Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Oι ποινές προορισμό έχουν να εκφοβίζουν όσους δεν έχουν πρόθεση να παρανομήσουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτικες ταινιες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #117876 από Αντωνης Ανταν στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 1:55πμ

Αντωνης Ανταν

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2013
Γεια σας παιδια . να κανω μια ερωτηση /. ενας φιλος μας απο τη σχολη μας εδειχνε κατι βιντεο με αυτον και με μια απο τις πολλες οπως λεει ο ιδιος κοπελες του . σε ερωτικη πραξη και μας ελεγε πως εχει δικο του σαιτ με ολα αυτα που εχει κανει σαν τσοντοπαραγωγος ας πουμε .. πως ειναι δυνατον κατι τετοιο να το κανει καποιος ??? το αστειο ειναι οτι το σαι το χουμε δει αν ειναι οντως δικο του
προφίλάλλα...
Μήνυμα #117882 από anna.pam στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 9:57πμ

anna.pam

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2013
Το θεωρω τραγικο να εχει δικο του σαητ και να το χερεται...μην σου φαινεται παραξενο γίνεται τωρα το πως δεν ξεεω γτι είναί λιγο παραξενο το οτι οι κοπέλες καθηααν να τους βαλει στο ιντρνετ τωρα αμα τις πληρωνει δεν ξερω:P
Και παλι δεν ξερω
προφίλάλλα...
Μήνυμα #117894 από giannisefoa στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 2:08μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Κοίτα...Το να γουστάρει να το βγάζει στο internet δεν μου φαίνεται απίστευτο,το να πηδάει πολλές επίσης δεν μου φαίνεται...Αλλά το να τον αφήνουν οι άλλες να τις βγάζει ακόμα κι αν δεν ξέρουν ότι το ανεβάζει στο internet μου φαίνεται λίγο δύσκολο απ την στιγμή που δεν έχει μόνιμη σχέση απ όσο καταλαβαίνω...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login