Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:04 @Sex
ευχαριστω για τις απαντησεις ναι αυτο εννοω με τις συσπασεις μου γινεται συχνα τελευταια κ λεω μην μ τυχει τιποτα :)εχω μονιμη σχεση καιρο η αληθεια ειναι πως δεν μαρεσει το προφυλακτικο ξερω πως ειναι ανευθυνο αλλα δεν μαρεσει ..
Πήγαινε στο θέμα: απορια στο σεξ
Μήνυμα στις 30/3/2013 στις 10:09 @Sex
καλημερα παιδια ξερουμε ολοι πως ο αντρας βγαζει προσπερματικα υγρα .. θελω να πω πως μου εχει τυχει να κρατιεμαι για να μην τελειωσω και ξαφνικα να βγαλω ποσοτητα σπερμα κανονικο χωρις να τελειωνω(ξερετε τα αγορια αυτο που αισθανομαστε) και να μου ερχεται να τελειωσω και να τελειωνω κανονικα .... απλα εχει τυχει σε καποιον εδω μεσα ...?? ευχαριστω απλα το θεωρω επικινδυνο για λογους εγκυμοσινης να βγαζεις χωρις να τελειωνεις περιμενω απαντησεις σας Πήγαινε στο θέμα: απορια στο σεξ
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 10:21 @Sex
τελικα εκανες αυτο που σου ειπε ο τελεμαχους?πετυχε? θελω και εγω να παθω ονειρωξηνα δω πως ειναι!! τελεμαχουςεσυ πως το επαθες?
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω ονειρωξη
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 09:58 @Sex
γεια σας εχω ακουσει αρκετους φιλους μου που εχουν παθει ονειρωξη...ξερω τι ειναι αλλα πως γινεται να το παθεις???θα ηθελα να ζησω αυτητην εμπειρια εστω μια φορα να δω την αισθηση.. πως θαμπορουσα να τοπροκαλεσω?εχει παθει καποιοςαπο εσαςαν ναι,πως ηταν? ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: ονειρωξη
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 09:24 @Sex
καλημερα,να μη ανυσηχεις εισαι μικρος ακομα,εγω ειμαι 21 και γεννια εβγαλα στα 18 μου και γενικα δεν εχω πολλες τριχες,δεν σμαινει κατι αυτο μηην ανχωνεσαι ο καθενας αναπτυσεται με δικο του τροπο γαυτο και ημαστε ξεχωριστοι...οσο για το τηεμα μεγεθους και υψους εχεις εως τα 22 να παρεις ποντους,μην ανχωνεσαι ειναι κακο !! αντε καλημερα
Πήγαινε στο θέμα: ειναι φυσιολογικο? |