Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 22:36 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχας πρεπει να σιγουρευτεις οτι οντως ειναι σε κακη ψυχολογικη κατασταση και δεν στο πε για να σε ξεφορτωθει... Παρ'ολ'αυτα γιατι δεν της μιλας στο φιλικο και πας κατευθειαν στο ψητο? πες της αν εχετε κανα κοινο,για το καιρο,που θα βγει,βρες μια χαζη δικαιολογια και απλα δως της λιγο χρονο..μπορει και να χωρισε προσφατα που ξερεις?! Πήγαινε στο θέμα: Να της ξαναγραψω και αν ναι τι???
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 22:14 @Sex
παπαγαλε δινεις κουραγιο ευχαριστω ;) webmaster ποιος σου πε οτι δεν του κατσα?!Μονο που δεν το βιασα!και αμα τον "βιαζα" θα μου η ψυχαναγκαστικη τυπισσα και θα με κραζε στους φιλους του οτι του δημιουργω κομπλεξ -.-" δεν ειπα οτι ειναι πουστης,δεν μεταχειριζομαι τετοιο λεξιλογιο 1ον και 2ον ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει,πως θα μπορουσα να μιλησω εγω με βεβαιοτητα για κατι τετοιο?! giannisefoa καμια σχεση ομως.το αγαπημενο μου ρουχο ειναι το mini και το φοραω.το υψος μου ειναι 1.70,τα κιλα μου 56-57 και ειμαι μελαχρινη.δεν ειμαι φυσικα κατι wow που θα το δεις και θα πεσεις ξερος αλλα εκτος αποτι εχω μικρο στηθος,ε δεν ειμαι και για τα μπαζα.γενικα ειμαι ανοιχτη σε νεες γνωριμιες και εξω βγαινω,δεν ειναι οτι καθομαι σπιτι κλεισμενη.μια φορα παντως δεν λεω το ονομα μου και μετα οτι ειμαι παρθενα :P αρα το ξερουν λιγοι. Ατιμη καινωνια :P οχι καμια σχεση,δεν ειμαι και τυπος του One night stand αλλα δεν ειμαι και τυπος "ενας ιπποτης για τη βασουλα".οπως ειναι "γραμμενο" του να καταληξει θα καταληξει..μου αρεσει ενας φιλος μου αλλα δεν ξερω 1ον αν του αρεσω και 2ον αν ειναι γκευ..μετα τον προηγουμενο αν ο αλλος δεν μου χει δωσει σαφη δειγματα,κοιταω λιγο με καχυποψια... Ευχαριστω για τις απαντησεις :) Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 19:47 @Sex
Το ξερω οτι εχει ξανασυζητηθει αυτο το θεμα κι ο καθενας η μαλλον η καθεμια το βλεπει διαφορετικα.Ειμαι 20 και δεν εχω ολοκληρωσει.Μου χει γινει σχεδον ψυχωση.Οποιος και να μου τη πεσει "αποριπτεται"επειδη φοβαμαι οτι οταν ερθει η στιγμη θα του πω οτι ειμαι παρθενα και θα γελαει.Ειχα μια σχεση ολη κι ολη 1,5 χρονο μεναν που αποδηχτηκε οτι δεν ξερει τι θελει(κοινως ειναι προβληματικος,παιζει να του αρεσουν και τα αγορια).Παρολ'αυτα θελω να κανω κατι,πρωτον για να μου φυγει η παρθενια απο πανω μου και δευτερον γιατι εχω βαλει το δαχτυλο ελαφρως στο μελι και μαρεσε. Οι αντρες της "παρεας",πως αντιμετωπιζουν μια 20χρονη παρθενα στον ερωτικο τομεα; Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά |