Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 21:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πες της οτι θα ηθελες πολυ να ολοκληρωσετε τη σχέση σας...Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 18:12 @Sex
Παιδια για πειτε γνωμες κορίτσια και αγορια τι σας αρεσει ποιο πολύ γρήγορο η αργο σεξ ρομαντικο η αγριο με προστυχα λογια η χωρις; και κάτι ακομα περισσοτερο προς αγορια τι σας κανει να γκαυλωσετε πολυ;(πανω στο σεξ)? Πήγαινε στο θέμα: τι προτιμάτε εσεις;;
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 21:18 @Sex
Για την φάση μην αγχωνεσε θα έρθει μονο του...για το αλλο ερωτιμα σου πάλι άμα ειναι πρώτη της φορα σε θέλει πολύ γιατί λογικά θα χάσει κάτι πολύ σημαντικο την παρθενία της.. τώρα παλι η γνώμή μου ειναι αν δεν την θες να μν προχορησεις...
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα με κοπελα
Μήνυμα στις 8/3/2013 στις 23:17 @Sex
Εγώ πρωσοπικα είμαι 18.5και δεν έχω αυνανιστει ποτε...η κολλητη μου παλι αυνανίζεται συχνά και μου το έχει πει...τωρ α τι ακριβώς κνει δεν ξερω!
Πήγαινε στο θέμα: γυναικείος αυνανισμός
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 00:11 @Sex
Έμενα παντος οταν τα καταπινω μου έρχεσαι ταση προς εμετο:'(
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 18:07 @Sex
Ανχαα.!και αμα αυτη ποναει οταν εσύ αυξανεις τους ρυθμους;:(
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 17:57 @Sex
Γεια σε ολους και ολες ειμαι στην πρώτη μερα της περιοδου εχω ζαλαδες και πονο στην κοιλια σε σημειο να μην μπορω να κουνειθω αναφέρομαι ρε γυναικες και αντρες..έχετε να μου προτείνετε κάποιο τροπο να σταματισει να πονάει; ή εστω ενα κάλο παυσιπονο; Πήγαινε στο θέμα: καποιος τροπος;
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 17:52 @Sex
Γενικά..ψκαι περισσοτερο στις αγριες καταστάσεις...
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 17:45 @Sex
Εγω προσωπικα ακομα δεν θέλω να δοκιμασω κάτι αγριο ισως επιδει είμαι και λιγο μικρη και ποναω:( Τι σε ξετρελενει περισσοτερο; Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ |