Πώς θα βαλω το προφυλακτικο?
Μήνυμα #117428 από sanjiD. στις 13 Φεβρουαρίου 2013, 12:40μμ
μέλος από: 12/1/2013 μηνύματα: 26 0 |
Παιδια εχω ενα θεμα και πιστευω θα βρεθει καποιος με κατι παρομοιο να μου εξηγησει αν ειναι φυσιολογικο... πρωτα απ ολα το πεος μου σε στυση ειναι ακομα καλυμμενο με τ πετσακι και πρεπει εγω να το κατεβασω για να βγει εξω το κεφαλι.. νομιζω αυτο ειναι φυσιολογικο το εχω ακουσει κ απο αλλους!απλα δε ξερω βλεπω οτι το δερμα γυρω απ το πεος ειναι παρα πολυ!Δηλαδη και σε στυση οταν βγαλω εξω το κεφαλι (και το βγαζω ανετα οποτε δε νομιζω οτι προκεται περι φιμωσης) το δερμα να τινει παλι να το καλυψει... και με δυσκολευει παρα πολυ γιατι εχω προσπαθησει να κανω εξασκηση με τα προφυλακτικα και δε το καταφερνω γτ με το ενα χερι προσπαθω να κρατησω κατω τ πετσακι και με το αλλο να βαλω το προφυλακτικο... απ το αγχος μου και απ τη προσπαθεια τελικα μου πεφτει κ αγχωνομαι οτι κ καλα δε θα μπορω να το βαλω και οταν βρεθω με τη κοπελα μου... συμβαινει σε κανεναν τιποτα τετοιο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117430 από nosnti στις 13 Φεβρουαρίου 2013, 12:43μμ
μέλος από: 26/11/2012 μηνύματα: 74 0 |
Όλοι το έχουμε πάθει πιστεύω. Κοίτα.. όταν βάζεις προφιλακτικό βάζε το όαν το πετσακι ειναι πανω και τραβα μαλακια ετσι μην προσπαθεις να το τραβας κατω... αμα γαμησεις οπως γαμας θα κατεβει μονο του ουτε καν που θα το καταλαβεις. Το προφυλακτικο απλα βαζε το με το πετσακι πανω και κανε την δουλεια σου χαλαρα. και εγω αυτο κανω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117431 από sanjiD. στις 13 Φεβρουαρίου 2013, 12:54μμ
Μα μετα οταν γαμας αμα δεν ειναι το κεφαλι εξω πως θα το νιωθεις? εννοω ρε παιδι μου μπορεις να τελειωσεις και ετσι? δε το καταλαβαινεις καλυτερα με το κεφαλι εξω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117443 από Sotirakis στις 13 Φεβρουαρίου 2013, 8:41μμ
μέλος από: 30/12/2011 μηνύματα: 82 0 |
Ρε παιδια επειδη με μπερδεψατε λιγο. Οταν βαζεις το προφυλακτικο πρεπει το κεφαλακι να φενεται ή οχι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117444 από sanjiD. στις 13 Φεβρουαρίου 2013, 8:43μμ
Εγω νομιζα οτι ναι για καλυτερη αισθηση και κατα τη διαρκεια π γαμας αλλα πραγματικα δε καταφερνω να το βαλω το προφυλακτικο και με αγχωνει αυτο... οπως ειπα ειναι λες και εχω πολυ δερμα...ισως βεβαια δεν ερχομαι και σε πληρη στηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |