Μήνυμα στις 14/8/2014 στις 03:14 @Θ. Κλημεντίνη
Η πρωην μου ειναι 16 ειμαι 17 ειναι μουναρα αλλα ειχε ανασφαλειες ενιωθε χοντρη(οπως ολες) εχει κορμαρα στο μεταξυ αλλα ετσι ενιωθε αυτη ξες αυτα που εχουν ολες οι γκομενες.. ελεγε οτι δεν ειναι ωραια τα μαλλια της οτι εχει μαγουλα οτι παχυνε και τετοια τοτε ξεκινησα οταν μ εστελνε μια φωτογραφια της χωρις να μου πει τιποτα την ελεγα κουκλα μου ή ομορφια μου ή γενικα κατι που να την χαρακτηριζει κατι κατι γλυκο.. αυτο το εκανα για 1 μηνα και γυρισε κ μ ειπε με εσενα νιωθω πραγματικα ομορφη δηλαδη την βοηθησα με τα λογια μου και τις πραξεις μου να καταλαβει οτι ειναι ομορφη κ οτι ειναι οπως ακριβως την θελω..
Πήγαινε στο θέμα: Θεωρει πως ειναι ασχημη ή whatever
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 18:34 @Θ. Κλημεντίνη
Για μενα φιλαρακι αν δεν εχει φυγει ακομα κοιτα να κρατησεις κατι απο αυτην.. μια πιπα? ενα φιλι? σεξ? οτι μπορεις να κρατησεις να φυγει και να ξερει οτι μαζι σου εγινε κατι...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα που μου αρεσει.
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 18:32 @Sex
Χωρις να θελω να ψωνιστω ή κατι τετοιο μου εχουν παρει πιπα παρα πολλες κοπελες... αυτο που πραγματικα μαρεσει ειναι η κοπελα να παιρνει το πανω χερι δηλαδη να σου παιρνει πιπα επειδη γουσταρει να το κανει δικο της στην ουσια κ οχι ισα ισα με την γλωσσα..
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 20:12 @Sex
Εγω μενω σε χωριο και με την πρωτη ευκαιρια σε καποιο κοντικο χωριό ή σε κοντινη πολη παιρνω 2-3 κουτια να εχω παντα... ή ακομα καποιος του χωριου που εμπιστευεσαι κ δν εχει κολλημα να παει να αγορασει στειλτε εκεινπον
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 20:18 @Sex
ειναι καθαρα θεμα αγχους κουκλα μου αφεσου και κοιτα να το γουσταρεις οσο περισσοτερο γινεται αν αφεθεις εσυ και νιωσεις πιο ανετα θα σου αρεσει περισσοτερο και αυτο θα φαινεται και αν δει οτι σαρεσει σιγουρα θα καυλωσει και αυτος περισσοτερο.. μια συμβουλη για να το νιωσεις καλυτερα και να μην εχεις κανενα προβλημα.. αν βρισκεστε σε καποιο σπιτι ή κλειστο χωρο τελος παντων 2 σας δοκιμασε να εχεις καποιο μαντηλι στα ματια σου δηλαδη να μην βλεπεις... ακου με ;)
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τελειωσω!
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 20:15 @Sex
αν και αγορι μπορω να σ δωσω καποια βοηθεια... να ξερεις πως η καθε κοπελα εχει διαφορετικο μουνι συγγνωμη κιολας απλα στα λεω ομα για να τα καταλαβεις.. δηλαδη αν το αγορι σου εβαζε δαχτυλο σε καποια αλλη και της αρεσε ισως εκανε το ιδιο και σε σενα.. ισως να εβαζε λιγο παραπανω δυναμη ποιος ξερει... αυτο που θα μπορεις εσυ να κανεις ειναι την ωρα που παει να σου βαλει να του παρεις το χερι και για 1 λεπτακι να τον καθοδηγησεις.. παρε το χερι του και δειξτου πως σ'αρεσει... νιωσε ανετα και αφεσου
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με δαχτυλο επειγον
Μήνυμα στις 27/7/2014 στις 12:15 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα χωρισα με την δικια μου πριν περιπου απο 1 μηνα και ειμασταν ολο τον χειμωνα μαζι ηταν πολυ διαφορετικα απο αλλες σχεσεις που ειχα.. εγω 17 αυτη 16.. ηταν η πρωτη κοπελα που εκανα πολλα πραγματα μαζι της.. καταρχην ηταν η πρωτη μου και ημουν ο πρωτος της (σεξ) ηταν η πρωτη κοπελα που γνωρισα στους γονεις μου οχι για γαμους και μαλακιες αλλα λογο χειμωνα δεν ειχαμε που να βρεθουμε κ ετσι ερχοταν σπιτι μου.. ηταν η πρωτη κοπελα που πηγα διακοπες εστω και λιγες μερες μονοι μας ελεγε αρκετα μεγαλα λογια και εγω ενιωθα κομπλε οπως και αυτη.. δηλαδη ηταν μαζι μου και εκανε σαν 5χρονο με την καλη εννοια παντα ηταν πραγματικα χαρουμενη.. χωρισαμε λογο οτι η παρεα μου με εβαλε στην μεση χωρις να το καταλαβει σαν να μ ειπε η αυτην ή εμας και ετσι απομακρυνθηκα και στο τελος βαρεθηκε κουραστηκε και με χωρισε.. πλεον καταλαβα οτι εκανα μαλακια και μαλωσα και με την παρεα μου και τωρα δν εχω τιποτα απο τα 2.. η μαλακια ειναι οτι αυτη δεν με θελει πισω τωρα γιατι ειναι καλοκαιρι και θελει να ειναι πιο ελευθερη και τετοια.. μπορω να κανω κατι?
Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος 9 μηνες
Μήνυμα στις 16/7/2014 στις 04:28 @Sex
Παντα μου ελεγε οτι το κανω γρηγορα και θελει πιο σιγα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι.. εκανα το λαθος και εγλυφα την κλειτωριδα μονο για 1-2 λεπτα και μετα ξεκινουσα δεν ειχα υπομονη να την "πειραξω" για ωρα... σκεφτομουν την επομενη φορα που θα βρεθουμε να την γλυφω και να την παιζω στα "δαχτυλα" για 10 λεπτα μεχρι να δω ανταποκριση δηλαδη οτι φτιαχνετε και υστερα να ξεκινησω... οσο για το γλυψιμο που ειπες και μαρεσει και με αφηνει να το κανω αλλα οπως προ ειπα επειδη ειναι και μενα η πρωτη μου ειμαι "νεος" στο πραγμα και δεν ξερω πως να κανω καποια πραγματα...
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματωση αντρα και γυναικας...
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 20:56 @Sex
καλησπερα ειμαι 17 χρονων και εχω μια σχεση με κοπελα 1 χρονο μικροτερη μου.. ειμαι ο πρωτος της και ειναι η πρωτη μου τα παμε αρκετα καλα στο θεμα του σεξ μιλαμε ανετα γινεται οσο πιο συχνα γινεται αλλα εχω 2 αποριες.. 1) τις προαλλες ειχαμε μια διαφωνια εναν τσακωμο και μου ειπε οτι ποτε δεν εχει τελειωσει ενω πολλες φορες ενιωθα να φευγουν πανω στο πεος μου υγρα την ωρα που το ειχα μεσα στον κολπο της.. και οταν το εβγαζα εβλεπα υγρα να εχουν στεγνωσει.. μου ειπε οτι αυτα τα εχει παντα ετσι και αλλιως.. πειτε μου λιγο τι μπορω να κανω ωστε να την κανω να τελειωσει? 2) οταν το κανουμε την πρωτη φορα τελειωνω κοντα στο 5λεπτο.. με αποτελεσμα οχι να ξενερωνει αλλα ξερω οτι την πειραζει κατα βαθος αν και μετα το κανουμε αλλες 2-3 φορες.. την 2η φορα δεν τελειωνω πριν το 15λεπτο με τιποτα... απλα την πρωτη φορα τελειωνω γρηγορα και μετα αργω.. για αρκετο καιρο αυνανιζομουν πριν βρεθουμε ωστε να φυγει η καυλα για να αντεξω μετα.. υπαρχει καποιος τροπος να καθυστερησω την εκσπερματωση? να προσθεσω οτι οπως ειπα ειμαι στα 17 και την εχω οταν δεν ειμαι σε στυση κοντα 13.. σε στυση φτανει τα 16 μπορει και παραπανω.. ειναι καλα? Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματωση αντρα και γυναικας...
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 18:15 @Sex
φιλε οταν θα πας να το κανετε δεν νομιζω οτι θα την νοιαζει και πολυ για το "μερος" που βρισκονται..
Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια ορχεις |