Πρώτη φορά
Μήνυμα #118771 από Black_Cat στις 18 Μαρτίου 2013, 7:47μμ
μέλος από: 18/3/2013 μηνύματα: 3 0 |
Το ξερω οτι εχει ξανασυζητηθει αυτο το θεμα κι ο καθενας η μαλλον η καθεμια το βλεπει διαφορετικα.Ειμαι 20 και δεν εχω ολοκληρωσει.Μου χει γινει σχεδον ψυχωση.Οποιος και να μου τη πεσει "αποριπτεται"επειδη φοβαμαι οτι οταν ερθει η στιγμη θα του πω οτι ειμαι παρθενα και θα γελαει.Ειχα μια σχεση ολη κι ολη 1,5 χρονο μεναν που αποδηχτηκε οτι δεν ξερει τι θελει(κοινως ειναι προβληματικος,παιζει να του αρεσουν και τα αγορια).Παρολ'αυτα θελω να κανω κατι,πρωτον για να μου φυγει η παρθενια απο πανω μου και δευτερον γιατι εχω βαλει το δαχτυλο ελαφρως στο μελι και μαρεσε. Οι αντρες της "παρεας",πως αντιμετωπιζουν μια 20χρονη παρθενα στον ερωτικο τομεα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118773 από παπαγαλος στις 18 Μαρτίου 2013, 8:43μμ
μέλος από: 23/1/2013 μηνύματα: 10 0 |
κοιτα να δεις κακο δεν ειναι!Αλωστε για ολα υπαρχει η πρωτη φορα..ενας ανδρας εξαρταται πως θα το εβλεπε,οι περισσοτεροι πιστευω πως δεν θα ειχαν θεμα αλλα γουστα ειναι αυτα αλλο θελουν τη γυναικα παρθενα αλλοι περπατιμενη αν με πιανεις!!προσωπικα εγω δεν εχω κανενα θεμα με αυτο οπως και οι περισσοτεροι ανδρες θα σου προτεινα να μην σε αποσχολει τοσο αυτο το θεμα!!! ελπιζω να βοήθησα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118777 από Webmaster στις 18 Μαρτίου 2013, 8:55μμ
Αυτός με τον οποίο είχες σχέση 1,5 χρόνο και δεν του έκατσες είναι ο προβληματικός και ο πούστης. Εσύ που φοβάσαι μη σε κοροϊδέψουν απ' τη νεύρωση και το κόμπλεξ που έχεις για την παρθενιά στα 20 και τους διωχνεις όλους, είσαι η νορμάλ και η στρέιτ. Παίζει η φύση να είναι τοσο σοφή που να προνοεί οι προβληματικιές να μένουν παρθένες και να μην αναπαράγονται ώστε να μη διαιωνίζεται το DNA τους. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #118780 από giannisefoa στις 18 Μαρτίου 2013, 9:47μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Αποδεκτή απάντησηΔεν μπορώ να πω πως είναι ούτε καλό ούτε κακό.Το πως θα αντιμετωπιστείς έχει να κάνει κυρίως με την δική σου εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά.Θέλω να πω πως αν είσαι ο ορισμός της παρθένας(αυτός που βλέπουμε στις ταινίες) τότε μάλλον θα αντιμετωπιστείς αρνητικά αν και αυτό είναι λάθος.Απ την άλλη αν είσαι οκ εμφανισιακά(χωρίς να είσαι θεά τουλάχιστον να μην παραπέμπεις στην κλασσική εικόνα της παρθένας) τότε όλα εξαρτόνται απ την συμπεριφορά σου και από το πόσοι ξέρουν πως είσαι παρθένα. Θυμήσου πως ένας 20χρονος παρθένος που θέλει να πηδήξει είναι απελπισμένος και μια 20χρονη παρθένα λυσσάρα. Ένας 20χρονος που το χει ξανακάνει θέλει απλά να πάει με μία ακόμα και μια 20χρονη ψάχνει για one night stand. Λάθος αντιμετώπιση αλλά είναι ο κανόνας της κοινωνίας. Για μένα αν το ψάχνεις μέσα από σχέση απλά περίμενε για τον κατάλληλο όπως θα έκανες κι αν το χες ξανακάνει. Αν το περιμένεις από one night stand τότε να είσαι πιο κοινωνική αλλά όχι στο σημείο να σχολιαστείς αρνητικά. Τώρα αν πιστεύεις πως κάποιος απ την παρέα σου σε ελκύει αρκετά και μπορείς να κάνεις κάτι μαζί του χωρίς συνέπειες(συναισθηματικές κυρίως) τότε πήγαινέ το προς τα εκεί. Το να απορρίπτεις κάποιον επειδή εσύ είσαι παρθένα είναι δικό σου λάθος όμως. Δώσε μια ευκαιρία και σε πληροφορώ πως πολλοί θα γουστάρουν ίσως αυτό που εσύ θεωρείς πρόβλημα αρκεί να μην τους κάνεις να περιμένουν πολύ μέχρι να το κάνετε... Αν το θες έτσι τότε είναι δύσκολο γιατί το 99% των σχέσεων σ αυτήν την ηλικία ξεκινούν να το κάνουν το αργότερο την 2η βδομάδα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118781 από Black_Cat στις 18 Μαρτίου 2013, 10:14μμ
μέλος από: 18/3/2013 μηνύματα: 3 0 |
παπαγαλε δινεις κουραγιο ευχαριστω ;) webmaster ποιος σου πε οτι δεν του κατσα?!Μονο που δεν το βιασα!και αμα τον "βιαζα" θα μου η ψυχαναγκαστικη τυπισσα και θα με κραζε στους φιλους του οτι του δημιουργω κομπλεξ -.-" δεν ειπα οτι ειναι πουστης,δεν μεταχειριζομαι τετοιο λεξιλογιο 1ον και 2ον ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει,πως θα μπορουσα να μιλησω εγω με βεβαιοτητα για κατι τετοιο?! giannisefoa καμια σχεση ομως.το αγαπημενο μου ρουχο ειναι το mini και το φοραω.το υψος μου ειναι 1.70,τα κιλα μου 56-57 και ειμαι μελαχρινη.δεν ειμαι φυσικα κατι wow που θα το δεις και θα πεσεις ξερος αλλα εκτος αποτι εχω μικρο στηθος,ε δεν ειμαι και για τα μπαζα.γενικα ειμαι ανοιχτη σε νεες γνωριμιες και εξω βγαινω,δεν ειναι οτι καθομαι σπιτι κλεισμενη.μια φορα παντως δεν λεω το ονομα μου και μετα οτι ειμαι παρθενα :P αρα το ξερουν λιγοι. Ατιμη καινωνια :P οχι καμια σχεση,δεν ειμαι και τυπος του One night stand αλλα δεν ειμαι και τυπος "ενας ιπποτης για τη βασουλα".οπως ειναι "γραμμενο" του να καταληξει θα καταληξει..μου αρεσει ενας φιλος μου αλλα δεν ξερω 1ον αν του αρεσω και 2ον αν ειναι γκευ..μετα τον προηγουμενο αν ο αλλος δεν μου χει δωσει σαφη δειγματα,κοιταω λιγο με καχυποψια... Ευχαριστω για τις απαντησεις :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118802 από giannisefoa στις 19 Μαρτίου 2013, 9:01μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Ναι βρε παιδί μου...Απλά μην κάνεις το λάθος(εφόσον απότι καταλαβαίνω μια χαρά είσαι) να κρίνεις την συμπεριφορά των άλλων με βάση το τι προβληματίζει εσένα...Πολλές φορές όταν βιώνουμε μια κατάσταση νομίζουμε πως ότι κι αν γίνεται τριγύρω σχετίζεται με αυτήν την κατάσταση και οδηγούμαστε στην απελπισία ή την εμμονή.Παίξε με κάποιους,κάνε γνωριμίες και να είσαι όσο καχύποπτη θα πρεπε να είσαι...Και προς Θεού δεν είπα να περιμένεις τον ιππότη.Άλλο αυτό και άλλο να ψάχνεις κάποιον εντάξει που να σου αρέσει και να του αρέσεις και να χεις μαζί του τις πρώτες σου εμπειρίες...Όσο για το παιδί που λες πρέπει πρώτα να κοιτάξεις να μην χαλάσεις την παρέα και μετά να κάνεις το οτιδήποτε...Γιατί η σχέση μπορεί να μείνει για 5 ή 6 μήνες αλλά μια φιλία για πάντα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |