Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πώς να εξηγήσω το σχολείο σε μια ανώτερη διάνοια; (Elliot, E.T.)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

εθισμενη στο gaysex

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120979 από LePettitPrince7 στις 13 Ιουνίου 2013, 10:27μμ

LePettitPrince7

μέλος από: 13/6/2013
είμαι 23 χρονών... αρκετά ενεργή σεξουαλικά.. το θέμα μου είναι οτι όταν αποφασίσω να αυτοικανοποιηθώ, θα επιλέξω βιντεάκια με άντρες... μόνους τους... ναι ίσως ακούγεται αρρωστημένο... απλά θα ήθελα να μου πείτε αν συμβαίνει κ σε σας αυτό...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #120980 από love emo στις 13 Ιουνίου 2013, 11:13μμ

love emo

μέλος από: 31/5/2013

Αποδεκτή απάντηση

Εγω ειμαι αγoρι και βλεπω gaysex ..... Γιατι πολυ απλα βαρεθικα της συνηθησμενες δεν μπορο να βλεπω συνεχεια τα ιδια....οποτε δεν νομιζο να εχεις προβλημα εκτος και αν σ αρεσουν και οι γυναικες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120981 από LePettitPrince7 στις 13 Ιουνίου 2013, 11:19μμ

LePettitPrince7

Οχι δε μ αρεσουν οι γυναικες... παρ ολο που εχει γινει κατι στο παρελθον... δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο ομως...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120982 από vampythang στις 13 Ιουνίου 2013, 11:20μμ

vampythang

Εικονίδιο
banned
Λοιπον καλη μου ! Για το θεμα σου θα σου δωσω μια γενικη απαντηση. Μην ανησυχεις ιδιαιτερα.
Οπως ξερουμε η αντρικη φυση οπως και η γυναικεια προκαλουν μια ελξη προς το αντιθετο φυλο , την οποια κανεις δν μπορεί να εξηγησει. Εχω δει και εγω κανα δυο φορες βιντεακια με ανδρες και ισα ισα που μου αρεσαν , εστω και λιγο. Ειναι αυτο που νιωθεις. Δηλαδη οτι μεσα απο αυτα μπορεις να μαθεις τι αναβει τους ανδρες καλυτερα και πως τους αρεσει να τους κανουν οι γυναικες τα διαφορα παιχνιδακια.Αρα ειναι ενα μεσο ας πουμε για να εισαι περισσοτερο προετοιμασμενη την επομενη φορα. Οπως συμβαινει και με εμας. Στα λεσβιακα κυριως καταλαβαινουμε τι θελει η μια γυναικα και η αλλη της τα πραγματοποιει γιατι ειμαστε ιδιες. Γι'αυτο λοιπον, μην κατηγορεις τον εαυτο σου γι'αυτο. Βλεποντας γκει-πορνο βλεπεις τις εκφρασεις των προσωπων τους και καταλαβαινεις πως πραγματικα ειναι ενας ενδρας οταν αναβει -σαν να λεμε-!
Παντως δοκιμασε να δεις βιντεακια με λεσβιες και με αντρα-γυναικα και προσπαθησε να φαντασιωθεις. Θα δεις πως και ετσι παλι θα αυτοικανοποιηθεις και δν θα εχεις τυψεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120983 από love emo στις 13 Ιουνίου 2013, 11:34μμ

love emo

Καλα συγνωμη αλλα αυτα που λες δεν στεκουν θα δεις μια gay τσονα και θα καταλαβεις τη θελει το αγορι σ...και απο μια απλη τσοντα μπορεισ να το δειςκ ισα αμα πας να κανεις στο αγορι σου αυτα π κανουν στισ gay τσοντες μπορει να φας και καμια σφαλιαρα...εμενα με προβληματισε για ποιο λογο να μπεις στη διαδικασια να γραψεις ενα τετοιο ποστ...κ ολοι η αντρες βλεπουν λεσβιακες αλλα δεν αναρωτηθικαν εγω πιστευω εχει να κανει με τη φαση π ειχες με το κοριτσι κ ειτε θες να τ ξεχασεις και βρισκι φυγει στης gay τσοντες ειτε θες να απενοχοποιησεισ τν εαυτο σ θες να ξαναπας με γυναικα και τ εριξες σε αυτες τς τσοντες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120984 από vampythang στις 14 Ιουνίου 2013, 12:10πμ

vampythang

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(love emo@13 Ιουνίου 2013)
Καλα συγνωμη αλλα αυτα που λες δεν στεκουν θα δεις μια gay τσονα και θα καταλαβεις τη θελει το αγορι σ...και απο μια απλη τσοντα μπορεισ να το δειςκ ισα αμα πας να κανεις στο αγορι σου αυτα π κανουν στισ gay τσοντες μπορει να φας και καμια σφαλιαρα...εμενα με προβληματισε για ποιο λογο να μπεις στη διαδικασια να γραψεις ενα τετοιο ποστ...κ ολοι η αντρες βλεπουν λεσβιακες αλλα δεν αναρωτηθικαν εγω πιστευω εχει να κανει με τη φαση π ειχες με το κοριτσι κ ειτε θες να τ ξεχασεις και βρισκι φυγει στης gay τσοντες ειτε θες να απενοχοποιησεισ τν εαυτο σ θες να ξαναπας με γυναικα και τ εριξες σε αυτες τς τσοντες

ναι εσυ που μιλας και νομιζεις πως ολο αυτο π λεω δν ισχυει! εχω παρακολουθησει διαφορα πραγματα και εχω ρωτησει σχετικά και μ εχουν πει πραγματα οπως ακριβως αυτα που λεω. ειναι οπως το παρει κανεις. Αλλος νιωθει ετσι οπως το λες εσυ , αλλος οπως τα λεω εγω =)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120985 από M1k3y στις 14 Ιουνίου 2013, 2:31πμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Οι άνδρες βλέπουν lesbian, οι γυναίκες βλέπουν gay, kthxbai
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120986 από LePettitPrince7 στις 14 Ιουνίου 2013, 3:39πμ

LePettitPrince7

πιστευω δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις μια γυναικα να χωνει διαφορα στον πατο μιας αλλης γυναικας πχ, με το να βλεπεις εναν αντρα να πηδαει εναν αλλο αντρα... ειναι λιγο διαφορετικα αυτα τα 2 πραματα... οι λεσβιακες δε με ενθουσιαζουν,μου περνουν απαρατηρητες μπορω να πω... εν αντιθεσει με τις μεταξυ ανδρων, οπου μαλλον ισχυει αυτο που λες, οτι με φτιαχνουν οι εκφρασεις τους οταν ειναι πραγματικα φτιαγμενοι...
(συγνωμη που απανταω για ολους σε ενα μηνυμα :P )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120991 από Gray στις 14 Ιουνίου 2013, 12:35μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
αυτο που λες ^ ειναι Double standard η αλλιως ενα μετρο δυο σταθμα κατι σαν "μισω οταν λενε ψεματα αλλα λεω και εγω" . Η gay τσοντα σημαινει 2 ανδρες η 2 γυναικες .Δεν ειναι κατι το αντιθετο , Μην εχεις κομπλεξ με λιγα λογια , θα στα πω στα ισια . Τσοντα ειναι γλυκια μου , Πορνο , ερωτικο βιντεο . Τα ερωτηκα βιντεο ο ανθρωπος ειτε ανδρας ειτε γυναικα τα βλεπει για ενα σκοπο , ετσι ωστε να ερεθιστει . Με τον ενα η με τον αλλο τροπο , αυτο συμβαινει απο τη φυση του ανθρωπου , να ερεθιζεται δηλαδη με την ερωτικη πραξη . Αυτο που βλεπεις στις τσοντες ειναι μια "ΠΡΑΞΗ" η οποια ειναι σεξουλικη και ερεθιστικη . Δεν εχει σημασια ποιος με ποιον , αυτο που εχει σημασια ειναι οτι το μυαλο σου κατανοει την ερωτικη πραξη και αυτοματα εσυ ερεθιζεσαι . ΤΩΡΑ αν εισαι στιγματισμενος και χομοφοβικος , και βλεπεις gay τσοντες και δεν νιωθεις κατι , αυτο γινεται διοτι αποθεις καθε ειδους ερεθισματος.

Το πορνο ειναι απλα σκηνες με σεξ και ερωτα . παθος .. πραγματα για τα οποια ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν αναγκη και οταν βλεπουν , τα ποθουν . ΔΕΝ εχει λοιπον σημασια τι ειδους ειναι το πορνο , και δεν εχει σημασια τι σου αρεσει προσωπικα . Δεν θα δεις πορνο σκεφτοντας α ωραια ειναι δυο ανδρες , (αυτο θα το κανεις συνειδητα ) ασυνειδητα ομως θα το κανεις για την σκηνη του σεξ , το Action . γιατι εχεις αναγκη να δεις ερωτικα οργανα .

Ρωτα καποιον Σεξολογο η ακομα και ψυχολογο . Η libido και το σωμα ανταποκρινεται θετικα σε ΟΛΑ . Μονο οι κοινωνικες ταμπελες ειναι δυνατες αρκετα για να το αποτρεψουν .

Συμπερασμα . Ξεκολλα ... ειναι απολυτα φυσιολογικο , δεν βλεπεις gayτσοντες γιατι θες να πιδιξεις 500 gay αλλα αντιθετως βλεπεις τσοντες γιατι θες να πιδιχτεις εσυ η ιδια με καποιον . ειναι η πραξη οχι η λεπτομερια που ποθει εσωτερικα το μυαλο σου και το σωμα σου .

ευχαριστω

//Gray

ΥΓ : Αν εχεις ερωτησεις , καντες . μετα χαρας να τις απαντησω . Αν εχεις εναντιωσεις ΚΑΙ με το δικο μου μνμ , δεν ψαχνεις βοηθεια , ψαχνεις αντιπαραθεση η καποιον να σου πει αυτο που θες .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121008 από love emo στις 14 Ιουνίου 2013, 11:26μμ

love emo

εγω παλι συμφωνα με τ καινουργια ποστ........πιστευω πως θελεις να πιδιξεις εναν αντρα με σταρπ ον και να του αλαξεις τα φωτα για να δει πως εσυ εισαι αφεντικο....και να κανει οτι του λες...... μπορει να τον θελεις δουλο..... φετιχ μπορω να το πω βιτσιοοο αν ειναι ετσι μ αρεσει πλ :P να εισαι τετοιο κοριτσι :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login