Μήνυμα στις 12/6/2013 στις 17:45 @Sex
ολλη στην εφηβεία ψαχνονται με τετοια ειναι φυσιολογικο!
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 16:05 @Διάφορα
και εγω θελω να γινω φωτογραφος εχω βρει ενα τει στην αθηνα τμημα φωτογραφιασ και οπτικοακουστικων τεχνων http://photography.teiath.gr/source/index.html ειναι αξιολογο υπάρχουν κ ιδιωτικα ..πρεπει να σπουδασεις , δεν γίνεσαι απο μονο σου.. η φωτογραφικές μηχανές Canon ειναι οι καλυτερες Πήγαινε στο θέμα: επάγγελμα φωτογράφος
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 15:48 @Κλάψιμο
οτι δεν με επηρεαζουν αυτα...εσει πως το αντιμετωπιζες?..
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 15:37 @Κλάψιμο
δεν εχω ξανα φυγει τοσο μακρια απο τους γονεις μου με τρομαζει ειναι αλλοι ανθρωποι δεν ξερω και καλα αγγλικα..
Πήγαινε στο θέμα: ταξίδι
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 19:36 @Κλάψιμο
Γία σας.. θα πάω ταξίδι τον μακρινό Καναδά να δω τους συγγενείς μου χωρίς τους γονείς μου είμαι σχεδόν 18 και φοβάμαι να πάω .....στόυς γονείς μου δεν έχω πεί τίποτα.. αλλά μου είπαν αν δέν θέλω να μήν πάω.. αλλά θέλω παρά πολύ αλλά φοβάμαι βέβαια..πάω και σε μία ψυχολόγο. αλλά δεν με βοήθεια και φεύγω σε ένα μήνα Τι να κάνω??
Πήγαινε στο θέμα: ταξίδι
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 22:54 @Κλάψιμο
για σας παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ειμαι η σταυρουλα εγραψε το μηνυμα απλος εχασα το κωδικο μου και εφτιαξα καινουργιο προφιλ..με βοηθησατε πολυ ..σκεφτομαι να χωρισω να πηγαινω σε ψυχολογο...αλλα δεν ξέρω αν θα με βοηθησει:(
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
kitaa kata tin gnomi mou fertisto ape3o ape3o..to eidio epa8a k ego me ton kolito m me pira3e pou me vlepi alos alla tou eipa oti ego dn estanome erotika sinestimata k tou eipa na to 3exasoume.,,k eimaste mia xara tora..i sxesis prepi na vasizonte se ilikrinia !oxi se 3emata
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με την κοληττή μου!
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 16:49 @Κλάψιμο
se katalaveno gt k emena i kolites m tora teleftea kati exoune pa8i k dn me ipologizoune..oxi oti dn mou milane..ego pistevo na piasis na tis milisis na ta 3eka8arisetee ..an dn vgri kati ..na tin agapas oti k na gini .
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την κολλητη μου..βοηθεια πλιζ
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 16:44 @Κλάψιμο
pedia sas efxaristooo polliii eimai i stavroulaa apos exasa to kodiko m lipon 8a erxiso sinerdires me 3ixologo gia na me voei8isi ..sas afxaristo polli .. Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ |