μαλακια με φιλους
Μήνυμα #120958 από johnjey στις 12 Ιουνίου 2013, 5:21μμ
μέλος από: 12/6/2013 μηνύματα: 1 0 |
Γεια σας,ειμαι νεο μελος εδω Ειμαι 14 χρονων.Σημερα μιλαγαμε με εναν φιλο μου 2χρονια μικροτερο και το φερε η κουβεντα και τελος παντων διξαμε τις π**τσες μας.Αυτος ειπε να τις παιξουμε.Δεχτηκα.Επειδη ειναι πολυ φιλος και τον ξερω δεν ειναι ουτε πουστης ουτε τπτ...αλλα μου την ειδε που μου ηταν μεγαλη κ ηθελε να την πιασει.Τον αφησα και μετα μ ειπε να τ την πιασω(για πολυ πολυ λιγο).Του την επιασα μονο(δεν του την επεξα) Ειναι πουστικο αυτο(το να παιζεις μαλακια με αλλον)Το εχετε κανει εσεις.? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #120960 από love emo στις 12 Ιουνίου 2013, 5:40μμ
μέλος από: 31/5/2013 μηνύματα: 41 0 |
Αποδεκτή απάντησηεσενα σου αρεσε ? αμα σου αρεσε εσενα......δν υπαρχη προβλημα.... πουστικο δεν ειναι....... 8εωρο ακομα τουλαχιστον αμα σ παρει καμια........ θα ειναι. τη να σου πουμε ομως οπως τι βρισκει κανενας εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε δεν ετυχε...αλλα δεν νομιζο να ειχα προβλημα αμα μου την επιανε η του τν επιανα πιστευω...... τωρα φιλαρακι πως νιωθει ο καθενας αμα δεν αισθανεσε καλα και το μετανιοσες μην το ξανακανεισ απλη εμπειρια ηταν και περασε..η ζωη ειναι στα χερια σ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120961 από stavrianh στις 12 Ιουνίου 2013, 5:45μμ
μέλος από: 29/5/2013 μηνύματα: 9 0 |
ολλη στην εφηβεία ψαχνονται με τετοια ειναι φυσιολογικο! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121000 από alexaggel στις 14 Ιουνίου 2013, 8:29μμ
μέλος από: 22/12/2012 μηνύματα: 52 0 |
Δεν είναι καθόλου gay συμπεριφορά αυτό...το να την παίζεις μαζί με έναν φίλο σου, ακόμα κι αν ο καθένας παίζει την πούτσα του άλλου.Απλώς μοιράζεσαι προσωπικές στιγμές με κάποιον κολλητό σου. Κι εγώ με δυο φίλους μου το κάνουμε συνέχεια όταν βρίσκουμε ευκαιρία. Σημειώνω ότι και οι τρεις είμαστε απόλυτα streight και μας αρέσουν μόνο οι γυναίκες. Αλλά μας αρέσει επίσης να βλέπουμε τσόντες μαζί και δεν κολλάμε στο να τραβήξουμε μαλακία μαζί. Είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου και θεωρώ ότι το κάνουν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που το παραδέχονται. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |