα στις 18/7/2013 στις 01:55 @Sex
Συμφωνό με τον ThResh απο πάνω και απλά να ντυθείς σεμνά όπως λένε αρέσεις δεν κάνουν τα ρούχα τον άνθρωπο.
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ όμορφη για να με πάρουν σβρ?
Μήνυμα στις 18/7/2013 στις 01:52 @Sex
Φυσικά υπάρχει αν εγώ χέσω και φάω τη κουράδα λες να μην υπάρχει κίνδυνος. Πρόσεχε
Πήγαινε στο θέμα: θα παθω τιποτα..
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 20:04 @Διάφορα
Ναι οκ απλά έχω ένα κινητό και για της δυο χρήσης και εγώ ρε φίλε δίνω δύσκολα τόσα λεφτά ενοώ ότι δεν αγοράζω κινητό κάθε χρόνο περνώ ένα καλό και το έχω για καιρό όσο αντέξει 4 5 χρόνια. Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 18:52 @Διάφορα
Είναι όντως 2 μισθοί αλλά οκ δεν αγοράζω κινητό κάθε χρόνω το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα alcatel ούτε θυμάμαι πως λεγότανε το είχα πάρει πριν 4 χρόνια.
Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 18:46 @Διάφορα
bluejack 1:Games 2:Internet 3:Να μην κολλάει γενικά 4:Φωτογραφική 5:Το NFS 6:Music Player Verus Δεν παρεξηγώ τους γονείς μου προς θεού γονείς είναι απλά το είχα απορία. Όταν λες τα features θα είναι άχρηστα πως το ενοής δεν σε πιάνω. Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 18:25 @Διάφορα
Τη λες ρε φίλε εγώ είμαι 17 και έχω ύψος 1.82
Πήγαινε στο θέμα: Υψος
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 17:53 @Διάφορα
Συγνώμη για τη λίγο λάθος γραμματική απλά έχω συνηθίσει από τα γκρεεκλισ στο φβ
Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 17:51 @Διάφορα
1:love emo: Φιλικά πάντα ε αυτό το κόλλημα με τα iphone την έχει πολύ κόσμος πήρα iphone είμαι μάγκας τη ξέρω. Την φράση για τη πάρτη μου επειδή το γουστάρω η επειδή μου αρέσει για αυτό το λόγο αγόρασα το xperia p και το πήρα για τους παραπάνω λόγους. Ξεκόλλα από το σκεπτικό ακριβό κινητό=πουλάω μούρη το κάνουν πολλή δεν σημαίνει όλη. Καπύη το κινητό το παίρνουν και για την πάρτι τούς επιδεί τους αρέσει. 2:Σύμφωνα με της ανάγκες και τα πράματα που κάνει αγοράζει κινητό η υπολογιστή τη εννοώ αν παίζει παιχνίδια δυνατά σε χαρακτηριστικά και αν θέλει κατή πιοτικό όχι μόνο για ένα τηλέφωνο που και πού. 3:Και με 200 παίρνεις κινητό αλλά για κάποιους λόγους. Φιλικά πάντα και να θυμάσαι κάποια πράματα μπορεί να τα κάνουν πολύ αλλά τα άλλη επειδή τους αρέσει. Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 14:04 @Διάφορα
Ναι φίλε οι καιροί είναι δύσκολη με 100 ευρώ μπορείς να πάρεις κινητό καλό μόνο μέσω ιντερνετ με πιστωτική που δεν έχω και η λέξη καλό διαφέρει νομίζω σχετικά με της ανάγκες του κάθε ενός. Ναι οκ με αγαπάνε συμφωνώ ενδιαφέρονται αλλά από τη στιγμή που δεν τους ζήτησα χρήματα πιος ο λόγος να επιβάλουν τη γνώμη τους. Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 09:35 @Διάφορα
Θέλω τη βοήθεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω ένα κινητό που κοστίζει 400 ευρώ ξέρω δεν είναι λίγα και η καιροί είναι δύσκολη δεν λέω να ζητήσω λεφτά από τους γονείς μου γιατί φυσικά δεν έχουν είπα να μαζέψω όπως και έκανα δούλεψα σε μια ταβέρνα έκανα οικονομία και τα μάζεψα να προσθέσω ότι είμαι 17 και λέω στη μαμά μου μια μέρα ότι έχω μαζέψει αυτά τα λεφτά να πάρω το κινητό. Και η μάνα μου αλλά και ο πατέρας μου αρχίσανε το γνωστή μαλακία. Γιατί να πάρεις άλλο κηνιτο αφού έχεις και γιατί τόσο ακριβό. Λες και τους ζήτησα χρήματα της τους νοιάζει τέλος πάντων εγώ πήγα και το πήρα μια μέρα και όταν πήγα σπίτι τους είπα τα λεφτά τα έβγαλα μόνος μου και τα αξιοποίησα όπως ήθελα δεν σας τα ζήτησα. Η απορία μου είναι γιατί το κάνουν αυτό το πράμα η γονείς παρόλο που μπορεί να μην του έχεις ζητήσει χρήματα. Πήγαινε στο θέμα: Γονείς,Παραξενιές,Στερεότυπα |