απορια στο σεξ
Μήνυμα #119195 από alexander_4you στις 30 Μαρτίου 2013, 10:09πμ
![]() |
καλημερα παιδια ξερουμε ολοι πως ο αντρας βγαζει προσπερματικα υγρα .. θελω να πω πως μου εχει τυχει να κρατιεμαι για να μην τελειωσω και ξαφνικα να βγαλω ποσοτητα σπερμα κανονικο χωρις να τελειωνω(ξερετε τα αγορια αυτο που αισθανομαστε) και να μου ερχεται να τελειωσω και να τελειωνω κανονικα .... απλα εχει τυχει σε καποιον εδω μεσα ...?? ευχαριστω απλα το θεωρω επικινδυνο για λογους εγκυμοσινης να βγαζεις χωρις να τελειωνεις περιμενω απαντησεις σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #119198 από Gray στις 30 Μαρτίου 2013, 12:02μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηγιαυτο υπαρχουν τα προφυλακτικα .εγω προσωπικα δεν βγαζω πολλα , αλλα ναι σιγουρα συμβαινει στους περισσοτερους ανδρεσ αν οχι ολους . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119218 από giannisefoa στις 30 Μαρτίου 2013, 8:49μμ
Καταλαβαίνω τι λες...Ναι μου έχει τύχει...Είναι όταν είσαι πολύ ερεθισμένος και πλέον τελειώνεις ακόμα και με το φύσημα του αέρα :P και κάτι γίνεται εκσπερματώνεις και μετά από λίγο κι αφού πηδήξεις λίγο ακόμα ή τον παίξεις λίγο ακόμα έχεις την αίσθηση των σπασμών...Έτσι;Κοίτα δεν το θεωρώ επικίνδυνο 1ον λόγο του όι υπάρχουν προφυλάξεις και 2ον διότι όταν πηδάς δεν μπορείς να το πάθεις αυτό... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119302 από alexander_4you στις 02 Απριλίου 2013, 5:04μμ
![]() |
ευχαριστω για τις απαντησεις ναι αυτο εννοω με τις συσπασεις μου γινεται συχνα τελευταια κ λεω μην μ τυχει τιποτα :)εχω μονιμη σχεση καιρο η αληθεια ειναι πως δεν μαρεσει το προφυλακτικο ξερω πως ειναι ανευθυνο αλλα δεν μαρεσει .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |