Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μένιο, μην το κάνεις αυτό, μ' ενοχλεί!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πρώτη φορά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120669 από sofaki96 στις 02 Ιουνίου 2013, 2:02μμ

sofaki96

Εικονίδιο
μέλος από: 2/6/2013
Είμαστε 8μισι μήνες μαζι..Με το αγόρι μου βρισκόμαστε συνέχεια έξω..και όταν θέλουμε να κάνουμε διάφορα δοκιμάζουμε διάφορα απομονωμένα μέρη διότι δεν έχουμε πάει και ποτέ ο ένας στο σπίτι του άλλου διότι ειναι οι γονεις μας κ.τ.λ ..το θέμα είναι ότι για εμένα θα είναι η πρώτη μου φορά αμα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε και δεν θέλω όπως καμία κοπέλα φαντάζομαι άλλωστε η πρώτης της φορά να είναι σε παγκάκι η σε κανα απομονομένο μέρος..τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό;; ειμαι σίγουρη πως ούτε αυτός θέλει η πρώτη μας φορά να είναι έτσι..Αλλά και πάλι αμα ξεφύγει και πάει να προχωρήσει παρα κάτω τι να κάνω για να ξεκαθαρίσω την θέση μου;; Ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #120678 από paranoikos στις 02 Ιουνίου 2013, 4:34μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

εεε αμα υπαρχει θεμα με γονεις οι επιλογες ειναι 2
1) σε σπιτι φιλου
2) σε ξενοδοχειο..
για να του το ξεκαθαρισεις απλα πες του το.. δεν ειναι κανα εγκλημα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120680 από sofaki96 στις 02 Ιουνίου 2013, 6:26μμ

sofaki96

Εικονίδιο
μέλος από: 2/6/2013
17 χρονων ειμαι τι ξεναδοχειο μου λες;; και σε σπιτι φιλου..ειναι ολοι κουτσομποληδες..οτι και να γινει και γινεται μενει μεταξυ μας αμα το μαθουν παραεξω θα το ξερει ολο το σχολειο την αλλη μερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120684 από madness2012 στις 02 Ιουνίου 2013, 9:19μμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012
Ωραία..κλειδί δεν έχεις στο δωμάτιό σου?Γιατί δεν τον καλείς σπίτι σου..ή το αντίθετο...φαντάζομαι πως ακόμα και αν οι δικοί σου γονείς δε γουστάρουν να φέρνεις αγόρια σπίτι και να κλειδόνεστε σίγουρα στου άλλου τα πράγματα θα ναι πιο ελαστικά...και δεν είμαι σεξιστής απλά έτσι είναι τα πράγματα ;) Καλά να περάσετε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login