Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 16:56 @Διάφορα
δν προεβαλα τον τζαστιν μπιμπερ σαν αντρα. Υπαρχουν πολλοι , καλύτεροι απο αυτον . Απλά επελεξα τον τζαστιν μπιμπερ ως ενα παραδειγμα για το ντυσιμο αυτο =)) Και αυτο το ντυσιμο , σιγουρα δν ειναι κλοουνιστικο. Ειναι της μοδας. Ειναι το καινουργιο εφηβικο. Καθε εποχη εχει και τα χαρακτηριστικα του =) Πήγαινε στο θέμα: Swag
Μήνυμα στις 14/6/2013 στις 00:10 @Sex
ναι εσυ που μιλας και νομιζεις πως ολο αυτο π λεω δν ισχυει! εχω παρακολουθησει διαφορα πραγματα και εχω ρωτησει σχετικά και μ εχουν πει πραγματα οπως ακριβως αυτα που λεω. ειναι οπως το παρει κανεις. Αλλος νιωθει ετσι οπως το λες εσυ , αλλος οπως τα λεω εγω =) Πήγαινε στο θέμα: εθισμενη στο gaysex
Μήνυμα στις 13/6/2013 στις 23:20 @Sex
Λοιπον καλη μου ! Για το θεμα σου θα σου δωσω μια γενικη απαντηση. Μην ανησυχεις ιδιαιτερα. Οπως ξερουμε η αντρικη φυση οπως και η γυναικεια προκαλουν μια ελξη προς το αντιθετο φυλο , την οποια κανεις δν μπορεί να εξηγησει. Εχω δει και εγω κανα δυο φορες βιντεακια με ανδρες και ισα ισα που μου αρεσαν , εστω και λιγο. Ειναι αυτο που νιωθεις. Δηλαδη οτι μεσα απο αυτα μπορεις να μαθεις τι αναβει τους ανδρες καλυτερα και πως τους αρεσει να τους κανουν οι γυναικες τα διαφορα παιχνιδακια.Αρα ειναι ενα μεσο ας πουμε για να εισαι περισσοτερο προετοιμασμενη την επομενη φορα. Οπως συμβαινει και με εμας. Στα λεσβιακα κυριως καταλαβαινουμε τι θελει η μια γυναικα και η αλλη της τα πραγματοποιει γιατι ειμαστε ιδιες. Γι'αυτο λοιπον, μην κατηγορεις τον εαυτο σου γι'αυτο. Βλεποντας γκει-πορνο βλεπεις τις εκφρασεις των προσωπων τους και καταλαβαινεις πως πραγματικα ειναι ενας ενδρας οταν αναβει -σαν να λεμε-! Παντως δοκιμασε να δεις βιντεακια με λεσβιες και με αντρα-γυναικα και προσπαθησε να φαντασιωθεις. Θα δεις πως και ετσι παλι θα αυτοικανοποιηθεις και δν θα εχεις τυψεις! Πήγαινε στο θέμα: εθισμενη στο gaysex
Μήνυμα στις 13/6/2013 στις 02:46 @Διάφορα
swag εχει σαν σημασια στυλατο ντυσιμο αλλα με ρουχα παραξενα , φανταχτερα με συνδυασμους κορδελων για μαλλια (κοριτσια) , μπλουζες με κροσια, βραχιολια πολλα , δαχτυλιδια μεγαλα, χαμηλοκαβαλα πατελονια ( αγορια), καπελα, παππουτσια μαρκας . Στυλ ντιβας. εχει και τα καλα του και τα ασχημα του. Για κοριτσια- βλεπε- στυλ Ριανα Για αγορια -βλεπε- στυλ Τζαστιν Μπιμπερ Πήγαινε στο θέμα: Swag |