κεφαλακι-μεγεθος
Μήνυμα #119607 από graves στις 15 Απριλίου 2013, 3:31μμ
Εχω 2 ερωτηματα καταρχην ειμαι 15 και την εχω 13 περιπου αλλα πολλες φορες νιωθω οτι ειναι μικρη ειναι? και δευτερον οταν δεν ειμαι σε στυση αμα τον τραβηξω βγαινει ολο το κεφαλακι εξω ενω αμα ειναι σε συστη δεν μπορω να το τραβηξω ολο γιατι παει μεχρι ενα σημειο μου ειπαν οτι οταν "χασω" την παρθενια μου τοτε την πρωτη φορα μετα βγαινει ολο το κεφαλακι και μετα θα μεινει ξερει καποιος σιγουρα? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119609 από giannisefoa στις 15 Απριλίου 2013, 8:14μμ
Δεν είναι πάντα απαραίτητο αυτό...Μπορεί να έχεις ίσως μια μικρή φίμωση ή στένωση του δέρματος στο σημείο κάτω απ το κεφάλι με αποτέλεσμα το δέρμα να μην τραβιέται μέχρι κάτω.Ότι όταν θα το κάνεις κάποιες φορές θα μπορείς να το τραβήξεις πιο κάτω ναι...Αλλά για εντελώς μπορεί και όχι... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119610 από graves στις 15 Απριλίου 2013, 11:58μμ
Εγινε ευχαριστω κατι πιο σίγουρο ή καποιος που ειχε κατι παρομοιο? Οσο για το μεγεθος? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119630 από panagiotis97 στις 16 Απριλίου 2013, 5:44μμ
![]() |
Αυτό με το κεφάλι ειναι απολύτως φυσιολογικό, όλοι το έχουν. Σε άλλους ανοίγει πιο γρήγορα, σε άλλους πιο αργά. Προσπάθησε να το κατεβάζεις λίγο-λίγο και με τον καιρό θα φτιάξει. Οσο για το μέγεθος, είναι στα πλαίσια του κανονικού. Μπορεί να σου μεγαλώσει και άλλο, αλλά ακόμα και αν δεν σου μεγαλώσει, μην κομπλάρεις. Δεν έχει σημασία το μέγεθος μόνο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |