Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 20:43 @Sex
κοιτα να δεις κακο δεν ειναι!Αλωστε για ολα υπαρχει η πρωτη φορα..ενας ανδρας εξαρταται πως θα το εβλεπε,οι περισσοτεροι πιστευω πως δεν θα ειχαν θεμα αλλα γουστα ειναι αυτα αλλο θελουν τη γυναικα παρθενα αλλοι περπατιμενη αν με πιανεις!!προσωπικα εγω δεν εχω κανενα θεμα με αυτο οπως και οι περισσοτεροι ανδρες θα σου προτεινα να μην σε αποσχολει τοσο αυτο το θεμα!!! ελπιζω να βοήθησα!!! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 17:22 @Sex
κοριτσια θελω τη γνωμη σας σε καποια θεματα 1)Πως θα θελατε το αγορι σας να σας μιλισει οταν αυτο θελει να προχωρησετε και δεν ξερει αν και το κοριτσι θελει δηλαδη τι πρεπει να σας πει 2)Απο ποια ηλυκια αρχιζετε και ζητητε τα σεξ εννοω οτι και εμεις τα αγορια δεν θελαμε να κανουμε σεξ απο οταν γενηθηκαμε απο μια ηλυκια και κετα θελαμε εσεις τα κοριτσια απο τι ηλικία θελετε συνηθως?? Πήγαινε στο θέμα: για κοριτσια
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 16:38 @Sex
και κατι αλλο που μπορω να τα βρω??
Πήγαινε στο θέμα: SOS πως να κρατηθώ περρισοτερο??
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 16:23 @Sex
οκ φιλε θα τα δοκιμασω και να σου πω πως λεγονται αυτα τα προφυλαχτικα??
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 16:14 @Sex
παιδια κανεις αλλος δεν ξερει κατι??
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 15:55 @Sex
οκ ευχαριστω
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 14:36 @Sex
σας παρακαλω παιδια ειναι τεραστια αναγκη εχω παρα πολυ λιγο χρονο!!
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 14:15 @Sex
χμμμ...μπορεις αν θες να του κανεις στριπτιζ πιανει σε αρκετα αγορια και τους αναβει ενα αλλο οπως ειπαν και ποιο πανω να καθεσε πανω του και να του τρύβεσε δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα με αναβει πολυ αυτο και μπορω να σου πω πολλα αλλα παιχνιδια και με ενδυμασίες και πολλα αλλα αλλα θελω να ξρω μεχρι που εισαι διατεθημενη να φτασεις!! ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδακια...
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 13:57 @Sex
Παιδια σημερα θα ερθει το κοριτσι μου σπιτι μου και θα κανουμε sex για πρωτη φορα!!δν εχω ξανα κανει και φοβαμε πως δεν θα αντεξω πολυ και θα χυσω γρηγορα και επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος χρειαζομαι βοηθεια!!επισης χρειαζεται να φοραω προφυλαχτικο και οταν μου περνει πιπα? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: SOS πως να κρατηθώ περρισοτερο?? |