Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 20:02 @Sex
Kι εγώ πίνω τα χύσια μου αρκετές φορές όταν τραβάω μαλακία... Όχι πάντα όμως...όταν έχω πολλές καύλες όμως ναι. Μερικές φορές μάλιστα έχει τύχει να μοιραστώ τα χύσια μου με δυο κολλητούς μου όταν τραβήξαμε μαζί μαλακία βλέποντας τσόντες.Έτσι, για να τεστάρουμε διαφορετικές γεύσεις...είχε πολλή πλάκα και ήταν πολύ ερεθιστικό! Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 28/6/2013 στις 21:33 @Sex
Aν πάλι κολλάς στον τρόπο που θα του το πεις, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος που συνήθως πιάνει. Βρίσκεστε με τον φίλο σου σε ένα σπίτι κι εσύ έχεις κανονίσει να έχεις προμηθευτεί κάποιες τσόντες...μπορεί να γίνει φυσικά και μέσω internet εκείνη τη στιγμή.Του προτείνεις να δείτε καμιά τσόντα (ποιος άραγε νέος άντρας δεν θέλει;), και μετά από λίγη ώρα προβολής και έχοντας κόψει τον φίλο σου αν έχει καβλώσει,μπορείς να τον βγάλεις τον δικό σου και να αρχίζεις να τον παίζεις. Τότε ή ο φίλος σου θα ξεθαρέψει και θα κάνει το ίδιο ή μπορείς να τον τσιγκλίσεις και λίγο λέγοντάς του π.χ.ότι δε χρειάζεται να ντρέπεται κτλ, οπότε είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να τον πείσεις. Αυτά στα λέω από προσωπική εμπειρία... Καλή σου επιτυχία! Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο..
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 10:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:O σωστός όρος είναι ''αυνανίζομαι''.Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 14/6/2013 στις 20:33 @Sex
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για αυτό που συνέβη με τον φίλο σου. Πιστεύω ότι έγινε πάνω στην καύλα σας και δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο. Εφόσον όμως το μετάνιωσες, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε παρόμοια φάση βλέποντας τσόντες,ξεκαθάρισε στον φίλο σου ότι δε σ' αρέσει και αρκεστείτε μόνο σε μαλακία... Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο από τον κολλητό!
Μήνυμα στις 14/6/2013 στις 20:29 @Sex
Δεν είναι καθόλου gay συμπεριφορά αυτό...το να την παίζεις μαζί με έναν φίλο σου, ακόμα κι αν ο καθένας παίζει την πούτσα του άλλου.Απλώς μοιράζεσαι προσωπικές στιγμές με κάποιον κολλητό σου. Κι εγώ με δυο φίλους μου το κάνουμε συνέχεια όταν βρίσκουμε ευκαιρία. Σημειώνω ότι και οι τρεις είμαστε απόλυτα streight και μας αρέσουν μόνο οι γυναίκες. Αλλά μας αρέσει επίσης να βλέπουμε τσόντες μαζί και δεν κολλάμε στο να τραβήξουμε μαλακία μαζί. Είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου και θεωρώ ότι το κάνουν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που το παραδέχονται. Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 22:13 @Sex
Εγώ πιστεύω ότι οι πιο πολλοί άντρες έχουν ζήσει παρόμοιες φάσεις με τους φίλους τους, ειδικότερα σε μικρότερες ηλικίες.Απλώς αρνούνται να το παραδεχτούν δημόσια, είτε από φόβο μην χαρακτηριστούν 'κάπως' από ορισμένους (πραγμα το οποίο δεν ισχύει),είτε λόγω εσφαλμένου πουριτανισμού. Όσοι πάλι δεν ζήσαν τέτοιες καταστάσεις, κατά τη γνώμη μου πάντα φυσικά, θα ήθελαν να το κάνουν αλλά κωλύονται σε κάτι, δεν ξέρω τι...μάλλον σε έναν από τους παραπάνω δύο λόγους που έγραψα ή και στους δύο ταυτόχρονα. Βέβαια το να το κάνεις στους χώρους του σχολείου είναι και ανώριμο αλλά και επικίνδυνο για χλευασμό από τους άλλους συμμαθητές ή καθηγητές αν σας πιάσουν στα πράσα. Αλλά με συμμαθητές σε μια εκδρομή στο ξενοδοχείο ή και στο σπίτι κάποιου, είναι καταπληκτική εμπειρία. Προσωπικά το έχω κάνει πάρα πολλές φορές και εξακολουθώ να το κάνω όταν βρίσκω ευκαιρία. Και για να προλάβω ορισμένους κακοπροαίρετους....έχω σχέση με φυσιολογική σεξουαλική ζωή.Αλλά αυτά είναι δύο ανόμοια πράγματα και δεν θέλω να τα συγκρίνω. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 22:13 @Sex
Oυπς....είσαι σίγουρος;
Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 21:47 @Sex
Παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση.Την Κυριακή έχω κανονίσει με 5 ακόμα φίλους να μαζευτούμε στο σπίτι ενός απ' αυτούς και να δούμε τσόντες.Ένας από την παρέα έριξε και την ιδέα να παίξουμε το παιχνίδι με το μπισκότο αλλά δεν εξήγησε τι είναι.Ξέρει κανένας από σας τι παιχνίδι είναι αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 00:45 @Sex
Kαλό είναι να αποφεύγουμε απερίσκεπτες ενέργειες σε δημόσιο χώρο.Σε ιδιωτικό χώρο μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Όπως έγραψα steli την έχω παίξει μαζί με φίλους και συμμαθητές μου, αλλά είτε σε σπίτι είτε σε ξενοδοχείο...και κανέναν δεν ενόχλησα, ούτε κανείς άλλος έμαθε τίποτα. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 00:40 @Sex
Έτσι μου είπε και ο φίλος μου steli...ότι δηλαδή ήταν γαμάτη φάση και ότι έχουν σκοπό να το ξανακάνουνε και με περισσότερα άτομα την επόμενη φορά....αν φυσικά βρουν. Εσύ δηλαδή steli θα το έκανες αν σου τύχαινε παρόμοια φάση; Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων |