Μήνυμα στις 17/6/2013 στις 11:34 @Sex
Λοιπόν εγω κατ'αρχήν είμαι κοπέλα,είχα κάποιες απορίες πάνω στο θέμα και ελπίζω κάποιος να μου τις λύσει. Είμαι μαζί με το αγόρι μου 9 μήνες αυτος ειναι 17 ετών, κάνουμε όλα τα προκαταρκτικά αλλά όχι κάτι παραπάνω, αυτός καυλώνει και λογικό ειναι όταν κάνουμε διάφορα. Όμως αυτος δεν έχει χύσει ποτέ, δεν βγάζει υγρά ενώ εγω αντιθέτως βγάζω! Αυτό τώρα τι μπορεί να σημαίνει;; Ενώ μου δείχνει οτι το ευχαριστιέται όλο αυτο, απο υγρά τίποτα! Κάνω κάτι λάθος;; Δεν το ευχαριστιέται;; Ας με βοηθήσει κάποιος γιατί έχω φρικάρει. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 10:43 @Μηχανήματα
Ισχύει αυτό που είπε ο 'Βαριέμαι φίλε', ο καθένας μπορεί να το κάνει, ενημέρωση του φβ για άγνωστο υπολογιστή/πρόγραμμα που συνδεέται στον λογαριασμό του χρήστη. Συγκεκριμένα, ο χρήστης παει στις ρυθμίσεις κινήτου και λαμβάνει sms κάθε φορά που εισέρχεται άγνωστος υπολογιστής ή μέσω κινητού στο προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη και εντελώς δωρεάν. Επίσης όταν ο/η φίλος/η σου ανοίγει κάποιο παράθυρο στο τσάτ για να συνομιλήσει και εσυ ανοίξεις κάποιο άλλο χωρίς απαραιτήτως να συνάψεις συνομιλία μαζι με το άτομο αυτό, ο χρήστης μπορεί να το δει. Αποδέξου την απάντηση άμα σε βοήθησα Θα σου συνιστούσα να μην το επαναλάβεις.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για facebook
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 10:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ίσως αυτό το test να μπορεί να σε βοηθήσει http://www.hatzichristou.gr/test-gia-problimata-stysisΑποδέξου την απάντηση άμα σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: ΣΤΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 10:15 @Sex
Αυτό το τέστ για το πρόβλημα στύσης που έχεις ίσως σε βοηθήσει http://www.hatzichristou.gr/test-gia-problimata-stysis Αμα σε βοήθησα αποδέξου την απάντηση Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στύσης κατά το σεξ!
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 10:07 @Sex
Λοιπόν είμαι 17 χρονών η περίοδος μου ήρθε πρίν 2 μέρες,συνήθως μου κρατάει 5 μερες το πολύ! Αυτή είναι η τρίτη μέρα και έχω πολύ ροή,θα ήθελα να μου πείτε κάποιους τρόπους για να την διακόψω ή να μειώσω την ροή έστω για λίγες ώρες! Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 18:29 @Sex
Πες οτι μια φορα τυχαίνει ρε παιδί μου και γίνεται οτι γίνεται χωρις προφυλακτικό τις σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα τα ξεχνάμε στην περίπτωση μου.το ξέρω το παιδί. Παίζει να μείνω εγγυος; γι αυτο δεν υπαρχουν οι γονιμες μερες;;;
Πήγαινε στο θέμα: γόνιμες μέρες
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 18:26 @Sex
17 χρονων ειμαι τι ξεναδοχειο μου λες;; και σε σπιτι φιλου..ειναι ολοι κουτσομποληδες..οτι και να γινει και γινεται μενει μεταξυ μας αμα το μαθουν παραεξω θα το ξερει ολο το σχολειο την αλλη μερα
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 14:49 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Πρόσπαθησε να βρέξεις το πισω μερος του αυτιου σου με σαπουνι η κατι τετοιο που να γλιστραει η το καλυτερο με λιγο λαδι..έτσι το κουμπομα θα βγει πολυ ευκολα χωρις να το τραβηξεις η κατι τετοιο..Τελος οταν το βγαλεις περασε την τρυπα με λιγο οινοπνευμα..Αμα σε βοηθησα αποδεξου την απαντηση :-DΠήγαινε στο θέμα: Σκουλαρίκι
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 14:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίταξε..υπάρχουν 2 περιπτώσεις :1η) να της αρέσεις και να ντρέπεται,γιατί όπως είπες και εσύ είσαι εμφανίσιμος αστείος και αυτα και απο ότι φένεται το βλέπει και κείνη αυτο και για αυτό το λόγο να κολώνει και να μην ξέρει τι να κανει η τι να πει..είναι και μικρότερη απ'ότι μας είπες και δεν θα θέλει να κάνει καμιά βλακεία απο τον ενθουσιασμό της 2η) να σε βλέπει φιλικά και να θέλει να κάνει παρέα μαζί σου αλλά τότε δεν νομίζω να είχε λόγο να ντρέπεται η κάτι τέτοιο..αρα το πιο πιθανό είναι να υσχίει η 1η περίπτωση.εσυ προσπαθησε να της μιλας ωστε να σπασει ο παγος και να δουμε πως θα παει και τοτε αμα της αρεσεις μπορει να πεταξει καμια σποντα στον φιλου σου Αποδέξου την απάντηση άμα σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Τι συμβαινει?
Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας! Λοιπόν με λένε Σοφία είμαι μαζί με το αγόρι μου 8μισι μήνες..είχαμε χωρήσει για ένα διάστημα 15 ημερών τους πρώτους δύο μήνες και είχα στεναχωρηθεί πολύ.Έτσι είχα βάλει την φίλη μου να τον ψαρέψει..με αυτή μιλάγανε λίγο γιατί γνωρίζονταν απο το παρελθόν..τέλος πάντως και τον ψάρευε και αυτά και η φίλη μου του χε πεί και αυτή τα δικά της για να έχουμε ως αποτέλεσμα να την εμπιστευτεί και να ανοιχτεί περισσότερο..έτσι ξεκινησε να λεει οτι ημουν η πρώτη του σχέση μετά απο μιά πολυ μπερδεμενη σχεση που ειχε..δεν του ειχε ξανατυχει ποτε καμια κοπελα οπως αυτη..αιθανοταν πολλα πραγματα..οι φιλοι του του ελεγαν να μην ξανακανει τιποτα με αυτη γιατι αμα πληγονοταν δεν θα ηξερε και αυτος τι μπορει να κανει και κατι τετοια...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ! τελος παντων αργοτερα ξαναπροσπαθησε να ειμαστε μαζι και να που ειμαστε..μεχρι τωρα δεν μου το χει αναφερει καν..αν και ειχαμε πει ποσες σχεσεις ειχε ο καθενας και ολα αυτα και δεν ειχε αναφερει τιποτα..αλλα τα πε ολα αυτα στην φιλη μου..εγω αυτη την κοπελα που τα ειχε πιο πριν απο μενα ετυχε να την ξερω αλλα και παλι οταν ειχαμε αναφερθει σε αυτην και παλι δεν μου ειπε τιποταα αλλα οτι απλα την ηξερε και οποτε ηθελα να βγαιναμε και μαζι με αυτην!τελος παντων οπως εχει πει και στην φιλη μου και σε μενα..με αγαπαει πολυ και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι μαζι..και της ειπε οτι η αλεξια,αυτη που τα χε πριν ανηκει πια στο παρελθον και οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει στην ζωη του..δεν καταλαβαινω..γιατι να τα ειπε ολα αυτα στην φιλη μου και σε εμενα τιποτα;;υπαρχει περιπτωση να της τα πε επιτηδες για να μου τα πει χωρις να φανει αυτος πουθενα;; έτσι ωστε να με κανει να καταλαβω οτι ολα ανηκουν στο παρελθουν και οτι το στο παρον του ειμαι μονο εγω;
Πήγαινε στο θέμα: Μπέρδεμα |