Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 01:55 @Sex
Γεια σας παιδια . να κανω μια ερωτηση /. ενας φιλος μας απο τη σχολη μας εδειχνε κατι βιντεο με αυτον και με μια απο τις πολλες οπως λεει ο ιδιος κοπελες του . σε ερωτικη πραξη και μας ελεγε πως εχει δικο του σαιτ με ολα αυτα που εχει κανει σαν τσοντοπαραγωγος ας πουμε .. πως ειναι δυνατον κατι τετοιο να το κανει καποιος ??? το αστειο ειναι οτι το σαι το χουμε δει αν ειναι οντως δικο του
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικες ταινιες
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 01:13 @Διάφορα
παιδια ξερει κανεις πως μπορει καποιος να γινει ιερεας παπας διακοςς
Πήγαινε στο θέμα: Πως γινεσαι ιερεας
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 01:16 @Διάφορα
εσυ αγαπας κατι που δν σου προσφερει τιποτα τοτε χαχα
Πήγαινε στο θέμα: Η καλυτερη χωρα
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 06:57 @Διάφορα
καλη ιδεα φιλε θα το ψαξω κιαλλο να δω τι παιζει εκει με δουλειες υγεια ρατσισμο ποσο ευκολα βρισκεις δουλεια και μενεις εκει στην χωρα .. εσυ εχεις παει ? ειναι ευρωπη εκει ?
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 06:50 @Διάφορα
δηλαδη βγαζουν 2 χιλιαρικα το μηνα? πολλα λεφτα . αλλα θα εχουν πολλα εξοδα οπως ειπες . πανω στην μαγειρικη με ενδιεφερε εμενα πιο πολυ αλλα σε στυλ βοηθος μιας και ειμαι νεος πολυ , αλλα μακρυνες χωρες πολυ ενω ολανδια λονδινο φαινεται πιο κοντα . για την ιταλια παλι δν εχω ακουσει καλα λογια πολυ ρατσισμος ε ? Πήγαινε στο θέμα: Η καλυτερη χωρα
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 05:47 @Διάφορα
παιδια ευχαριστω ολους αλλα πηγε προς τα πολιτικα η κουβεντα και δν ηθελα αυτο χαχα αλλα ενταξει οτι θελετε γραφεται δν υπαρχει προβλημα . η αγγλια και η ολανδια λεει ο φιλος gray καλη ιδεα μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο παραπανω . η αγγλια ακουσα γιατι εχει πολλες δουλειες αλλα οπως ειπε και το παλικαρι kostantinoss ειναι διαοφρετικα εκει απο αποψη καιρου και ζωης που δν με νοιαζει τοσο βεβαια . εχω ακουσει καλα λογια και για φιλανδια αλλα ολανδια και αγγλια μαρεσει γιαυτο σε ρωταω περισοτερες λεπτομεριες . αμερικη ειναι μακρυα και αυστραλια και καναδας δεν ειναι δυσκολο να πας χωρις να χεις κανενα γνωστο και συγγενη ?? σιγουρα δν θα παω μονος μου αλλα με καποιον η καποια φιλο φιλη αλλα για πες μου κιαλλα και για τα μακρινα μερη και για την ολανδια και αγγλια ..
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 11:38 @Διάφορα
δν διαφωνο μαζι σου ! οντως .. εχω ακουσει πως οι ιταλοι δν μας θελουν τοσο .. καλα λογια ειχα ακουσει για φιλανδια ολανδια και ηπα
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 08:07 @Διάφορα
εγω που ειχα παει πριν 1 χρονο αυλωνα . μου εκαναν κατι εμβολια στο χερι μου εκανα κατι ερωτησεις για ψυχολογια ειδαν αν εχω δυο α@@@@ .. και μια ακτινογραφια θορακα . δν θυμαμαι κατι αλλο
Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις στο στρατό
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 08:04 @Διάφορα
παιδια αν μπορουσατε να πατε σε αλλη χωρα να ζησετε ποια θα ηταν η καλυτερη και γιατι ???
Πήγαινε στο θέμα: Η καλυτερη χωρα |